Μαλλιά με πλούσιο όγκο στην στιγμή με το Kmax Volumizing Root Spray

Με το KMax Milano Volumizing Root Spray & Dry Shampoo μπορώ να έχω όγκο στην στιγμή χωρίς ίχνος λιπαρότητας. Και πίστεψε με όταν το πρωί βιάζεσαι να είσαι έτοιμη σε 15' λεπτά, τα τέλεια μαλλιά στην στιγμή είναι η καλύτερη λύση. 
KMax Milano Volumizing Root Spray & Dry Shampoo
Το μεγαλύτερο μου πρόβλημα κάθε πρωί είναι να καταφέρω να είμαι έτοιμη σε 15 λεπτά κυριολεκτικά, με τα 5' από αυτά να ανήκουν στην "παρουσίαση". Και τι κάνω όταν τα μαλλιά μου δεν ακολουθούν τις "οδηγίες" μου; Και ειδικά τώρα το καλοκαίρι που το πιο πιθανό είναι να δείχνουν λαδωμένα και χωρίς όγκο ακόμα και μια μέρα μετά το λούσιμο. 

KMax Milano Volumizing Root Spray & Dry Shampoo

Ψεκάστε, βουρτσίστε, τελειώσατε!

Όταν ξυπνήσω το πρωί και διαπιστώσω ότι τα μαλλιά μου δεν είναι στα καλύτερα τους αυτό που κάνω είναι να ψεκάσω με το KMax Milano Volumizing Root Spray & Dry Shampoo στις ρίζες και να βουρτσίσω τα μαλλιά μου για ούτως ώστε να πάει παντού το ξηρό σαμπουάν και να απορροφηθεί καλύτερα η λιπαρότητα. Δίνω όγκο επικεντρώνοντας το σπρέι σε συγκεκριμένα σημεία που θεωρώ πιο εκτεθειμένα και σημαντικά και ταυτόχρονα κάνω ελαφρύ μασάζ με τα δάχτυλα για καλύτερη διασπορά και απορρόφηση του προϊόντος από τα μαλλιά. Έπειτα πιάνω τα μαλλιά μου αλογοουρά και με ένα μπομπάρι δημιουργώ έναν εντυπωσιακό κότσο.  Αν θέλεις, ρίξε μια ματιά σε ένα παλαιότερο βίντεο μου για να δεις πως θα φτιάξεις έναν εύκολο κότσο μέσα σε 5 λεπτά.

Ένα ξηρό σαμπουάν με υπέροχο άρωμα για μαλλιά με πλούσιο όγκο.

Ευτυχώς για μένα το KMax Milano Volumizing Root Spray & Dry Shampoo είναι ένα ξηρό σαμπουάν που δίνει πλούσιο όγκο και αφήνει τα μαλλιά με μια αίσθηση ελαφρότητας ενώ το υπέροχο άρωμα του είναι ιδανικό για να σου φτιάξει την διάθεση κάθε πρωί. 
ένα ξηρό σαμπουάν

Σαν να έχετε λουστεί!

Με το ξηρό σαμπουάν, είναι σαν να έχω μόλις λούσει κι ας μην έχω χρησιμοποιήσει σταγόνα νερό! Αφήνει τα μαλλιά ανάλαφρα, με πλούσιο όγκο και χωρίς ίχνος λιπαρότητας. Καθαρίζει την ρίζα, αφαιρεί την λιπαρότητα και δίνει πλούσιο όγκο στα μαλλιά, ενώ είναι κατάλληλο για κάθε τύπο μαλλιών. Χάρη στην βιοκερατίνη που περιέχει φροντίζει, δυναμώνει και δίνει λάμψη στα λεπτά μαλλιά.

Το KMax Milano Volumizing Shampoo διαθέτει εύκολο airbrush applicator, παρέχει ακρίβεια στην εφαρμογή, δεν λερώνει και δε λεκιάζει το δέρμα ή τα ρούχα. Δεν αφήνει λευκά υπολείμματα στα μαλλιά για αυτό και μπορούσα να το χρησιμοποιώ ακόμα και με πιο σκούρα μαλλιά. Απλά προσέχω να έχω ανακινήσει πολύ καλά το μπουκάλι πριν τη χρήση και να ψεκάζω από απόσταση περίπου 30 εκατοστών.

BEAUTY TIP: 

Ψέκασε στα μαλλιά σου το dry shampoo πριν πέσεις το βράδυ για ύπνο. Έτσι δίνεις στο προϊόν την ευκαιρία να δράσει όλο το βράδυ και το επόμενο πρωί το αποτέλεσμα είναι super εντυπωσιακό! Ειδικά αν σε ταλαιπωρεί η γυναικεία τριχόπτωση ή απλά έχει λεπτά και άτονα μαλλιά.


*PR samples. Διαβάστε το disclaimer μου εδώ

Διάβασε επίσης:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...