Cherry Culture Huge Haul και Swatches!!!

Πριν από λίγο καιρό είχε μια προσφορά στο CherryCulture.com με 20% έκπτωση και όπως καταλαβαίνετε δεν μπόρεσα να αντισταθώ...

Λίγο επειδή πρόσφατα πέταξα πολλά προϊόντα μακιγιάζ που είχαν λήξει, λίγο το καλοκαίρι και η ανεβασμένη διάθεση (λίγο τα λόγια του παπά...) το έχω ρίξει στις αγορές για ανανέωση του μακιγιάζ μου. Έτσι αυτή η προσφορά 20% δεν θα μπορούσε και δεν θα έπρεπε να περάσει ανεκμετάλλευτη.

Γενικά από το συγκεκριμένο site μπορείς να βρεις καλλυντικά Milani, Wet n' Wild, Jordana, Amuse, LA colors, NYX κ.α. αλλά επειδή έχει ακριβούτσικα μεταφορικά, είναι προτιμότερο να περιμένει κανείς  τις ημέρες που θα έχει προσφορές, έτσι ώστε να πετυχαίνει.

My Cherry Culture Haul


Κι επειδή έχω καταλάβει ότι σε πολλούς αρέσουν τα swatches σε αυτό το post σας έκανα για να πάρετε μια γεύση ....

Αναλυτικά λοιπόν πήρα:





  Αυτά τα τρία eye jumbo pencils της LA Colors. Πιστεύω ότι ανταγωνίζονται επάξια τα NYX, αν δείτε συγκρίσεις στο youtube. Οι συγκεκριμένες αποχρώσεις είναι Sea shells, iridescent light & pretty in pink το καθένα $1,75. Τα Sea shells & pretty in pink γράφουν πιο έντονα ενώ το iridescent light είναι αυτό που λέει.. ιριδίζον. Εκτός από το άσπρο που είναι παντός καιρού τα άλλα είναι πολύ καλοκαιρινά... τα λατρεύω.


Προχωράω στις σκιές που τις πήρα τις αποχρώσεις του ροζ. Οφείλω να ομολογήσω ότι η φωτογραφία του περιοδικού με ενέπνευσε λίγο.
 Είναι πολύ απαλές σκιές. Οι δύο LA colors είναι ματ και η 2 της Amuse ιριδίζουσες. Οι LA Colors έκαναν $1,20 και οι Amuse $0.99 η καθεμιά. Αν και ο φωτισμός δεν είναι ο ιδανικότερος ελπίζω να φαίνονται. Ειδικά τις ματ τις έχω καταευχαριστηθεί ειδικά για το πρωί. Έχουν καλή υφή, γράφουν ωραία και απαλά όπως εγώ θα ήθελα. Τις ιριδίζουσες δεν είχα την ευκαιρία να τις φορέσω ακόμα.

Συνεχίζω με τα κραγιόν, όπου πήρα άπειρα. Άλλωστε το είχα υποσχεθεί στον εαυτό μου ότι αυτή η αγορά θα αφορούσε κραγιόν πιο πολύ. Πήρα τα κραγιόν της Jordana. Τα ενυδατικά (ασημένια συσκευασία) έχουν το ωραιότερο άρωμα που έχω μυρίσει ποτέ!

Οι αποχρώσεις από αριστερά κάτω είναι Lilac Frost .. Το αδικεί η φωτογραφία και ο φωτισμός, φοβερό ιριδίζον λιλά, αν και δεν έχω μαυρίσει το φοράω συνέχεια γιατί ήδη το λάτρεψα... Συνεχίζω με το Iced Pink, ένα απαλό ροζ πολύ καλοκαιρινό πολύ καθημερινό. Μετά πήρα το Perfect pink, ένα ροζ πιο παλ και ανοιχτόχρωμο, θα γράψει καλύτερα το καλοκαίρι με το μαύρισμα. Το καλοκαίρι ήρθε, σε λίγο θα έρθει και το μαύρισμα. Πήρα πολλά nude & beige κραγιόν. Προσωπικά έχω λεπτά χείλια και οι ανοιχτές αποχρώσεις με κολακεύουν.. ποτέ δεν είναι αρκετές. Έτσι διάλεξα το beige frost, καλοκαιρινό για μπρονζέ εμφανίσεις, το malibu, που πορτοκαλίζει λίγο, το cinnamon (δεξιά), το almond, μπεζοπορτοκαλία και μπεζοκαφέ αποχρώσεις. Το tangerine tango που το λάτρεψα όταν το είδα να το φοράει η Artemi. Τα κραγιόν είχαν αρχική τιμή προ έκπτωσης 20% $1,30, οπότε καταλαβαίνετε ότι έπεσε κι άλλο η τιμή τους ή τεσπά ισοφάρισαν με τα έξοδα αποστολής.















Πήρα και μερικά lip balm και lip gloss. Δεν είμαι fun των lip gloss αλλά είναι πολύ καλή λύση για το καλοκαίρι. τα lip balm είναι παντός καιρού, πάντα χρειάζονται...

Πήρα ένα concealer της LA COLORS σε απόχρωση light  και κάποιες δυσχρωμίες στο πρόσωπο. Έχει αρκετά καλή κάλυψη και υφή για την τιμή του ($1,50)είναι μια χαρά!




Πήρα και αυτή την παλέτα από την Amuse το Amuse Blusher Trio σε απόχρωση

BT-101 με $1,99 αρχική τιμή . Είναι πολύ εύκολα καλοκαιρινά χρώματα με ωραία χρωματική απόδοση.










Νομίζω ότι και η Στρουμφίτα θα συμφωνήσει μαζί μου!!!!!








Επειδή στην προηγούμενη ιντερνετική παραγγελία πήρα ένα ρους της Milani και το λάτρεψα, πήρα άλλο ένα τώρα. το Mai Tai. επίσης πολύ καλοκαιρινό και φωτεινό με πολύ καλές κριτικές αν ψάξετε στο ίντερνετ και μάλιστα η Emilynoel το επισήμανε ως dupe για το ρουζ της Mac Fleur Power εδώ . Οι καιροί είναι δύσκολοι και αν μπορείς να έχεις ένα dupe με πολύ λιγότερα χρήματα, τότε γιατί όχι.


Τέλος, επηρεασμένη από το μακιγιάζ του περιοδικού αγόρασα αυτή την μικρή παλέτα με 6 σκιές ματιών από την Amuse μόνο με $1,99 αρχική τιμή (πριν την έκπτωση δηλαδή των 20%).

Καλό καλοκαίρι λοιπόν με υπέροχα χρωματάκια!!

Μέχρι το επόμενο post Φιλάκια!!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...