REVAL Hand Towels - Ένα mini review από την τελευταία μου ανακάλυψη



Πριν λίγο καιρό έπεσαν στα χέρια μου τα καθαριστικά μαντηλάκια μιας χρήσης της REVAL. Οι περισσότερες θα γνωρίζεται τα REVAL από τα αντιβακτηριδιακά gel καθαρισμού που έχουν σε 12 υπέροχα αρώματα: Natural – Vanilla – Lemon – Papaya – Coconut – Apple – Kiwi – Aegean Breeze – Blackberry – Lavender – Crystal Water – Icing Sugar.

Αυτό που ίσως δεν γνωρίζατε είναι ότι τα συγκεκριμένα προϊόντα παράγονται από την Ελληνική εταιρεία Intermed. Ένας παραπάνω λόγος να την προτιμήσουμε σε σχέση με τις άλλες.

Τώρα όσον αφορά τα μαντηλάκια, πρόκειται για μεγάλου μεγέθους ατομικά μαντηλάκια, εμποτισμένα με αντιβακτηριδιακό καθαριστικό που καταπολεμά τα μικρόβια και απομακρύνει την βρωμιά.

Τι μου άρεσε;
Είναι πραγματικά απαλά σαν μωρομάντηλα, με έντονη βέβαια μυρωδιά λεμονιού. Είναι ατομικά συσκευασμένα και μπορείς να τα έχεις μαζί σου στην τσάντα σου για όποτε τα χρειαστείς. Περιέχουν shea butter, βιταμίνη Ε και panthenol (προβιταμίνη Β5) και θρέφουν κι αναζωογονούν το δέρμα. Επίσης, είναι τεράστια!! Τουλάχιστον διπλάσια σε πάχος και μέγεθος από αυτά του Hondos Center. 

Τι δεν μου άρεσε;
Όπως όλα τα αντιβακτηριδιακά μαντηλάκια και gel έχουν έντονη την μυρωδιά του "οινοπνεύματος". Παρόλο που δεν ξηραίνει τα χέρια, μπορεί κάποιους να τους ενοχλήσει.

Γιατί θα τα προτιμήσω;
Γιατί η μυρωδιά του "οινοπνεύματος" είναι αυτή που ουσιαστικά κάνει και όλη την δουλειά της καταπολέμησης των μικροβίων. Γιατί όπως είπα είναι τεράστια, και όταν βάφομαι τα χρησιμοποιώ για να καθαρίζω τα χέρια μου από το makeup ή τα swatches, και χωρίς να έχω έγνοια αν τα χέρια μου θα έχουν υπολύμματα μικροβίων κάτι που πρέπει να προσέχουμε όταν βαφόμαστε γιατί πιάνουμε πολλές φορές το πρόσωπο μας και μπορεί να είναι επικίνδυνο!!! Με αυτά τα μαντηλάκια ξενοιάζω. Τέλος, είναι πολύ πρακτική η ατομική συσκευασία τους για να ρίχνεις 2+3 στην τσάντα σου για ώρα ανάγκης και χωρίς να πιάνουν χώρο.

Τι θα ήθελα παραπάνω;
Θα τα ήθελα και σε συσκευασία για το σπίτι, όπως δηλαδή αυτή για τα μωρομάντηλα.

Αυτά από μένα. Μέχρι το επόμενο POst... Φιλάκια πολλά !!!

6 σχόλια:

  1. alitheia?einai elliniki etaireia? den t gnwriza! eukairia na tin protimisoume!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ ενδιαφέρον! Θα τα προτιμήσω κ εγώ :)
    Φιλιά!

    http://dreamofbeauty22.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μόνο στην Ελλάδα μπορούμε να τα βρούμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απ' όσο γνωρίζω ναι . Πάντως σε μια έρευνα στο διαδίκτυο μπορείς να τα βρεις και εδώ http://www.pharmacy4u.gr/intermed-reval-hand-towels-12env-p-15172.html

      Διαγραφή
  4. Πολύ ενδιαφέρον Κατερίνα! Πόσο έχουν και που τα βρίσκουμε; Εγώ συνήθως έχω μαζί μου τα Hankies που τα βρίσκουμε σε σούπερ μάρκετ, Χόντος κτλ! x

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κοστίζει γύρω στα 4,5€ - 5€ το κουτί με 12 μαντηλάκια και είναι διαθέσιμα στα περισσότερα φαρμακεία.

      Διαγραφή

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...