Maxi Lash 3D Mascara by Oriflame



 Πρόκειται για τη νέα μάσκαρα της Oriflame που φτιάχτηκε για να χαρίζει 3D όγκο και έντονο χρώμα. Περιέχει  σφαιρικά σωματίδια χρώματος για περισσότερο όγκο και χρώμα. Έχει πλαστικό βουρτσάκι σαν χτένα για να γλιστράει και να μεταφέρει χρώμα σε κάθε βλεφαρίδα ξεχωριστά, ενώ το επαναστατικό της χτενάκι μπορεί να δώσει μέχρι και 16 φορές περισσότερο όγκο. Χρησιμοποιήστε το  χτενάκι από την μεριά με τα πιο αραιά δόντια για περισσότερο όγκο και από τα πιο πυκνά δοντάκια για  έντονο χρώμα και βλεφαρίδες χωρίς κομπάκια .


.Λίστα Συστατικών:
aqua, cera alba, oryza sativa cera, stearic acid, acacia senegal, triethanolamine, butylene glycol, pvp, cera carnauba, cyclopentasiloxane, acrylates copolymer, cera microcristallina, paraffin, hydroxyethylcellulose, cyclohexasiloxane, panthenol, pvp/eicosene copolymer, styrene/acrylates copolymer, imidazolidinyl urea, methylparaben, dimethicone, disodium edta, propylparaben, peg-26-ppg-30 phosphate, propylene glycol, bht, sodium dehydroacetate, laureth-21, phenoxyethanol, ci 77499, ci 77266


Τι μου άρεσε;
Το χτενάκι για τις βλεφαρίδες μου θύμισε τον τρόπο εφαρμογής που έχει δείξει ο Goss Makeup Artist στο βίντεο του για τον καταλληλότερο τρόπο εφαρμογής της μάσκαρας. Βοηθάει πολύ στο να πάει το χρώμα σε όλες τις βλεφαρίδες και κατά μήκος αυτών χωρίς να δημιουργούνται κόμποι. Προσωπικά έχω πολύ ανοιχτόχρωμες βλεφαρίδες, επομένως είναι κάτι που με χαροποίησε ιδιαίτερα γιατί είδα ότι μπορούν οι βλεφαρίδες μου να φαίνονται μεγάλες χωρίς να κολλάνε μεταξύ τους. Επίσης, μου άρεσε πολύ για φυσικό look στις βλεφαρίδες, ενώ έχει καλή διάρκεια και δεν μουτζουρώνει ακόμα και μετά από ώρες.

Τι δεν μου άρεσε;
Για όλες εμάς τις λίγο μεγαλύτερες ίσως μας δυσκολέψει το χτενάκι γιατί είναι κάτι εντελώς διαφορετικό σε λογική από τις υπόλοιπες μάσκαρες που γενικά κυκλοφορούν. Είναι σαν το χτενάκι (για τα φρύδια, βλέφαρα κτλ) αλλά δεν είναι το συνηθισμένο κυλινδρικό βουρτσάκι που έχουμε συνηθίσει τόσα χρόνια. Ίσως σας δυσκολέψει στην εφαρμογή του, εγώ σίγουρα δυσκολεύτηκα. Επίσης, δεν είναι πολύ έντονο το αποτέλεσμα του και θα την προτιμήσω για πιο φυσική όψη στο μακιγιάζ και όχι για έντονο όγκο. Δεν είδα να κάνει θαύματα ως προς το θέμα του όγκου.


Τι θα κάνω;
Προσωπικά πιστεύω ότι θα το αγοράσω με την πρώτη ευκαιρία, μόλις το βρω σε προσφορά όμως σε κάποιο από τους επόμενους κατάλογους της Oriflame και μόνο. Αλλιώς θα αρκεστώ στην μάσκαρα που ήδη έχω και κάνει υπέροχα την δουλειά της. Σίγουρα όμως η συγκεκριμένη είναι μόνο για φυσικό καθημερινό μακιγιάζ και φυσικά απαιτεί πολύ εξάσκηση.



4 σχόλια:

  1. με γειά σου! ωραία φαίνεται! θα την παραγγείλω κι εγώ! φιλάκια!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και εμενα κατι μου κάνει αυτη η μάσκαρα!Εγω λατρεία με αυτές!Σιγουρα θα μπει στη επομενη παραγγελεια απο Oriflame!Λεφτα να εχουμε! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. δείχνει να κάνει πολύ καλή δουλειά!! Τέτοια θέλουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...