NUTRILITE DOUBLEX το νέο, κορυφαίας ποιότητας συμπλήρωμα διατροφής

Η ανανεωμένη φόρμουλα του συμπληρώματος διατροφής NUTRILITE DOUBLEX , σε ακόμα μικρότερες ταμπλέτες για ευκολότερη κατάποση, περιέχει PhytoBlend, ένα αποκλειστικό σύμπλεγμα 22 φρούτων, λαχανικών και βοτάνων που δεν είναι πάντα εύκολο να καταναλώσει κανείς καθημερινά. Συγκεκριμένα, το συγκεκριμένο συμπλήρωμα διατροφής βοηθά στην κάλυψη πιθανών ελλείψεων στην καθημερινή διατροφή, προσφέροντας 12 βασικές βιταμίνες, 10 βασικά μεταλλικά στοιχεία και σημαντικά φυτοθρεπτικά συστατικά και από τις 5 χρωματικές ομάδες.

Ο Παγκόσμιος Οργανισμό Υγείας (Π.Ο.Υ.), συνιστά την κατανάλωση τουλάχιστον 5 μερίδων φρούτων και λαχανικών ημερησίως, τα οποία είναι σημαντικό να προέρχονται και από τις 5 χρωματικές ομάδες - πράσινη, λευκή, κίτρινη, κόκκινη και μοβ. Κάθε ομάδα, εκτός από τις βιταμίνες και τα ανόργανα συστατικά που περιέχει, προσφέρει συγκεκριμένα φυτοθρεπτικά συστατικά που δίνουν στα φρούτα και τα λαχανικά το χαρακτηριστικό τους χρώμα και θεωρούνται ωφέλιμα για την ανθρώπινη υγεία. 


3 στους 4 ενήλικες σε όλο τον κόσμο δεν ακολουθούν τη συνιστώμενη ημερήσια δόση που ορίζει ο Π.Ο.Υ. 3 Με στόχο να συμπληρώσει φυσικά τις ανάγκες του οργανισμού σε θρεπτικά συστατικά, η NUTRILITE, η #1 σε πωλήσεις εταιρεία βιταμινών και συμπληρωμάτων διατροφής που διανέμεται αποκλειστικά από την Amway, κυκλοφορεί την ανανεωμένη φόρμουλα του συμπληρώματος διατροφής NUTRILITE DOUBLEX.
 Η ανανεωμένη φόρμουλα του συμπληρώματος διατροφής NUTRILITE DOUBLEX, σε ακόμα μικρότερες ταμπλέτες για ευκολότερη κατάποση, περιέχει PhytoBlend, ένα αποκλειστικό σύμπλεγμα 22 φρούτων, λαχανικών και βοτάνων που δεν είναι πάντα εύκολο να καταναλώσει κανείς καθημερινά. Συγκεκριμένα, το συγκεκριμένο συμπλήρωμα διατροφής βοηθά στην κάλυψη πιθανών ελλείψεων στην καθημερινή διατροφή, προσφέροντας 12 βασικές βιταμίνες, 10 βασικά μεταλλικά στοιχεία και σημαντικά φυτοθρεπτικά συστατικά και από τις 5 χρωματικές ομάδες.
 Χωρίς τεχνητά γλυκαντικά, χρωστικές, ενισχυτικά γεύσης ή συντηρητικά, το νέο συμπλήρωμα διατροφής NUTRILITE DOUBLE X έρχεται σε εύχρηστη συσκευασία! Με το συμπλήρωμα διατροφής NUTRILITE DOUBLE X , τα πιο ωφέλιμα συστατικά της φύσης συναντούν τις πιο εξελιγμένες επιστημονικές μεθόδους της επιστήμης, προσφέροντας επιστημονικά τεκμηριωμένη υποστήριξη για το σώμα, βοηθώντας τον εγκέφαλο και το νευρικό σύστημα, ενισχύοντας το ανοσοποιητικό σύστημα και τον μεταβολισμό και συνεισφέροντας συνολικά στη γενικότερη ευεξία του ανθρώπινου οργανισμού.
 Για βέλτιστα αποτελέσματα και καλύτερη απορρόφηση όλων των θρεπτικών ουσιών, προτείνεται η λήψη 6 ταμπλετών την ημέρα, συνοδεία γεύματος: 3 ταμπλέτες με το πρωινό σας, για να  εμπλουτίσετε τις φυσικές δυνατότητες του οργανισμού του οργανισμού καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας και 3 ταμπλέτες με το βραδινό, για να ανεφοδιαστείτε με ενέργεια κατά τη διάρκεια της νύχτας.


Με ποιο τρόπο μας ωφελεί

Το NUTRILITE DOUBLE X έχει σχεδιαστεί για να μας βοηθήσει να καλύψουμε τυχόν διατροφικά και φυτοθρεπτικά κενά. Αυτό μας δίνει τη δυνατότητα να ανακτήσουμε την εσωτερική μας ισορροπία και με αυτόν τον τρόπο, να ενισχύσουμε τις φυσικές σας δυνατότητες.

Παρέχει εξαιρετική υποστήριξη στο σώμα μας με πολλούς τρόπους:

  • Λειτουργία εγκεφάλου: Το ιώδιο υποστηρίζει τη φυσιολογική γνωστική λειτουργία. Η βιταμίνη Β12 συμβάλλει στη φυσιολογική ψυχολογική λειτουργία.
  • Νευρικό σύστημα: Ο χαλκός υποστηρίζει τη φυσιολογική λειτουργία του νευρικού συστήματος.
  • Ανοσοποιητικό σύστημα: Η βιταμίνη C συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος.  
  • Μεταβολισμός απόδοσης ενέργειας: Η νιασίνη συμβάλλει στο φυσιολογικό μεταβολισμό απόδοσης της ενέργειας.  
  • Διαχείριση φλεγμονωδών αντιδράσεων: Η κουρκουμίνη βοηθά το σώμα σας να διαχειριστεί τις φλεγμονώδεις αντιδράσεις.
  • Πέψη και ήπαρ: Το ασβέστιο υποστηρίζει τη φυσιολογική λειτουργία των πεπτικών ενζύμων. Το δεντρολίβανο και η κουρκουμίνη βοηθούν στην υποστήριξη της φυσιολογικής λειτουργίας του ήπατος. 
  • Κύτταρα: Το ασβέστιο παίζει ρόλο στη διαδικασία διαχωρισμού και εξειδίκευσης των κυττάρων. 
  • Οξειδωτικό στρες: Η βιταμίνη Ε συμβάλλει στην προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό στρες. 
  • Λειτουργία καρδιάς: Η βιταμίνη Β6 υποστηρίζει το φυσιολογικό μεταβολισμό της ομοκυστεΐνης και η θειαμίνη συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία της καρδιάς. 
  • Λειτουργία οστών: Η βιταμίνη D είναι απαραίτητη για τη φυσιολογική διατήρηση των οστών.
  • Λειτουργία μυών: Το μαγνήσιο συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία των μυών. 
  • Λειτουργία ματιών/όραση: Η βιταμίνη A συμβάλλει στη διατήρηση της φυσιολογικής όρασης. 
  • Δέρμα, μαλλιά και νύχια: Η βιοτίνη συμβάλλει στη διατήρηση του φυσιολογικού δέρματος και των μαλλιών. Η βιταμίνη C υποστηρίζει το φυσιολογικό σχηματισμό κολλαγόνου και βοηθά στη φυσιολογική λειτουργία του δέρματος. Το σελήνιο και ο ψευδάργυρος συμβάλλουν στη διατήρηση των φυσιολογικών νυχιών.
  • Ισορροπημένες ορμόνες: Η βιταμίνη Β6 υποστηρίζει τη ρύθμιση της ορμονικής δράσης και το παντοθενικό οξύ συμβάλλει στη φυσιολογική σύνθεση και μεταβολισμό των στεροειδών ορμονών, της βιταμίνης D και ορισμένων νευροδιαβιβαστών. 
Επιπλέον μία ποικίλη και ισορροπημένη διατροφή και ένας υγιεινός τρόπος ζωής είναι γενικής σημασίας. Το ανθρώπινο σώμα είναι ένα οικοσύστημα που προσπαθεί συνεχώς να διατηρεί την εσωτερική του ισορροπία για να λειτουργεί με το βέλτιστο τρόπο. Γι’ αυτό το λόγο, η σωστή διατροφή είναι ζωτικής σημασίας. Μια ισορροπημένη και ποικίλη διατροφή είναι απαραίτητη τόσο για την καθημερινή ψυχική και σωματική μας ευεξία όσο και για τη γενική υγεία μας για τα επόμενα χρόνια.


Διαβάστε το disclaimer μου εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...