Έβαψα τα μαλλιά μου με Rilken Cinemax !!!!


Το σαββατοκύριακο που μας πέρασε αποφάσισα να αφιερώσω λίγο χρόνο και στα μαλλιά μου. Τα είχα παραμελήσει αρκετά, όσον αφορά το χρώμα τους. Αλλά εδώ και πάρα πολύ καιρό σχεδίαζα να κάνω ένα μικρό πείραμα. :D. Αποφάσισα να μην πάρω την συνηθισμένη μου βαφή σε σετ, αλλά να τολμήσω να τα βάζω με τον παραδοσιακό τρόπο (πινελάκι, μπωλάκι, οξυζενέ κτλ) χρησιμοποιώντας τις επαγγελματικές βαφές της RILKEN Cinemax.

Σε απόχρωση επέλεξα το 7.72 της κόκκινης σειράς και πρόσθεσα λίγο ξανθό σε απόχρωση 10.0. Χρησιμοποίησα 30άρι οξυζενέ του Κορρέ , επιδιώκοντας 2 τόνους πιο ανοιχτό χρώμα από το χρώμα μου.

Για την διαδικασία χρησιμοποίησα ένα πινελάκι κι ένα μπωλάκι για την ανάμειξη των υλικών και την εφαρμογή της βαφής. Επίσης χρησιμοποίησα βαζελίνη gel για να προστατέψω το πρόσωπο μου από τυχόν πιτσιλιές και από το αντιαισθητικό κοκκίνισμα του δέρματος γύρω γύρω στο πρόσωπο εκεί που ξεκινούν τα μαλλιά. Τέλος χρησιμοποίησα ένα σκουφάκι για όσο περίμενα να λειτουργήσει η βαφή.  Επειδή βάφω τα μαλλιά μου μόνη μου πάρα πολλά χρόνια αλλά και της Μαμάς μου από τότε που ήμουν έφηβη, έχω μια άνεση στην διαδικασία εφαρμογής της βαφής. Για μια άλλη κοπέλα θα συνιστούσα να ξεκινήσει με το σετ βαφής άλλων σειρών και να μάθει να χρησιμοποιεί το μπουκαλάκι. Αν πάλι δεν αισθάνεστε απόλυτα ασφαλής με τις ικανότητες σας, απευθυνθείτε σε κάποια φίλη σας ή ακόμα καλύτερα σε ειδικό.

Προσοχή:
Πριν ξεκινήσετε την εφαρμογή, απλώστε βαζελίνη γύρω γύρω από το πρόσωπο σας και εκεί που αρχίζουν τα μαλλιά σας.

Τι μου άρεσε;
Η μυρωδιά. Αν και πρόκειται για μόνιμη βαφή είναι η πρώτη που χρησιμοποιώ εδώ και πολύ καιρό που δεν με ενόχλησε ιδιαίτερα η μυρωδιά, αλλά ούτε μου προκάλεσε κάποιο ερεθισμό ή φαγούρα.

Τι δεν μου άρεσε:
Αν εξαιρέσεις την μικρή αγωνία για το αν πε΄τυχε το πείραμα μίξης που έκανα δεν υπήρξε κάτι που δεν μου άρεσε ;)

Τι θα κάνω;
Σίγουρα θα την ξαναπροτιμήσω, βασικά για οικονομικούς λόγους.....

Επίσης...
Αν και έκανα πείραμα όπως δήλωσα παραπάνω έμεινα πολύ ευχαριστημένη από το αποτέλεσμα.


Τις βαφές αυτές μπορείτε να τις βρείτε σε εξειδικευμένα καταστήματα και καταστήματα με είδη κομμωτηρίου.

Εσείς τι λέτε;





The KM Projects
Not just another beauty blog








8 σχόλια:

  1. Πολύ ωραία η ανάρτησή σου! Στο παρελθόν είχα βάψει τα μαλλιά μου με αυτή την βαφή της RILKEN Cinemax και είχα μείνει αρκετά ευχαριστημένη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μ'αυτή βάφω τα μαλλιά της μαμάς μου κ είναι πολύ ευχαριστημένη :)
    Φιλιά!

    http://dreamofbeauty22.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. δεν την έχω δοκιμάσει,αλλά το χρώμα είναι τέλειο και σε γλυκαίνει πολύ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. δεν την έχω δοκιμάσει αλλά το χρωματάκι είναι τέλειο!!! είμαι μέλος στο blog σου με το όνομα όλγα κόνιαρη! θα χαρώ πολύ αν θελήσεις να γίνεις κι εσύ μέλος στο δικό μου! www.beautywitholga.blogspot.gr -BeautyStars

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. cinemax xrisimopoio ki ego edo kai poluuu kairo kai eimai polu euxaristimeni!isxuei auto gia tin mirodia.oi cinemax den murizoun toso polu oxuzene oso kapoies alles.apla na po oti kai se hondos tis vriskeis!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ αλήθεια.. Τι υπέροχη πληροφορία. Σ' Ευχαριστώ πάρα πολύ δεν το ήξερα. <3

      Διαγραφή

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...