Κρέμα χεριών Rejuvenate από την FBM Anagenessis

Απλά σκεφτείτε πόσο πολύ χρησιμοποιούμε τα χέρια μας καθημερινά, πλένοντας πιάτα, μαγειρεύοντας, απλώνοντας ρούχα, καθαρίζοντας το σπίτι ή απλά πληκτρολογώντας στον υπολογιστή ή ακόμα και χαιρετώντας ένα φίλο. Και παρόλο που οι περισσότερες από εμάς έχουμε ένα σωρό προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας, δίνουμε ελάχιστη προσοχή στις ανάγκες των χεριών μας. Για αυτό είναι απαραίτητο να χρησιμοποιούμε μια ενυδατική κρέμα χεριών πλούσια σε ενυδάτωση και αντιοξειδωτικά συστατικά όπως η Rejuvenate από την FBM Anagenessis

Κρέμα χεριών Rejuvenate από την FBM Anagenessis


Δεν υπάρχει σωστός ή λάθος τρόπος να απλώνεις την κρέμα χεριών αρκεί να την χρησιμοποιείς τουλάχιστον μια με δύο φορές την ημέρα. Είτε το πρωί σε συνδυασμό με αντηλιακό είτε το βράδυ πριν κοιμηθείς. Πολλές φορές βάζω και κατά την διάρκεια της ημέρας, μετά από το πλύσιμο των πιάτων ή αν αισθανθώ τα χέρια μου ξηρά. Μετά το λαιμό και το πρόσωπο, τα χέρια είναι ο καθρέπτης της ηλικίας μας για αυτό και είναι απαραίτητο να χρησιμοποιούμε μια καλή ενυδατική κρέμα χεριών.

Η Rejuvenate από την FBM Anagenessis είναι μια κρέμα χεριών με ενυδατικές και αντιοξειδωτικές ιδιότητες. Εμπλουτισμένη με βιταμίνη C, γνωστή για την αντιοξειδωτική της δράση, προστατεύει από τη πρόωρη γήρανση και την εμφάνιση μελοχρωματικών κηλίδων. Επιπλέον, το λάδι αβοκάντο πλούσιο σε πολυακόρεστα λιπαρά οξέα και βιταμίνες Α, Β & Ε, ενισχύει και προστατεύει την υδρολιπιδική στοιβάδα της επιδερμίδας ενώ το βούτυρο καριτέ και το μελισσοκέρι θρέφουν και ενυδατώνουν το ξηρό, ερεθισμένο ή σκασμένο δέρμα, χαρίζοντας μεταξένια υφή στα χέρια. Η συγκεκριμένη απορροφάται εύκολα, ενώ χρειάζεται ελάχιστη ποσότητα για να ενυδατώσει τα χέρια μου. 

Εσείς ποια κρέμα χεριών χρησιμοποιείτε;



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...