ΒΡΑΒΕΙΑΚΙ!!!!!!!!!!


Πρόσφατα μου ξαναέδωσαν το βραβείο αυτό  και για το λόγο αυτό θα ήθελα να ευχαριστήσω πολύ την Μελίνα και το http://melinadale.blogspot.gr/ που με ξεχώρισαν. Για αυτό και ξαναποστάρω την ανάρτηση αυτή . Ευχαριστ΄ωπολύ και πάλι :)



Και ναι έχω το δεύτερο βραβείο μου από την Ειρήνη και το Blog της Dream of Beauty , την οποία και ευχαριστώ πάρα πολύ.

Επί τη ευκαιρία μοιράζομαι μαζί σας μερικές πληροφορίες που ίσως δεν ξέρατε για μένα:


  • Έχω σπουδάσει μεταξύ άλλων και θέατρο. Αποφοίτησα από την σχολή ΒΕΑΚΗ το 2001 και  εργάστηκα επαγγελματικά μέχρι και το 2004, όπου και συμμετείχα στην τελευταία μου (μέχρι στιγμής) παράσταση ΕΥΜΕΝΙΔΕΣ του Αισχύλου, στον χορό σε σκηνοθεσία Άννας Συνοδινού. Σε αυτή την απίστευτα μαγευτική εμπειρία γνώρισα και συνεργάστηκα με πολύ σημαντικούς ηθοποιούς του Ελληνικού θεάτρου. Η παράσταση αυτή ανέβηκε σε πολλά θέατρα στην Ελλάδα μεταξύ των οποίων το θέατρο της Επιδαύρου και το Ηρώδειο.
  • Είμαι βιβλιοφάγος... παιδιόθεν και μπορέι να με πιάσεις να διαβάζω από το πιο δύσκολο δοκίμιο φιλοσοφίας μέχρι Αστυνομικά θρίλερ. Σπάνια όμως θα διαβάσω αισθηματικά βιβλία τύπου άρλεκιν ή Χ. Δημουλίδου χεχε.
  • Η μεγάλη μου μανία είναι οι τηλεοπτικές σειρές. Όχι τα τούρκικα σήριαλ αλλά όλες οι Αμερικάνικες σειρές από το Sex & the City μέχρι το Glee. Αγαπημένη σειρά όλων των εποχών ... "Six Feet Under"
  • Μ' αρέσει πάρα πολύ το SciFi και έχω δηλώσει σε φίλους ότι αν ζούσα στην Αμερική θα ήμουν Treky και θα μιλούσα Klingon (βλ. Startrek)
  • Σπουδάζω στο Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο , Διοίκηση Επιχειρήσεων και Οργανισμών. Για τα διαβάσματα μου αφιερώνω πάρα πολύ χρόνο και πήζω και πονοκεφαλιάζω συχνά πυκνά.
  • Λατρεύω την Σοκολάτα και τα παγωτά!!! Μισώ όμως τις πάστες, τούρτες και τη Σαντιγί! 
  • Λατρεύω τις ταινίες. Όλες τις ταινίες. Και γι' αυτό αγαπώ την δουλειά μου (εργάζομαι στα Ster Cinemas, γεγονός που μου δίνει την ευκαιρία να βλέπω πολλές πολλές πολλές ταινίες)
Με την σειρά μου θα ήθελα να βραβεύσω τις:

6 σχόλια:

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...