3 + 1 νέα αγαπημένα μου προϊόντα από την Seventeen

Η Seventeen είναι μια από τις αγαπημένες μου εταιρείες. Αρχικά γιατί είναι ελληνική αλλά περισσότερο γιατί έχει τα περισσότερα αγαπημένα μου προϊόντα στις συλλογές της και πρόσφατα ήρθαν στα χέρια μου τρία νέα προϊόντα της (και ένα παλαιότερο) τα οποία με ξετρέλαναν πραγματικά. Μιλάω για το Body oil και Body mist Purple Magic, καθώς και το gel ματιών eye area anti-puffing gel. Τρία προϊόντα που δεν είχα δοκιμάσει ξανά και που κυριολεκτικά λάτρεψα και ένα που ξανά θυμήθηκα πόσο αγαπούσα.


Purple Magic Body Oil
Μη λιπαρό body oil, εμπλουτισμένο με 75% φυσικής προέλευσης συστατικά, όπως τα έλαια από μακαντάμια, αμύγδαλο, φουντούκι, argan και ελιξίριο φραγκόσυκου. Εισχωρεί βαθιά στο σώμα και ξυπνάει τις δυνάμεις σου. Έχει ένα απαλό και διακριτικό άρωμα, αποτελείται από νότες πράσινης φρεσκάδας, που συνδυάζονται με λουλουδένιες νότες από απαλή μυρωδιά γιασεμιού, βιολέτας, τριαντάφυλλου, ίριδας και μόσχου. Απορροφάται γρήγορα και είναι ιδανικό και για τα μαλλιά.

Ένα body mist εμπλουτισμένο με εκχύλισμα χαμομηλιού και ελιξίριο φραγκόσυκου που αρωματίζουν και περιποιούνται το σώμα σας. Έχει απαλό και διακριτικό άρωμα, αποτελείται από νότες πράσινης φρεσκάδας που συνδυάζονται με λουλουδένιες νότες από απαλή μυρωδιά γιασεμιού, βιολέτας, τριαντάφυλλου, ίριδας και μόσχου.

Ένα τζελ ματιών με Φυτικό Σύμπλεγμα, Οργανικό εκχύλισμα Ελιάς & εκχύλισμα Αγγουριού. Περιέχει τετραπεπτίδια και Φυτικό Σύμπλεγμα που μειώνουν τις σακούλες κάτω από τα μάτια και καταπολεμούν τα πρηξίματα και τους μαύρους κύκλους. Είναι εμπλουτισμένο με οργανικό εκχύλισμα Ελιάς, εκχύλισμα Αγγουριού, Βιταμίνες Α & Ε και Πολυσακχαρίτη, που προσφέρουν βαθιά ενυδάτωση στην απαιτητική περιοχή των ματιών. Προλαμβάνει τα σημάδια του χρόνου μειώνοντας τις λεπτές ρυτίδες έκφρασης και προσφέρει μια έντονη αίσθηση σύσφιξης. Στεγνώνει αμέσως και δεν «κολλάει» και είναι κατάλληλο για χρήση σε όλη την επιφάνεια των άνω βλεφάρων, χωρίς να προκαλεί ερεθισμούς στα μάτια. Extra tip : Βάλτε το στο ψυγείο και θα δείτε το θαύμα κυριολεκτικά να συμβαίνει μέσα σε λίγα λεπτά. Επειδή ακριβώς έχω θέματα με πρήξιμο κάτω από τα μάτια, το έχω ψάξει αρκετά και πάντα κοιτάζω με πολύ επιφυλακτικότητα κάθε προϊόν που υπόσχεται να με βοηθήσει.

Μια μάσκα λάμψης και αναγέννησης με εκχυλίσματα λευκής παιώνιας, moringa, πιπέρι τασμανίας, άσπρη και κίτρινη άργιλο, bisabolol και έλαιο βερίκοκου. Ανανεώνει και επαναφέρει τη λάμψη και την απαλή υφή της επιδερμίδας. Ενυδατώνει, ηρεμεί το δέρμα και μειώνει τις κοκκινίλες βελτιώνοντας την όψη, ενώ παράλληλα καθαρίζει και προσροφά το σμήγμα και τους ρύπους αναδεικνύοντας μια υπέροχα καθαρή, λεία και μεταξένια επιδερμίδα. Είναι από τις μάσκες που έχω αγαπήσει στην Seventeen καθώς την έχω χρησιμοποιήσει και παλαιότερα. Την εφαρμόζω δύο φορές την εβδομάδα και την αφήνω να δράσει για περίπου 15 λεπτά.


*PR samples. Διαβάστε το disclaimer μου εδώ

Διάβασε επίσης:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...