Φτιάξτε μόνες σας τις μπομπονιέρες του γάμου σας!

Εγώ αυτό έκανα και δικαιώθηκα ;)
Φτιάξτε μόνες σας τις μπομπονιέρες του γάμου σας!
Οι μπομπονιέρες μου! κινήθηκα σε πράσινους και ιβουάρ τόνους




Όπως και η κολλητή μου...
Φτιάξτε μόνες σας τις μπομπονιέρες του γάμου σας!
Η μπομπονιέρα της κολλητής μου. Την έφτιαξε όλη μόνη της με υλικά που αγόρασε από το διαδίκτυο

Οι δύσκολες οικονομικές συγκυρίες που βιώνουμε την δεδομένη στιγμή δεν συμβαδίζουν πάντα με τους τιμοκαταλόγους των καταστημάτων με είδη γάμου . Λες και αυτοί δεν έχουν γνωρίσει κρίση.Εγώ θέλοντας στον δικό μου τουλάχιστον γάμο να κάνω όσο το δυνατόν περισσότερη οικονομία, αποφάσισα ότι κάποια έξοδα ήταν περιττα. Έτσι επιδόθηκα στην χειροτεχνία και έφτιαξα μόνη μου τις μπομπονιέρες μου. Με τον τρόπο αυτό, κατάφερα όχι μόνο να γλιτώσω χρήματα, αλλά να φτιάξω μια μπομπονιέρα φθηνότερη σε κόστος από το να την έπαιρνα από κατάστημα με είδη νυφικά και να βάλω μέσα τα ακριβότερα και καλύτερα κουφέτα (Χατζηγιαννάκη). Την στιγμή που αν το αγόραζα από είδη γάμου, για να μου τις φτιάξουν με αυτά τα κουφέτα και τα πουγκιά θα μου ζητούσαν τα μαλλιά της κεφαλής τους!

Τι έκανα λοιπόν..

1ο βήμα. Αναζητήστε τα σχέδια που θέλετε στο διαδίκτυο. Είναι η καλύτερη πηγή έμπνευσης. Δεν χρειάζεται να τις φτιάξετε ίδιες αλλά μπορείτε να πάρετε πολλές και υπέροχες ιδέες.Αν θέλετε κρατήστε μια φωτογραφία από την μπομπονιέρα που θέλετε. Αν την δείτε σε κατάστημα με είδη γάμου. ζητήστε να την τραβήξετε μια φωτογραφία και σημειώστε την τιμή (θα δείτε μετά τι σας συμφέρει)
2ο βήμα. Επισκεφτείτε καταστήματα με είδη συσκευασίας (φυσικά και διαδικτυακά). Εγώ έχω να σας προτείνω.
 - Τον Μπάρκα, ήταν στην πλατεία Κουμουνδούρου  τώρα απ' όσο γνωρίζω είναι στην Αγία Παρασκευή. Από εκεί αγόρασα τα πουγκιά ;)
Φτιάξτε μόνες σας τις μπομπονιέρες του γάμου σας!
- www.agrinvest.gr έχει πολλά πράγματα σε είδη συσκευασίας και επαγγελματικής διακόσμησης. Από εκεί αγόρασα το τούλια που τύλιξα τα κουφέτα μέσα στα πουγκιά. Επίσης πήρα τις πράσινες οργάντζες με τις οποίες στόλισα τα τραπέζια της δεξίωσης (τα έδωσα στον ανθοπώλη για να ρίξω κι άλλο το κόστος)
Φτιάξτε μόνες σας τις μπομπονιέρες του γάμου σας!
- Eshop Γάμου . Από εκεί πήρα τα κουφέτα Χατζηγιαννάκη, Τα καλύτερα της αγοράς. Μου τα στείλανε σπίτι  με κούριερ και πάλι το κόστος μου βγήκε πολύ χαμηλότερο ;) Το ίδιο κατάστημα εμπιστεύτηκε και η κολλητή μου για να φτιάξει τις δικές της.

 - Αν μένετε στην Αθήνα, κατεβείτε μια βόλτα στο κέντρο , στις καθέτους της Καραγεώργη Σερβίας (Ρόμβης, Θησέως πχ. ) μπορείτε να βρείτε πολλά μαγαζάκια με είδη συσκευασίας ή είδη γάμου. Μπορείτε να βρείτε πολλά καλούδια. Θα σας πρότεινα το Newman που βρίσκετε στην Θησέως αλλά και τον Παπανδρέου (καμία σχέση) που βρίσκετε στην Ρόμβης. Από τον Παπανδρεου έχω πάρει και κουφέτα για την βάφτιση του ανιψιού μου και τα βαφτιστικά του (εγώ τον βάφτισα) και είναι πολύ καλός. Ψαχτείτε...
- Μην σνομπάρετε το ebay. Είναι θαυματουργό. Χώρια που μπορείτε να βρείτε ασημένια στολίδια για τις μπομπονιέρες στο 1/10 της τιμής.  Ρίξτε μια ματιά!
3ο βήμα. Αφού βρείτε ότι θέλετε και χρειάζεστε, καλέστε τις φίλες και τις ξαδέρφες σπίτι για ένα πάρτυ μπομπονιέρας. Θα γελάσετε πολύ και θα περάσετε υπέροχα. Επίσης θα κουραστείτε πολύ λιγότερο από ότι να τις φτιάχνατε μόνη σας. Άστε που θα τελειώσετε γρηγορότερα.
4ο βήμα. Από τα μαγαζιά που ήδη σας ανέφερα αλλά και από το ΙΚΕΑ μπορείτε να βρείτε μεγάλα καλάθια σε χαμηλές τιμές για να τις βάλετε μέσα.

 ΠΡΟΣΟΧΗ! Θυμηθείτε να φτιάξετε 100 περίπου περισσότερες απ' ότι χρειάζεστε, πάντα κάποιοι θα σας ζητήσουν χώρια όλες όσες θα δώσετε σε αυτούς που δεν ήρθαν και σε άλλες υποχρεώσεις. 

5ο βήμα. Συνεννοηθείτε με τον υπεύθυνο του χώρου που θα γίνει η δεξίωση και δώστε του τις μπομπονιέρες 1-2 μέρες νωρίτερα (ή όποτε το συμφωνήσετε).


Να θυμάστε! Ο γάμος είναι δικός σας οπότε μην ξεχνάτε να τον απολαύσετε σε όλη την διαδικασία. Αν δεν θέλετε να σας επηρεάσουν οι λάθος άνθρωποι και να σας χαλάσουν μην τους βάλετε στην διαδικασία, προτιμήστε να πάρετε τις κολλητές, την αδερφή τους δικούς σας τέλοσπάντων!...


 Η ώρα η καλή!

 Δύο επιπλέον προτάσεις από μπομπονιέρες που μπορείτε να φτιάξετε μόνες σας...
 
Φτιάξτε μόνες σας τις μπομπονιέρες του γάμου σας!

Φτιάξτε μόνες σας τις μπομπονιέρες του γάμου σας!


 Advertisement

5 σχόλια:

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...