HAUL Gallery de Beaute & Oggi

 Χθες πήγα με μια φίλη από τα Gallery de Beaute επειδή ήθελε (η φίλη μου ) να επωφεληθεί της έκπτωσης -35% που τρέχει αυτή την εβδομάδα και να αγοράσει μια κρέμα clinique. Αφού σταθηκαμε αρκετά λεπτάκια (5-10' χιχιχι) μπροστά από την clinique εκείνη επέλεξε τελικά την κρέμα που ήθελε και εγώ καβάτζωσα και κανα δυο δειγματάκια από το foundation τους;) Μετά περάσαμε μια βόλτα από τα ευρείας για να ρίξουμε μια ματιά. Ανένδοτη εγώ δεν ψώνιζα τίποτα. Έλα όμως που λίγο πριν πληρώσουμε βλέπω από μακριά (μάτι αετίσιο γαρ) το συγκεκριμένο πακετάκι της φωτογραφίας. Λέω τι είναι αυτό; Ολοκληρωμένο σύστημα ομορφιάς από την BIOTEN!!!!!!!
Αγορές από τα Oggi Και τα Gallery de Beaute



Πάνω που μου τελείωσε χθες το βράδυ η κρέμα νύχτας της Olay Που χρησιμοποιούσα και μπορείτε βέβαια να δείτε review εδώ. Και τελειώνει και η κρέμα ημέρας μου. Τέλεια! Το σετ περιποίησης περιλαμβάνει Κρέμα ημέρας , κρέμα νύχτας και κρέμα ματιών, όοοολα αυτά σε κανονικό μέγεθος και μόνο 16 ευρώ!!!! Τι να έκανα; το άρπαξα χωρίς δεύτερη σκέψη! Το μόνο που πρόλαβα να ρωτήσω είναι ποιο είναι το κατάλληλο για την επιδερμίδα μου και την ηλικία μου. Η κοπέλα με βοήθησε να επιλέξω το SKIN DEFENCE για ηλικίες 35+ (ε εντάξει ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας, γίνομαι 35 τον Απρίλιο).
Αγορές από τα Oggi Και τα Gallery de Beaute
Το σετ αποτελείται από:

Αντιρυτιδική κρέμα ημέρας με δείκτη προστασίας spf15 για κανονικό/μικτό δέρμα στα 50ml. Με εκχύλισμα ροδιού και Omega Complex ... ανυπομονώ να την δοκιμάσω.

Αναζωογονητική κρέμα νύχτας, 50ml. Με αντιρυτιδική δράση, με εκχύλισμα κερασιού και Botanical serum, απόψε το βράδυ θα την πρωτοφορέσω...

Αντιρυτιδική και συσφιγκτική κρέμα ματιών 15ml. Με εκχύλισμα μανόλιας και  Omega Complex!!!! αυτή θα αργήσω να την ανοίξω γιατί μόλις άνοιξα και χρησιμοποιώ μια της Oriflame, αλλά σε κανά μήνα θα την εγκαινιάσω και αυτή.

Όλα τα προϊόντα περιποίησης είναι δερματολογικά ελεγμένα και δεν περιέχουν Parabens!!!!


Εκτός όμως από το παραπάνω σετάκι, είχα και άλλη μια εξόρμηση. Εδώ και αρκετό καιρό έβλεπα ένα μαγαζί στην Πατησίων απέναντι από το Οικονομικό πανεπιστήμιο και δίπλα ακριβώς από το κατάστημα της Flormar. Το κατάστημα λέγεται Oggi (ότζι στα Ιταλικά σημαίνει σήμερα). Όλο έλεγα να το επισκεφτώ, και έτσι προχθές μετά από μια παρόρμηση της στιγμής, λίγο πριν κλείσει η πόρτα του τρόλεϊ πηδάω έξω και μπαίνω στο μαγαζάκι. Έχει πάρα πολλά προϊόντα μακιγιάζ, σε πολύ οικονομικές τιμές από διάφορες εταιρείες λιγότερο γνωστές όμως. Έχει και προϊόντα περιποίησης από Bielenda, Garnier (τα οποία είναι μάλον εισαγωγής) και την πολυσυζητημένη Cera di Cupra!

Αγορές από τα Oggi Και τα Gallery de BeauteΕγώ δεν θέλησα να αγοράσω από την Cera di Cupra (τσέρα ντι κούπρα προφέρεται) την πολυσυζητημένη κρέμα χεριών γιατί έχω ήδη πάρα πολλές κρέμες και έτσι άρχισα ναψάχνω μήπως και πετύχω κάτι σημαντικό. Και εκεί στο ράφι το είδα.... με κοιτούσε... Ένας ορός για τα μάτια !!! Κόστισε 6 ευρώ και έχω ήδη αρχίει να τον φοράω κυρίως το βράδυ. Όμως θα κάνω αναλυτικό review σε επόμενο ποστ. Πάντως οι πρώτες εντυπώσεις είναι θετικές!

 
Αγορές από τα Oggi Και τα Gallery de Beaute

 Από το ίδιο μαγαζάκι αγόρασα και αυτά τα ατοκόλλητα για τα νύχια, τα οποία όμως δεν έχω δοκιμάσει ακόμα. Σύντομα κοπελιές... πολύ σύντομα!

Αγορές από τα Oggi Και τα Gallery de Beaute

Αγορές από τα Oggi Και τα Gallery de Beaute

Not just another beauty blog

3 σχόλια:

  1. Τα ΒΙΟΤΕΝ τα ειχα βρει και γω με το πακετο προσφοράς.Ετοιμάζω post.Eίναι πολυ καλές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Hmm.. Πρεπει να επισκεφθω αυτο το μαγαζακι,το Oggi. Τι μαρκες εχει?
    Απο την Cera di cupra δοκιμασα την κρεμα χεριων κ ενα λιπ μπαλμ κ ενθουσιαστηκα :)
    Thanks επισης που εγραψες κ πως προφερεται!
    Φιλια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έχει Cera di cupra, garnier (εισαγωγής μάλλον από Ιταλία), Bella Oggi, Bielenda και άλλες που δυσκολεύομαι να θυμηθώ τα ονόματα αλλά σίγουρα λιγότερο γνωστές..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...