♥♥Oriflame Face Masks με Άργιλο♥♥



Μια αγαπημένη συνήθεια μου εδώ και πολλά χρόνια είναι οι μάσκες προσώπου. Ίσως τα πρώτα που επιλέγω να δοκιμάσω από μια εταιρεία είναι οι μάσκες προσώπου που διαθέτουν. Ιδιαίτερη προτίμηση δεν έχω σε βασικά υλικά, αλλά κινούμαι ανάλογα με τις ανάγκες του προσώπου μου. Βέβαια έχοντας μικτό δέρμα με τάση στην λιπαρότητα πολύ συχνά επιλέγω μάσκες προσώπου με βάση τον άργιλο. Τελευταία χρησιμοποιώ την Oriflame Pure Nature Organic Burdock Extract Purifying Clay Mask, γλωσσοδέτης πραγματικός στα αγγλικά. Ουσιαστικά πρόκειται για Μάσκα Καθαρισμού με Άργιλο και Οργανικά Εκχυλίσματα Κολλιτσίδας (ναι Κολλιτσίδας) της σειράς Pure Nature για κανονικές και λιπαρές επιδερμίδες..
Τι κάνει;
Αφαιρεί αποτελεσματικά τις ακαθαρσίες και την υπερβολική λιπαρότητα. Κατά την εφαρμογή της ίσως αισθανθείτε λίγο τσιμπιματάκι ή δροσιά (δύο διαφορετικές εκτιμήσεις ξέρω αλλά την δοκίμασα με μια φίλη μου και το εκείνη αισθάνθηκε δροσιά κι εγώ τσιμπηματάκια). Αυτό οφείλεται στην ύπαρξη των οργανικών εκχυλισμάτων Κολλιτσίδας και ίσως ενοχλήσει πιο ευαίσθητες επιδερμίδες.

Τι μου άρεσε;
Είναι πολύ καλή και η ποσότητα της (50ml) μπορεί να σου διαρκέσει πολύ καιρό. Την χρησιμοποιώ 1-2 φορές την εβδομάδα ανάλογα με τις ανάγκες της επιδερμίδας για 10 λεπτά. Τα τσιμπιματάκια που αισθάνθηκα στην πρώτη εφαρμογή δεν τα έχω ξανααισθανθεί έκτοτε. Καθαρίζει καλά τα λιπαρά/μικτά δέρματα σαν το δικό μου χωρίς όμως να τα αφυδατώνει. Επίσης έχει ωραία μυρωδιά.

Τι δεν μου άρεσε;
Στην αρχή με τρόμαξαν αυτά τα τσιμπιματάκια αλλά γενικά αποδείχτηκε μια πολύ καλή μάσκα αργίλου. Η φίλη μου που την δοκίμασε θα ήθελε μεγαλύτερη ποσότητα. Εγώ δεν νομίζω ότι χρειάζεται παραπάνω. Η τιμή της €8,95 είναι αρκετά υψηλή και αν δεν την βρω σε εκπτωτική προσφορά δεν την προτιμώ. Επίσης περιέχει methylparaben, propylparaben,ethylparaben και αν κάποια κοπέλα δεν θέλει τα Parabens μπορεί αυτός ο συνδυασμός να την ενοχλήσει. Βέβαια όπως έχω ξαναπεί είναι μεγάλη - πολύ μεγάλη κουβέντα- τα Parabens.

Τι θα κάνω;
Θα την ξανααγοράσω σίγουρα, όχι μόνο αυτή αλλά και άλλες μάσκες της σειράς, μόλις όμως τις πετύχω σε προσφορά.

Επί τη ευκαιρία θα ήθελα να αναφερθώ σε μια παλαιότερη αγαπημένη μου μάσκα της Oriflame που δυστυχώς δεν βγαίνει πια. Είναι η Tomato Clay Mask Purifying (δεξία στην φωτογραφία) για κανονικά και λιπαρά δέρματα.

Στην ίδια ποσότητα με την προαναφερθείσα, με την ίδια υφή και διάρκεια εφαρμογής (10'). Περιέχει άργιλο και τομάτα για να μειώνει τους πόρους. Σε σύγκριση όμως με την καινούργια θεωρώ ότι η παλιά δεν έκανε τίποτα. Η καινούργια μάσκα της Oriflame Πραγματικά αφαιρεί την λιπαρότητα και καθαρίζει σε βάθος. Η νέα με την κολλιτσίδα είναι όντως καλή!!!






2 σχόλια:

  1. O άργιλος, αν και δεν το περίμενα κάνει φοβερή δουλειά και πάντα τον προτιμώ, αν και το συγκεκριμένο δεν το έχω δοκιμάσει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βρίσκω πολύ αποτελεσματικές τις μάσκες με τον άργιλο! Κάνω χρόνια. Παλαιότερα χρησιμοποιούσα πιο πολύ μία της seventeen, αλλά πλέον φτιάχνω μόνη μου με άργιλο σε σκόνη. Πολύ ωραίο review, ευχαριστούμε :)
    Φιλιά!

    http://dreamofbeauty22.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...