GOSH LUMI DROPS Illuminating Blush : Ώρα να αλλάξεις την υφή του ρουζ σου για να ανανεώσεις το μακιγιάζ σου

Έχω παρατηρήσει ότι τείνω να χρησιμοποιώ τα ίδια περίπου είδη μακιγιάζ από τότε που ήμουν νεότερη μέχρι και τώρα που πλησιάζω τα 40. Προτιμώ τα υγρά σιλικονούχα makeup, τις πούδρες σε ελεύθερη μορφή με ματ τελείωμα, τα ρουζ με ματ πουδρένια υφή και αγαπώ τα κραγιόν. Μπορείς να το πεις ότι έχω κατασταλάξει στο τι θέλω και τι όχι. Όμως μερικές φορές είναι καλό να κάνουμε ένα μικρό update Και να ανανεώνουμε τα υλικά μας. Δεν εννοώ να πάρουμε απλά κάτι καινούργιο και να πετάξουμε τα παλιά μας, ληγμένα (πιθανόν) καλλυντικά. Εννοώ να τολμήσουμε να επιλέξουμε άλλες υφές, άλλα είδη μακιγιάζ, να πειραματιστούμε ξανά από την αρχή. Γιατί με αυτόν τον τρόπο εγώ ανακάλυψα μερικά από τα πιο αγαπημένα μου εργαλεία μακιγιάζ, όπως το primer Προσώπου και ματιών αλλά και τα υγρά ρουζ λάμψης της GOSH LUMI DROPS Illuminating Blush της Gosh Copenhagen Cosmetics.
GOSH LUMI DROPS Illuminating Blush


Η αλήθεια να λέγεται. Όσο μεγαλώνουμε οι ματ υφές τείνουν να δείχνουν το δέρμα μας γερασμένο και να τονίζουν τις λεπτές γραμμές και ρυτίδες, αλλά και να κάνουν την επιδερμίδα μας να φαίνεται πιο θαμπή. Τα ρουζ σε κρεμώδη ή υγρή μορφή αν τα χρησιμοποιήσεις σωστά και με μέτρο μπορούν να δώσουν στην επιδερμίδα λάμψη και ζωντάνια. Για αυτό και έχω ξεχωρίσει τα GOSH LUMI DROPS Illuminating Blush της Gosh Copenhagen Cosmetics.

GOSH LUMI DROPS Illuminating Blush : Ώρα να αλλάξεις την υφή του ρουζ σου για να ανανεώσεις το μακιγιάζ σου


Με το να χρησιμοποιώ ρουζ σε υγρή μορφή δίνω στην επιδερμίδα μου μια αίσθηση φρεσκάδας, ειδικά επιλέγοντας αποχρώσεις που είναι πιο κοντά στο φυσικό μου "κοκκίνισμα" και απλώνοντας το ταμποναριστά στα μήλα του προσώπου μου, το αποτέλεσμα είναι ένα πιο φρέσκο και νεανικό λουκ. Εγώ χρησιμοποιώ τις αποχρώσεις Rose Blush και Coral Blush από τα GOSH LUMI DROPS Illuminating Blush της Gosh Copenhagen Cosmetics. Έτσι καταφέρνω να έχω ένα αποτέλεσμα νεανικό, φυσικό και δροσερό με λάμψη φρεσκάδας στα μάγουλα μου. 

Η υγιής και λαμπερή όψη στο πρόσωπο θα αποτελεί πάντα βασική τάση στο μακιγιάζ. Το ζητούμενο για  πιο νεανική και όμορφη εμφάνιση, σε παγκόσμιο επίπεδο, είναι το δέρμα που ακτινοβολεί από μέσα, με ελαφρώς φυσικά ρόδινα μάγουλα. Βασικό εργαλείο για τη νεανική και υγιή όψη είναι ένα λαμπερό ρουζ. Φέτος, τα GOSH LUMI DROPS Illuminating Blush της Gosh Copenhagen Cosmetics θα χαρίσουν φυσικό και λαμπερό χρώμα σε κάθε επιδερμίδα.

GOSH LUMI DROPS Illuminating Blush της Gosh Copenhagen Cosmetics.

GOSH LUMI DROPS Illuminating Blush της Gosh Copenhagen Cosmetics.

GOSH LUMI DROPS Illuminating Blush της Gosh Copenhagen Cosmetics

Έχετε παρατηρήσει κι εσείς ότι τα ρουζ σε μορφή πούδρας τείνουν να δείχνουν την επιδερμίδα σας πιο άτονη και γερασμένη; Έχετε δοκιμάσει ρουζ σε υγρή ή κρεμώδη μορφή ;



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...