Καθρέφτη καθρεφτάκι μου

Ένα από τα πιο υποτιμημένα εργαλεία του μακιγιάζ είναι το καθρεφτάκι. Και συγκεκριμένα το μικρό καθρεφτάκι τσέπης. Γιατί ποτέ δεν μας περνάει από το μυαλό πως αυτό το μικρό αντικείμενο μπορεί να μας βοηθήσει. Πάντα μένουμε ήσυχες ότι εε τέλος πάντων κάπου θα βρούμε ένα καθρέφτη για να ρετουσάρουμε το μακιγιάζ μας. Όμως, η πραγματικότητα πολλές φορές μας διαψεύδει.

Δεν είναι λοιπόν παράλογο που αποφάσισα να επαναφέρω την κλασσική αξία του αντικειμένου στο ύψος που θα έπρεπε να βρίσκεται. Γιατί αναλογιστήκατε ποτέ πόσα πολλά πράγματα μπορούμε και κάνουμε με την βοήθεια του. Λοιπόν εγώ χρησιμοποιώ το καθρεφτάκι μου όταν:

  • Αν και είμαι στο σπίτι θέλω να βγάλω τα φρύδια μου ενώ κάθομαι αναπαυτικά στον καναπέ και ακούω ραδιόφωνο και όχι μπροστά στον καθρέφτη του μπάνιου. 
  • Γιατί όταν με παίρνουν για καφέ και προσπαθώ να βάλω λίγο κραγιόν για να ρετουσαριστώ, το καθρεφτάκι είναι εκεί για να με βοηθήσει.
  • Γιατί πολλές πούδρες δεν έχουν ενσωματωμένο καθρεφτάκι.. ή απλά δεν θέλουμε να κουβαλάμε την πούδρα μαζί μας παντού
  • Γιατί στα νιάτα μας είχαμε και σπυράκια για σπάσιμο....χεχε
  • Γιατί όσο απίστευτο κι αν ακούγεται μια γυναίκα γέννησε μόνη της χρησιμοποιώντας το καθρεφτάκι του μακιγιάζ της !!!! Ποτέ δεν ξέρεις λοιπόν.
  • Γιατί στο νεσεσέρ που έχω αφήσει στο γραφείο έχω οπωσδήποτε ένα καθρεφτάκι μέσα.


Εσείς πως αλλιώς έχετε χρησιμοποιήσει το δικό σας καθρεφτάκι;





3 σχόλια:

  1. Τελικα καποια πραγματα ενω ειναι υποτιμημενα βρισκονται σε ολες τις γυναικειες τσαντες και ειναι παρα πολυ χρησιμα!!! ΠΟλυ ωραιο ποστ κατερινα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υπέροχο post!!!Εννοείται το χρησιμοποιώ όταν τρώω έξω για να τσεκάρω αν έχω μαρούλι στα δόντια ή φέτα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. χαχα!!!ένα καθρεφτεκάκι είναι το στάνταράκι του νεσεσέρ μας και δεν το αναφέρουμε ποτέ..έχεις δύο βραβειάκια!
    http://jiubilo.blogspot.gr/2012/11/awards.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...