Η εμπειρία της σειράς Organic της Bioselect

H σειρά Organic της Bioselect, εξειδικευμένη για κάθε τύπο δέρματος, φροντίζει απλά, φυσικά αλλά και αποτελεσματικά την επιδερμίδα χάρη στο μαγικό βότανο της Κρήτης, το Δίκταμο.  Ο συνδυασμός του Δίκταμου και του Ελαιολάδου χρησιμοποιούνταν στην αρχαία Κρήτη ως γιατροσόφι για την επούλωση πληγών, την απάλυνση των ερεθισμών και για τη γενικότερη προστασία της επιδερμίδας, λόγω των αντισηπτικών και αναπλαστικών του ιδιοτήτων. 


Η σειρά Organics της Bioselect


Σε ένα ξεχωριστό event του Αγίου Βαλεντίνου, η Bioselect μας προσέφερε μια προσωποποιημένη περιποίηση προσώπου με τα προϊόντα της από την σειρά Organics. Εγώ θέλησα να περιμένω και να χρησιμοποιήσω αρκετά τα προϊόντα πριν μοιραστώ μαζί σας αυτή την εμπειρία γιατί ήθελα να δοκιμάσω πρώτα τα προϊόντα και έπειτα με το χέρι στην καρδιά να σας μιλήσω για την εμπειρία μου. Και νομίζω ότι τώρα ήρθε η ώρα .

Soft cleansing milk με Dictamelia, βάλσαμο και δενδρολίβανο

Ένα απαλό γαλάκτωμα καθαρισμού που απομακρύνει το μακιγιάζ και τους ρύπους από την επιδερμίδα. Περιέχει βαλσαμέλαιο, το φασκομηλόνερο και το Dictamelia τα οποία καταπραΰνουν την επιδερμίδα ενώ το εκχύλισμα δενδρολίβανου έχει ήπια αντιμικροβιακή και αντιοξειδωτική δράση. Μου άρεσε ιδιαίτερα η αποτελεσματικότητα του όπως επίσης και το γεγονός ότι δεν ξηραίνει και αφυδατώνει την επιδερμίδα.


Face scrub με Dictamelia, μολόχα και κουκούτσια ελιάς

Ένα scrub απολέπισης προσώπου με κόκκους από κουκούτσια ελιάς που απομακρύνουν τα νεκρά κύτταρα και καθαρίζουν τους πόρους αφήνοντας την επιδερμίδα λεία και απαλή. Είναι ιδιαίτερα λεπτόκοκκο και δεν τραυματίζει την επιδερμίδα ενώ τα συστατικά του την καταπραΰνουν.


Soothing Face mask

Μια απαλυντική και ενυδατική μάσκα προσώπου για κουρασμένα δέρματα. Οι απορροφητικές ικανότητες του λευκού αργίλου καθαρίζουν σε βάθος απομακρύνοντας τους ρύπους που προκαλούν θαμπάδα. Την χρησιμοποιώ 1 με 2 φορές την εβδομάδα και την αφήνω να δράσει για 10 λεπτά. Η επιδερμίδα μου είναι ιδιαίτερα καθαρή μετά, τη νιώθω να είναι όμως και ενυδατωμένη και δεν με τραβάει καθόλου.

Face tonic lotion με Dictamelia, υβίσκο και πράσινο τσάι

Μια απαλή, τονωτική λοσιόν με εκχύλισμα υβίσκου, η οποία ενισχύει την ελαστικότητα της επιδερμίδας και πράσινο τσάι που προστατεύει από τη δράση των ελεύθερων ριζών. Το Dictamelia, η αλόη και η αλλαντοΐνη καταπραΰνουν και απαλύνουν την επιδερμίδα. Δεν τραβάει την επιδερμίδα όπως τα περισσότερα toners που έχω δοκιμάσει και δεν αφήνει υπολείμματα να νιώθεις ότι κολλάει.


Αντιγηραντικός ορός προσώπου & λαιμού με Dictamelia, λούπινο & βρώμη. 

Ένας ενισχυμένος αντιγηραντικός ορός περιποίησης προσώπου και λαιμού με συσφιγκτικές ιδιότητες  που βασίζονται στον υβίσκο, τα φύτρα alfa-alfa, το λούπινο και τη βρώμη, τα οποία ενισχύουν την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, επιτυγχάνοντας σύσφιξη, τόνωση και μείωση των ρυτίδων της επιδερμίδας. Ένας ελαφρύς ορός (ως προς την σύσταση) αλλά ιδιαίτερα δραστικός όσον αφορά την αντιγήρανση.

Κρέμα ματιών για φωτεινό & ξεκούραστο βλέμμα

Περιέχει Dictamelia, βλαστοκύτταρα εχινάκειας & λάδι φραγκόσυκου. Είναι Εμπλουτισμένη με βλαστοκύτταρα από εχινάκεια και ενεργό εκχύλισμα ζύμης, που συσφίγγουν, τονώνουν και αποσυμφορούν την περιοχή γύρω από τα μάτια. Το υαλουρονικό οξύ που περιέχει, προσφέρει ενυδάτωση και αυξάνει την ελαστικότητα, ενώ το έλαιο φραγκόσυκου και το Dictamelia, χάρη στα αντιοξειδωτικά τους συστατικά, καθυστερoύν την εμφάνιση σημαδιών γήρανσης. Έχει πλούσια υφή και νιώθω ότι ενυδατώνει σε βάθος, ενώ βοηθάει και το κονσίλερ μου να απλωθεί ομοιόμορφα. 

Φυσική συσφυγκτική – lifting κρέμα για πρόσωπο & λαιμό

Προσφέρει άμεση σύσφιξη και εντατική δράση κατά των ρυτίδων και της χαλάρωσης της επιδερμίδας. Τα ολιγοπεπτίδια από εκχύλισμα υβίσκου που περιέχει, διαθέτουν αποδεδειγμένη δράση στη μείωση των ρυτίδων έκφρασης και στη διατήρηση της ελαστικότητας της επιδερμίδας με ταυτόχρονη δράση κατά της δημιουργίας ελεύθερων ριζών και συνεπώς της πρόωρης γήρανσης της επιδερμίδας. Επίσης, περιέχει σησαμέλαιο, το οποίο είναι γνωστό για την ισχυρή αντιοξειδωτική του δράση και είναι πλούσιο σε βιταμίνες Α και Ε. 


Παραδοσιακή κεραλοιφή

Είναι μια 100% οργανική αλοιφή, η οποία προέρχεται από μια παλιά κρητική συνταγή βασισμένη στις μοναδικές ιδιότητες του φυτού δίκταμo και του ελαιόλαδου. Το Dictamelia, σε συνδυασμό με το οργανικό μελισσοκέρι, απαλύνει και περιποιείται τις ξηρές περιοχές ενώ καταπραΰνει τους ερεθισμούς.



Ο δίκταμος ή έρωντας συλλέγεται τόσο δύσκολα όσο "τα πάθη του έρωτα" σύμφωνα με την παράδοση και είναι άλλος ένας θησαυρός της Κρητικής Γης. Ένα αυτοφυές θεραπευτικό βότανο, γνωστό από την αρχαιότητα, με αναφορές ακόμα και από τον πατέρα της Ιατρικής Ιπποκράτη, ο οποίος αναφέρει τις θεραπευτικές γυναικολογικές και άλλες ιδιότητες του φυτού και το χρησιμοποιούσε ακόμα και για την αντιμετώπιση φλεγμονωδών παθήσεων του δέρματος, εξελκώσεων και δοθιηνών.

Η Bioselect, εξειδικεύεται στην παραγωγή και την διάθεση οργανικών προϊόντων για την περιποίηση και φροντίδα της επιδερμίδας, με αγάπη και σεβασμό στη φύση και τα υλικά που προσφέρει η κρητική γη.



*PR samples. Διαβάστε το disclaimer μου εδώ

Διάβασε επίσης:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...