Natura Siberica Skincare Review

Το τελευταίο δίμηνο έχω βάλει στην καθημερινή μου περιποίηση τα προϊόντα της Natura Siberica και νομίζω ότι τώρα ήρθε η στιγμή για να σου μιλήσω επιτέλους για αυτά. Βλέπεις έκλεψαν και την δική μου καρδιά. 
Natura Siberica review


Θα ξεκινήσω πρώτα από Caviar de Russie Age Delay Cleansing Face Gel . Ένα καθαριστικό προσώπου σε μορφή τζελ, για επιβράδυνση της γήρανσης. Το χρησιμοποιώ πρωί και βράδυ με ή χωρίς το clarisonic μου και οφείλω να ομολογήσω ότι καθαρίζει πολύ καλά την επιδερμίδα χωρίς να την αφυδατώνει. Αφαιρεί και το μακιγιάζ ή μάλλον τα υπολείμματα του, γιατί χρησιμοποιώ πριν από αυτό ένα έλαιο ντεμακιγιάζ επομένως ότι έχει απομείνει το αφαιρεί χωρίς κανένα θέμα. Περιέχει εκχύλισμα από μαύρο χαβιάρι, το οποίο είναι γνωστό για τις μοναδικές αναζωογονητικές του ιδιότητες, είναι εμπλουτισμένο με πρωτεΐνες, κολλαγόνο, μεταλλικά στοιχεία και βιταμίνες, συμβάλλοντας στην επιβράδυνση των διεργασιών της γήρανσης και εντείνοντας τις διεργασίες αποκατάστασης των κυττάρων και παραγωγής κολλαγόνου. Σίγουρα θα το ξαναπάρω.
Natura Siberica review


Natura Siberica Northern soap review


Για το Northern Soap for deep facial Cleansing μπορεί να σου έχουν μιλήσει πολλές, αλλά όφειλα να το δοκιμάσω γιατί πραγματικά είχε εξάψει την περιέργεια μου. Μα τόσο καλό είναι; Λοιπόν, έχω να πω ότι είναι ένα πάρα πολύ καλό σαπούνι - μάσκα καθαρισμού για όλους του τύπους επιδερμίδας, που αξίζει να δοκιμάσετε. Δεν κάνει πολύ δυνατό καθαρισμό, αν δηλαδή θέλετε κάτι υπερβολικά ισχυρό αυτό δεν είναι για εσάς. Είναι όμως για όλους τους υπόλοιπους που θέλουμε κάτι να καθαρίζει τους πόρους χωρίς να αφυδατώνει την επιδερμίδα και αυτό το σαπούνι είναι πραγματικά υπέροχο. Το χρησιμοποιώ μόνο με το ειδικό σφουγγαράκι του, με το οποίο έρχεται μαζί. Με το σφουγγαράκι το τοποθετώ και με το ίδιο (αφού το ξεπλύνω) το αφαιρώ. Το  Northern Soap for deep facial Cleansing είναι πλούσιο σε πολύτιμα έλαια και βιταμίνες, οι χρήσιμες ιδιότητες των βοτάνων και καρπών του βορρά είναι ξακουστά από τους αρχαίους χρόνους. 
Natura Siberica Northern soap review


Τέλος, δοκίμασα την αντιγηραντική ενυδατική κρέμα της σειράς Royal Caviar. H Beluga Caviar Extra-lifting Face cream απευθύνεται σε ηλικίες 40+ (οκ δεν έχω φτάσει ακόμα αλλά κοντεύω). Προσφέρει πλούσια ενυδάτωση χωρίς να βαραίνει την επιδερμίδα. Πρόκειται για μια βιολογική αντιγηραντική θεραπεία με πλούσια υφή και αποκαθιστά την ελαστικότητα του δέρματος. Μπορεί εμείς με λιπαρή επιδερμίδα να μην ανησυχούμε για ρυτίδες, αλλά χρειαζόμαστε την σύσφιγξη και αυτή η ενυδατική είναι για ώριμες αλλά λιπαρές επιδερμίδες και βοηθάει στην αποκατάσταση της ελαστικότητας του δέρματος. Περιέχει πρωτεΐνες και αμινοξέα,ενώ το εκχύλισμα από χαβιάρι Beluga διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου και ενισχύει τον φυσικό μηχανισμό αντι-κόπωσης του δέρματος, έχοντας με αποτέλεσμα την ανόρθωση(lifting) και την λαμπερή εμφάνιση. Επιπρόσθετα η άγρια ​Ροδιόλα Rosea λειτουργεί εσωτερικά για να επιβραδύνει τη διαδικασία γήρανσης και να θρέψει το δέρμα. Το φυσικό bisabolol ενυδατώνει βαθιά την επιδερμίδα, ενώ το ωμέγα-6 και Pepha -Tight δρουν πολυεπίπεδα και την συσφίγγουν, θρέφουν και προστατεύουν από εξωτερικούς παράγοντες που προκαλούν γήρανση. Με συνεχή χρήση, το δέρμα γίνεται ολοφάνερα πιο λαμπερό.

Γενικά, όλα τα προϊόντα της εταιρείας είναι οργανικά και βιολογικά . Τουλάχιστον το 95 % των συστατικών των προϊόντων της Natura Siberica είναι φυτικής προέλευσης. Τα προϊόντα είναι απαλλαγμένα από πετροχημικά, σιλικόνες, parabens και τεχνητά αρώματα και χρωστικές ουσίες. Η Natura Siberica είναι υπερήφανη για το γεγονός ότι είναι η πρώτη εταιρία παραγωγής βιολογικών καλλυντικών στη Ρωσία και των οποίων το αποτέλεσμα είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο!




*PR samples. Διαβάστε το disclaimer μου εδώ

1 σχόλιο:

  1. Και εγώ όσα προϊόντα τους δοκίμασα, μου άρεσαν. Το μαύρο σαπούνι μου έχει ξεφύγει παρ' όλα αυτά!Προσεχώς! :) φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...