ARTISTRY HYDRA-V REFRESHING MOISTURE MASK

H Artistry δημιούργησε μια αναζωογοννητική μάσκα ενυδάτωσης με πλούσια κρεμώδη υφή, ιδανική για ξηρά και αφυδατωμένα δέρματα. Η Refreshing moisture mask αναπληρώνει την φυσική υγρασία του δέρματος, αφήνοντας την επιδερμίδα όμορφη και απαλή.
Refreshing moisture mask

Refreshing moisture mask είναι μια πλούσια μάσκα που παρέχει εντατική ενυδάτωση και εγγυάται την αναζωογόνηση του ξηρού, αφυδατωμένου δέρματος με μία μόνο κίνηση. Η σύνθεσή του από νερό των νορβηγικών φιόρδ, acai από τη Χαβάη και μεταλλικά στοιχεία από ροζ πετρώματα των Ιμαλαίων «κλειδώνει» τη φυσική υγρασία της επιδερμίδας, διατηρώντας την ενυδατωμένη και λεία.

Το αποκλειστικό ενυδατικό σύμπλεγμα περιέχει το ARTISTRY HYDRA-V λιπόσωμα με νερό από τα νορβηγικά φιόρδ, για βαθιά και μακράς διάρκειας ενυδάτωση. Το εκχύλισμα ακάι Χαβάης δημιουργεί μία ενισχυμένη ασπίδα προστασίας της υγρασίας, ενώ μία πλούσια δόση από ωμέγα 3 και 6 λιπαρά οξέα φροντίζουν ενεργά την επιδερμίδα σας. Τα ροζ ορυκτά μέταλλα Ιμαλαίων, σε έναν ειδικό μείγμα μαζί με άλλα θρεπτικά συστατικά, αναπληρώνουν την επιδερμίδα με ζωτικής σημασίας μέταλλα για βέλτιστη ενυδάτωση. 

ARTISTRY HYDRA-V

Απλώνω την μάσκα σε καθαρό δέρμα και την αφήνω να δράσει για 6 λεπτά. Έχει πλούσια, κρεμώδη υφή αλλά είναι ελαφριά σαν mousse. Κατόπιν ξεπλένω με ζεστό νερό και νιώθω άμεσα την επιδερμίδα μου πιο ενυδατωμένη. Παρόλο που δεν έχω ξηρή επιδερμίδα, το δέρμα μου έχει σημάδια αφυδάτωσης και η χρήση της περιοδικά είναι απαραίτητη ακόμα και για μένα. 

H ARTISTRY HYDRA-V είναι μια πλήρης σειρά καλλυντικών για την ενυδάτωση της επιδερμίδας, η οποία δημιουργήθηκε με τη χρήση τεχνολογίας αιχμής. Αξιοποιώντας σπάνια υλικά από διάφορα μέρη του κόσμου, όπως το αγνό νερό από τα νορβηγικά φιόρδ, τα ορυκτά μέταλλα Ιμαλάιων και το πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά εκχύλισμα από ακάι Χαβάης, οι επιστήμονες επινόησαν αποκλειστικές συνθέσεις που βοηθούν στην ενυδάτωση και ανανέωση της επιδερμίδας. Εσείς έχετε δοκιμάσει κάτι από την σειρά αυτή;

ARTISTRY HYDRA-V




*PR samples. Διαβάστε το disclaimer μου εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...