Nutrilite Appetite Controller ! Αποκτήστε τον έλεγχο στη διατήρηση του βάρους σας!

Η διατήρηση της γραμμής αλλά και του βάρους απασχολεί πολλές σύγχρονες γυναίκες, που προσπαθούν να καταπολεμήσουν την υπερφαγία.  Σίγουρα ο έλεγχος της ποιότητας αλλά και της ποσότητας των γευμάτων είναι απαραίτητοι για την επίτευξη του στόχου αυτού. Ωστόσο, δεν είναι λίγες οι φορές που η όρεξη υπερισχύει και ακόμα και η πιο αφοσιωμένη στο στόχο της μπορεί να ενδώσει. Η Nutrilite™ παρουσιάζει το νέο Appetite Controller που κάνει την προσπάθεια αυτή ευκολότερη, δίνοντας μας τον έλεγχο.
nutrilite apetite controller
Πρώτη φορά άκουσα για την γλυκομανάνη όταν ξεκίνησα να ακολουθήσω την δίαιτα Dukan. Σε αυτήν την δίαιτα. τα μόνα μακαρόνια, ρύζι ή noodles που επιτρέπονται είναι τα Shitakaki ή konjac (ονομασίες του ίδιου φυτού) . Τα συγκεκριμένα έχουν σχεδόν μηδαμινή θρεπτική αξία (μόλις 9 θερμίδες ανά μερίδα) και κανένα θρεπτικό συστατικό. Το μόνο που κάνουν είναι να καταλαμβάνουν χώρο στο στομάχι δίνοντας σου την αίσθηση του κορεσμού. Προσωπικά δεν τα συμπάθησα ποτέ, καθώς πιστεύω ότι πρέπει να λαμβάνουμε όλα τα σωστά θρεπτικά συστατικά που χρειαζόμαστε (βιταμίνες, μέταλλα, ιχνοστοιχεία) και το μόνο που έχει η ρίζα konjac είναι φυτικές ίνες που βοηθούν στην καλή λειτουργία του εντέρου.

Τι γίνεται όμως με την υπερφαγία; Πως μπορεί να αντιμετωπιστεί;

Σαφέστατα βοηθάει να πίνουμε πολύ νερό, ωστόσο δεν βλάπτει να ζητάμε και βοήθεια από τους ειδικούς. Για αυτό υπάρχει η Amway. Το μυστικό του  Nutrilite™ Appetite Controller βρίσκεται στα μοναδικά φυσικά συστατικά του.
- Η γλυκομαννάνη είναι μια φυσική διαιτητική ίνα  που προέρχεται από την ρίζα Konjac. Η γλυκομαννάνη δημιουργεί αίσθημα κορεσμού και έτσι σας αποτρέπει από το να καταναλώσετε επιπλέον θερμίδες. 
- Το φυσικής προέλευσης εκχύλισμα μαύρου σαμπούκου, που δίνει και το χαρακτηριστικό μωβ χρώμα στο προϊόν. 
Πώς λειτουργεί όμως το Nutrilite™ Appetite Controller;
Χρησιμοποιήστε ένα στικ 30 λεπτά πριν από κάθε γεύμα, αναμείξτε το με νερό ή χυμό και καταναλώστε το άμεσα. 
Μόλις καταναλωθεί το Nutrilite™ Appetite Controller μετατρέπεται σε τζελ, το οποίο καταλαμβάνει χώρο στο στομάχι σας δημιουργώντας αίσθηση κορεσμού. Με αυτόν τον τρόπο βοηθάει να μειώσετε τις μερίδες και θα έχετε την αίσθηση κορεσμού και ικανοποίησης.

Το Αppetite Controller είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής που σας βοηθά να ελέγχετε την όρεξή σας και να καταπολεμάτε την υπερφαγία. Όταν ελέγχετε την όρεξή σας, η διαχείριση του βάρους γίνεται μια πολύ πιο εύκολη υπόθεση. Με το Appetite Controller, μπορείτε ακόμη να απολαμβάνετε το φαγητό σας, αλλά είστε πιο δυνατοί στον έλεγχο της ποσότητας του φαγητού που καταναλώνετε. Είναι άγευστο, ώστε να μπορεί να αναμειχθεί με νερό ή τον αγαπημένο σας χυμό χωρίς να επηρεάζει τη γεύση, ενώ θα σας βοηθήσει να νιώθετε χορτάτοι με την πρώτη μερίδα, πριν και κατά τη διάρκεια του επόμενου γεύματος. .

Αναζητήστε το δικό σας Nutrilite Appetite Controller από την Amway.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...