NOVAGE ECOLLAGEN Έως και 49% άμεση μείωση ρυτίδων

Η πολυαγαπημένη μου σειρά Novage Ecollagen της Oriflame επέστρεψε ανανεωμένη με περισσότερα οφέλη από ποτέ. Γνωρίστε την Novage Ecollagen Wrinkle Power. 
Novage Ecollagen Wrinkle Power



Novage Ecollagen Wrinkle Power

NOVAGE ECOLLAGEN Έως και 49% άμεση μείωση ρυτίδων

Βασισμένη σε πατενταρισμένη τεχνολογία τριπεπτιδίων, η Novage Ecollagen Wrinkle Power ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου στην επιδερμίδα για ορατή διόρθωση των ρυτίδων με την πάροδο του χρόνου.

Χαμηλού μοριακού βάρους Υαλουρονικό οξύ

Χάρη στο υαλουρονικό οξύ που περιέχει, το οποίο είναι χαμηλού μοριακού βάρους, η Novage Ecollagen Wrinkle Powerπροσφέρει στην επιδερμίδα ενυδάτωση και την κάνει πιο γεμάτη, λειαίνοντας άμεσα τις ορατές γραμμές και ρυτίδες. Επιπλέον, τα εκχυλίσματα φυτικών βλαστοκυττάρων προστατεύουν την επιδερμίδα από τη μείωση του κολλαγόνου και του υαλουρονικού οξέως επιβραδύνοντας τη διαδικασία της γήρανσης.

4 βήματα περιποίησης από δύο φορές την ημέρα



Το gel καθαρισμού Novage Supreme προετοιμάζει την επιδερμίδα για να δεχτεί τα προϊόντα περιποίησης. Είναι ειδικά σχεδιασμένο για να δημιουργεί ιδανικές συνθήκες στην επιδερμίδα για την απορρόφηση του serum και των ενυδατικών . Απομακρύνει απαλά τους ρύπους και το μακιγιάζ χωρίς να καταστρέφει το φυσικό φράγμα της επιδερμίδας και ενυδατώνει αφήνοντας την επιδερμίδα καθαρή, τονωμένη, απαλή, ελαστική και άνετη. Φόρμουλα που μπορεί να ξεπλυθεί με νερό, με ενυδατικές και καταπραϋντικές τεχνολογίες.

Η ενυδατική κρέμα ματιών ενυδατώνει την περιοχή των ματιών. Η κρέμα ματιών είναι δημιουργημένη με την Τεχνολογία Optical Pearl και παρέχει άμεσα ορατή βελτίωση, που ονομάζεται θόλωση, στην περιοχή των ματιών. Ενώ η καφεΐνη σε μία κρέμα ματιών βοηθά στην μείωση των μαύρων κύκλων και των πρηξιμάτων και επιταχύνει τον μεταβολισμό των κυττάρων.


Το Serum NovAge Ecollagen Wrinkle Power

Η ανάλαφρη φόρμουλα του απορροφάται εύκολα και γεμίζει τις ρυτίδες με έντονη ενυδάτωση. Σχεδιασμένο να ενισχύει τα επίπεδα κολλαγόνου και να ενισχύει την υγιή όψη της επιδερμίδας με την πάροδο του χρόνου. Με Πατενταρισμένη Τεχνολογία Τριπεπτιδίων, Χαμηλού Μοριακού Βάρους Υαλουρονικό Οξύ, και Προβιοτικό Ενεργό Παράγοντα.

Η Κρέμα Ημέρας Ecollagen Wrinkle Power και το Serum περιέχουν υαλουρονικό οξύ χαμηλού μοριακού βάρους που παρέχει άμεση ενυδάτωση και λείανση των ρηχών ρυτίδων και των λεπτών γραμμών. Η ενυδατική κρέμα ημέρας έχει SPF 30, Προσφέροντας αντηλιακή προστασία UVA και UVB.

Η Κρέμα Νύχτας NovAge Ecollagen Wrinkle Power είναι εξαιρετικά θρεπτική και ανανεωτική κρέμα νύχτας για να ξυπνάτε με απαλή, λεία και λαμπερή επιδερμίδα. Σχεδιασμένη να ενισχύει το κολλαγόνο και να ενδυναμώνει το φυσικό φράγμα της επιδερμίδας με την πάροδο του χρόνου, να διορθώνει τις ρυτίδες και να καθυστερεί τη γήρανση. Με Πατενταρισμένη Τεχνολογία Τριπεπτιδίων, Νιασιναμίδη, Shea Butter και Βιταμίνη Ε.


*PR samples. Διαβάστε το disclaimer μου εδώ

Διάβασε επίσης:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...