Τι έχω μέσα στην τσάντα μου

Με αφορμή το challenge που ετοίμασε για σένα το Edityourlifemag.gr στο instagram αποφάσισα να μοιραστώ σε ένα post το περιεχόμενο της τσάντας μου.


what's in my bag





Ίσως δεν έχει δει ποτέ  #whatsinmybag στο Instagram ή στο blog μου και πιθανότατα να έχω πολλά χρόνια να κάνω κάτι αντίστοιχο και σε βίντεο, αλλά με αφορμή το challenge που ετοιμάσαμε στο edityourlifemag  είπα να δείξω κι εγώ τι κουβαλώ μέσα στην τσάντα μου, ένα μικρό σακίδιο όλα της από το Boohoo. Εκτός από το πορτοφόλι μου λοιπόν έχω άλλο ένα μικρό πορτοφολάκι από τα Anamnesia για ψιλά αλλά και την κάρτα απεριορίστων διαδρομών και ότι άλλο μικρό αντικείμενο χρειάζομαι. Ένα σημειωματάριο με δερμάτινο εξώφυλλο από Zara για να σημειώνω ότι ιδέα μου έρχεται όταν είμαι καθ οδόν και τα γυαλιά μου από H&M .

Ένα French Kiss lip balm με ελάχιστο χρωματάκι από την Caudalie και άλλο ένα lip balm από Avon, όπως επίσης και ένα κραγιόν της ίδιας εταιρείας αλλά και ένα ματ κραγιόν από MD professionnel . Καραμέλες για το λαιμό με 0% ζάχαρη και μια κρέμα χεριών από τη Natura Siberica greece . Depon που λιώνουν στο στόμα και ένα highlighter Illuminating Light Up Compact – Broadway Lights  της Artistry με καθρεφτάκι με φωτισμό.
Επίσης, μου είναι απαραίτητο το battery bank μου που πήρα από τα Public και έχω κυριολεκτικά σωθεί.
Α, βρήκα και τη λόγχη μου από Minas που δεν ήξερα που την είχα χάσει.

Αυτά λοιπόν έχω μέσα στην τσάντα μου.
Αν θέλεις να συμμετέχεις κι εσύ στο #challenge μπορείς να ανεβάσεις το περιεχόμενο της τσάντας σου μέσα στην εβδομάδα με το hashtag #myeditlook κι ίσως δεις και την δική σου τσάντα να παρελαύνει στα stories του περιοδικού.



Διαβάστε το disclaimer μου εδώ

Διάβασε επίσης:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...