CND - My sweet escape - Ανοιξιάτικη αφύπνιση των αισθήσεων

H CND Κυκλοφόρησε τη νέα ανοιξιάτικη συλλογή My Sweet Escape και είναι κυριολεκτικά η Ανοιξιάτικη αφύπνιση των αισθήσεων. Συνδυάζει τον κλασικό ρομαντισμό με τις σημερινές τάσεις του Nail Fashion.





 Ήρθε η ώρα να αφυπνίσουμε τις αισθήσεις μας με τις αντιθέσεις των αποχρώσεων που μας αφήνουν την ελευθερία δημιουργίας ανοιξιάτικων (και όχι μόνο) συνδυασμών. Η CND μας προτρέπει να ζήσουμε τις νέες διαφορετικές τάσεις στη μόδα, για την Άνοιξη 2019, με τη νέα συλλογή Sweet Escape, που διαθέτει έξι γοητευτικές αποχρώσεις με παστέλ τόνους, απόλυτα εναρμονισμένους με τα
δροσερά και γήινα χρώματα της Άνοιξης.

Η νέα αυτή συλλογή διατίθεται σε CNDVinylux Long Wear Polish, CND Shellac Gel Polish και CND Shellac Luxe, εμπνευσμένη από το κλασικό γαλλικό κέντημα με ύφος petit point και το ιδιόμορφο γεωργιανό γυαλί που καλύπτεται από πορσελάνη, αποκτώντας απαράμιλη ομορφιά με το πέρασμα του χρόνου.


Η φιλοσοφία της Ανοιξιάτικης ‘‘Sweet Escape the collection’’, με απαλούς τόνους και ήπιες αποχρώσεις, είναι, να προσπερνά την ένταση και να επιβάλλει μία κομψή παρουσία με λιτή προσέγγιση, εναρμονισμένη πλήρως με την ευαισθησία και τη διακριτική εμφάνιση.


‘‘Η επιλογή των χρωμάτων ξεπερνά τα σημερινά δεδομένα αλλά παράλληλα ενσωματώνει οπτικές εμπνεύσεις από το παρελθόν ώστε να είναι τόσο σύγχρονη όσο και προοδευτική’’, δηλώνει η Co-Founder and Style Director της CND, Jan Arnold. ‘‘H συλλογή αυτή συνδυάζει τον κλασικό ρομαντισμό και την κομψότητα της Βικτωριανής εποχής με τις σημερινές τάσεις που επικρατούν στο Nail Fashion.’’




Βρείτε την συλλογή στο Nail fashion


*PR samples. Διαβάστε το disclaimer μου εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...