Έτοιμες σε 20'

Αν το πρωί ξυπνάτε νωρίς και δεν έχετε πολύ χρόνο στην διάθεση σας για να ετοιμαστείτε, αυτός δεν είναι λόγος για να μην μακιγιαριστείτε! Το ότι φεύγουμε σαν την τρελή του Σαγιό (που έλεγε και ένας παλιός μου δάσκαλος) δεν πάει να πει ότι πρέπει να τις μοιάζουμε κιόλας. Υπάρχει τρόπος να ετοιμαστούμε το πρωί σε 15'.

 Ετοιμάστε από βραδύς ένα μικρό καλαθάκι με αυτά που θα χρειαστείτε το πρωί. Έτσι δεν θα ψάχνετε ποια σκιά πάει με αυτό το κραγιόν κτλ.

Αν τα μαλλιά σας πετάνε σαν μανιασμένα λες και έχετε βάλει το χέρι στην πρίζα και δεν έχετε χρόνο για να τα ισιώσετε, μια ωραιότατη αλογοουρά είναι πάντα σικ και σας βγάζει και από τον μπελλά του κομμωτηρίου. Αν την συνδυάσετε και με αυτό το υπέροχο μπουμπάρι που μπορείτε να βρείτε στα H&M με 3€ περίπου ή στο ebay με 1,5€, τότε θα είστε πάντα τέλειες! Αν δεν θέλετε να αγοράσετε αυτό το μπουμπάρι μπορείτε βέβαια να το φτιάξετε με μια κάλτσα. Σε πέντε λεπτά έχεις φτιάξει τον ωραιότερο κότσο του καλοκαιριού και είσαι λες και βγήκες από κομμωτήριο.



Έχουμε και λέμε λοιπόν 15' για το μακιγιάζ και 5' για τα μαλλιά! Νομίζω ότι 20' είναι ότι πρέπει για να προλάβετε να ετοιμαστείτε και να κερδίσετε και έξτρα χρόνο για χουζούρι...



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...