ΠΩΣ ΝΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΕΤΕ ΤΟ ΝΥΦΙΚΟ ΣΑΣ


Αν επιλέξατε να αγοράσετε το νυφικό σας αντί να το νοικιάσετε, τότε σίγουρα θα βρεθείτε κάποια στιγμή (αργά ή γρήγορα) στο δίλημμα του πως να το αποθηκεύσετε για άλλες νύφες ή και για τις επόμενες γενιές).

  1. Καταρχάς, πηγαίνετε μια βόλτα από το καθαριστήριο. Όσο προσεχτική κι αν ήσαστε την ημέρα του γάμου, ο ιδρώτας και μόνο είναι αρκετός για να αφήσει μόνιμους λεκέδες στο πολύτιμο ρούχο σας, ας μην αναφερθούμε σε πιο δύσκολους λεκέδες. Όσο πιο γρήγορα πάτε το νυφικό σας στο καθαριστήριο τόσο πιο γρήγορα θα αποτρέψετε οποιαδήποτε ζημιά να συμβεί.
  2. Επιλέξτε τον τρόπο αποθήκευσης του. Είτε θα το βάλετε σε κουτί είτε θα το κρεμάσετε μέσα σε ειδική θήκη. Αυτοί είναι οι πιο δημοφιλείς τρόποι αποθήκευσης του, ανάλογα με τον διαθέσιμο χώρο στο σπίτι σας.
  3. Αν επιλέξετε το κουτί, προτιμήστε ένα χάρτινο κουτί, προτιμήστε κάποιο acid free και στρώστε μερικά φύλλα από ειδικό χαρτί αποθήκευσης. Σιγουρευτείτε ότι έχετε διπλώσει τακτικά τις άκρες του για να αποφύγετε τυχόν επιπλέον τσαλακώματα. Βάλτε χαρτί αποθήκευσης και ανάμεσα στις στρώσεις όπως το διπλώνετε, ειδικά αν υπάρχουν διαφορετικά χρώματα. Δεν χρειάζεται να το αποθηκεύσετε αεροστεγώς γιατί κάτι τέτοιο θα ενίσχυε την εμφάνιση της υγρασίας.
  4. Αν επιλέξετε να αποθηκεύσετε το φόρεμα σας σε κρεμάστρα μέσα σε ειδική θήκη, επιλέξτε μια κρεμάστρα υφασμάτινη ή τουλάχιστον κάποια που δεν θα γδέρνει το ύφασμα. Αν υπάρχουν ειδικά πιαστράκια στις μασχάλες προτιμήστε τα, γιατί πολλά υφάσματα είναι ευαίσθητα και μπορεί να καταστραφούν με τον χρόνο (πχ. η ελαστικότητα στα μανίκια). Αν δεν έχετε υφασμάτινη θήκη στην διάθεση σας, τυλίξτε το φόρεμα με ένα λευκό βαμβακερό ύφασμα (που δεν έχετε πλύνει ποτέ με χλωρίνη) κατά προτίμηση με ένα λευκό σεντόνι.Οι πλαστικές θήκες θα ευνοήσουν την υγρασία να εμφανιστεί και να χαλάσει με τον καιρό το νυφικό σας.


 Advertisement

Διάβασε επίσης:

The KM Projects
Not just another beauty blog

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...