Αντηλιακή προστασία Castalia


Λίγο πριν τις καλοκαιρινές μας διακοπές, είναι σημαντικό να εξοπλιστούμε με την κατάλληλη αντηλιακή προστασία. Εγώ βρήκα ότι χρειάζομαι στην σειρά Helioderm της Castalia.
Όλα τα προϊόντα Helioderm περιέχουν το συστατικό Helioguard 365, το οποίο προστατεύει από τη φωτογήρανση και την πρόωρη γήρανση, δράση που ενισχύεται από τη Vitamin E κατά των ελευθέρων ριζών. Επίσης, περιέχουν το αντιερεθιστικό συστατικό TanActine που, σε συνδυασμό με ενυδατικούς και καταπραϋντικούς παράγοντες, ενισχύει τον αμυντικό μηχανισμό της επιδερμίδας. Χάρη στο φωτοσταθερό σύστημα φίλτρων Tinosorb, παρέχουν πολύ υψηλή προστασία από την UVA & UVB ηλιακή ακτινοβολία, χάρη στην τριπλή του δράση - απορρόφηση, διάχυση και αντανάκλαση της ηλιακής ακτινοβολίας. Περιέχουν ακόμα και τα 100% φυσικά ορυκτά φίλτρα, Οξείδιο του Ψευδαργύρου και Διοξείδιο του Τιτανίου , που εμποδίζουν την ηλιακή ακτινοβολία να φθάσει στην επιδερμίδα μέσω αντανάκλασης και διασποράς. 

Οι ακτίνες UVA & UVB είναι αυτές που ευθύνονται για την γήρανση (UVA, όπου Α σημαίνει Aging) και για τα εγκαύματα (UVB, όπου Β σημαίνει Burn). Σε ένα παλαιότερο βίντεο για την αντηλιακή προστασία είχα μιλήσει αναλυτικά για τα είδη των ακτινοβολιών και τα αντηλιακά.


Η αντηλιακή κρέμα προσώπου είναι στις σταθερές μου αξίες εδώ και χρόνια. Την προτιμώ για την παραλία τα τελευταία δύο καλοκαίρια. Η Helioderm Fluide SPF 50+ - 40ml έχει λεπτόρευστη υφή, απορροφάται γρήγορα και είναι κατάλληλη για επιδερμίδες υπερευαίσθητες μη-ανεκτικές, πολύ ανοιχτόχρωμες, για τις πρώτες ημέρες έκθεσης στον ήλιο, και για συνθήκες έντονης ηλιοφάνειας.

Για το σώμα φέτος εμπιστεύτηκα το Helioderm Lait Fluide SPF 50+. Είναι εξίσου υψηλής προστασίας κατάλληλο για φωτοευαίσθητες και πολύ ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες. Απλώνεται εύκολα χωρίς ίχνος λιπαρότητας και έχει λεπτή υφή, έτσι ώστε να απορροφάται γρήγορα. 


Για τις ημέρες που δεν θα είμαι στην παραλία αλλά και για την πόλη (αν δεν επιλέξω να βαφτώ ) επιλέγω πιο μέτρια προστασία. Το Helioderm Fluide light SPF 20, είναι ιδανικό για όλους τους τύπους δέρματος και προσφέρει μέτρια προστασία χωρίς να επιβαρύνει την επιδερμίδα του προσώπου μου. Προστατεύει από τις ακτινοβολίες UVB/UVA και τις ελεύθερες ρίζες, ενυδατώνει και καταπραΰνει την επιδερμίδα.


Για μετά τον ήλιο χρειάζομαι οπωσδήποτε ενυδάτωση. Σε αυτό εμπιστεύομαι το Helioderm Lait Après Soleil – 150ml. Πρόκειται για ένα γαλάκτωμα προσώπου και σώματος για μετά τον ήλιο με β–glucan και shea butter κατάλληλο για την ενυδάτωση και ανακούφιση όλων των επιδερμίδων που έχουν υποστεί ηλιακό έγκαυμα και παρουσιάζουν ερύθημα, αίσθηση καψίματος ή τσιμπήματος, καθώς και των αφυδατωμένων επιδερμίδων. Το εκχύλισμα σουσαμιού που περιέχει, πλούσιο σε γλυκοπρωτεϊνες, συμβάλλει σημαντικά στην αποκατάσταση της ισορροπίας της επιδερμίδας, ενώ η αντιοξειδωτική δράση της Βιταμίνης Ε προστατεύει την επιδερμίδα από τις καταστροφικές ελεύθερες ρίζες.

Φέτος επιλέγω λοιπόν την σειρά Helioderm για ακόμα μία φορά για την αντηλιακή προστασία των διακοπών. Εσείς τι αντηλιακά επιλέξατε φέτος;

Διάβασε επίσης:


The KM Projects
Not just another beauty blog

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...