Review: Garnier Creme Bienfaisante Hydra Match για Κανονική - μικτή επιδερμίδα



Μια ελαφριά ενυδατική κρέμα ιδανική για μικτές επιδερμίδες έχει μπει τον τελευταίο καιρό στην καθημερινή μου περιποίηση. Πρόκειται για την Creme Bienfaisante της Garnier. 


Έχει ελαφριά υφή τζελ, απορροφάται γρήγορα και ενυδατώνει ενώ παράλληλα ελέγχει την λιπαρότητα στην ζώνη Τ. Σύμφωνα με την εταιρεία είναι ιδανική για κανονικές μικτές επιδερμίδες, εγώ θα έλεγα ότι κάνει και για λιπαρές (έχω μικτή προς λιπαρή επιδερμίδα προσωπικά). Έχει πολύ ελαφριά , δροσερή μυρωδιά και νιώθω το δέρμα μου φρέσκο και ενυδατωμένο όταν την φοράω. Το μόνο μείον της είναι ότι δεν έχει SPF, ιδιότητα την οποία θεωρώ απαραίτητη για τα ελληνικά δεδομένα. Εγώ επιλέγω να την φοράω αμέσως μετα το ντεμακιγιάζ μου το απόγευμα ή το βράδυ πάνω από τον αγαπημένο μου ορό. Είναι πολύ ανάλαφρη και για αυτόν τον λόγο όχι μόνο δεν ερεθίζει τα σπυρακια  αλλά ενυδατώνει και εξισσοροπεί την επιδερμίδα μου.

Η συσκευασία της είναι στα 50ml , είναι πολύ οικονομική (γύρω στα 6€ με 7€) και μπορείτε να την βρείτε στα περισσότερα super markets και καταστήματα καλλυντικών.


Not just another beauty blog

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...