Mastic Spa Las Ramblas Curly haired Shampoo



Στις αρχές Φεβρουαρίου η εταιρεία Mastic Spa γιόρτασε τα 10 χρόνια παρουσίας της στον χώρο της ομορφιάς και μας κάλεσε στο BeeRock στην Γλυφάδα.. Εκεί συναντηθήκαμε αρκετές bloggers και youtubers. Φεύγοντας, ο κύριος Σόδης πολύ ευγενικά μας έδωσε ένα δωράκι με τρία υπέροχα καλούδια.



Την κρέμα προσώπου δεν την έχω δοκιμάσει ακόμα αλλά με μεγάλη χαρά ξεκίνησα να δοκιμάζω το σαμπουάν και την κρέμα για την κυταρίτιδα. Για την κ΄ρεμα με την κυταρίτιδα θα ακολουθήσει άλλο review στο άλλο μου blog το Thekmdietproject  μια και το θεωρώ πιο ταιριαστό με το συγκεκριμένο προϊόν. Επιτρέψτε μου όμως να μοιραστώμαζί σας την άποψη μου για αυτό το σαμπουάν.

Το σαμπουάν Las Ramblas προορίζεται για σγουρά και βαμμένα μαλλιά, για κανονικά - ξηρά μαλιά και περιέχει Μαστίχα & Βιολογικό σπορέλαιο κάνναβης. Τα δικά μου μαλιά έχουν λιπαρές ρίζες και ξηρές άκρες και είναι σπαστά και βαμμένα. Το μόνξο που με ανησύχησε λοιπόν ήταν αν θα επηρέαζαν την λιπαρότητα στις ρίζες μου. Παρά ταύτα επέλεξα να το χρησιμοποιήσω.

πληροφορίες για το προϊόν:
Περιέχει: Μαστίχα, μαστιχέλαιο, πρωτεϊνη σιταριού, έλαιο κάνναβις,ελαιο από πίτουρο ρυζιού, μικρογαλάκτωμα σιλικόνης, χαμομήλι, tea tree oil βιολογικής καλλιέργειας.
Οι πρωτεϊνες σιταριού και η μαστίχα παρέχουν στα σγουρά και βαμμένα μαλλιά την απαραίτητη ενυδάτωση και λάμψη. Το μικρογαλάκτωμα σιλικόνης διεισδύει στην τρίχα και δίνει πρόσθετη λάμψη και προστατεύει το χρώμα των μαλλιών, αφήνοντας τα λαμπερά σε συνδυασμό με τις ιδιότητες του βιολογικού ελαίου κάνναβις.

Τι μου άρεσε
Καταρχάς η απίστευτη μυρωδιά του. Μου αρέσει πολύ η μυρωδιά της μαστίχας και είναι αρκετά έντονη χωρίς όμως να είναι υπερβολικά δυνατή. Εφόσον χρησιμοποιούμε μαλακτικό για τα μαλλιά πιθανότατα δεν θα μείνει τίποτε από αυτ'η την υπέροχη μυρωδιά στα μαλλιά μας όταν στεγνώσουν. Και πάλι όμως κάνει πολύ ευχάριστη την εμπειρία του λουσίματος.
Αυτό που όμως μου άρεσε περισσότερο είναι ότι ενυδάτωνε τα μαλλιάμου χωρίς να γίνονται λιπαρά. Δεν μου τα λάδωσε σε καμμία περίπτωση ενώ ίσα ίσα τα έκανε αρκετά απαλά και με μια ιδιαίτερη αίσθηση καθαρότητας.

Επιπρόσθετα, είτε αποφάσιζα να τα ισιώσω είτε να τονίσω τις ελαφριές μπούκλες που έχουν τα μαλλιά μου , αυτά είχα αρκετό όγκο και πολύ ωραία υφή, την οποία και διατηρούσαν καθόλη την διάρκεια των 2 ημερών (όσο χρειάζεται να περιμένω μέχρι να αρχίσουν να λαδώνουν, την τρίτη μέρα λούσιμο ... καταλαβαίνετε). Ακόμα όμως και με τάση για λιπαρότητα τα μαλλιά μου είχαν όγκο, ήταν ελαφριά και αρκετά λαμπερά, ενώ στα σπαστά έδινε λίγο περισσότερη ελαστικότητα. Επίσης, είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι δεν περιέχει Parabens Mineral Oil, προπυλενογλυκόλες, αιθανολαμίνες και τριεθανολαμίνες.

Τέλος μου άρεσε η συσκευασία του η οποία θεωρώ ότι είναι αρκετά εύχρηστη στα 300ml (αν και προσωπικά προτιμώ μεγαλύτερες συσκευασίες.)

Τι δεν μου άρεσε

Δεν βρήκα κάτι που να με δυσαρεστήσει στο συγκεκριμένο προϊόν (συμβαίνουν κι αυτά). Αν με ρωτούσαν αν θα ήθελα να αλλάξω κάτι θα ήταν να υπάρχει η δυνατότητα μεγαλύτερης συσκευασίας,αλλά και 300ml δεν είναι κακά. Επίσης, απ' όσο μπόρεσα να τσεκάρω η τιμή του είναι 3,75€ (τιμή προσφοράς που δίνει το site) την οποία δεν βρίσκω απαγορευτική, την στιγμή που ένα drugstore σαμπουάν στα 250ml μπορεί να φτάσει πολύ πιο ακριβά. Τα 3,75€ λοιπόν μου φαίνονται μια καλή μέση τιμή, για αυτά που σου προσφέρει.
Επίσης, θα ήθελα να είχε στην ίδια σειρά και conditioner, αλλά θα αρκεστώ στην μάσκα Las Ramblas που βγαίνει από την ίδια σειρά.

Τι θα κάνω;

Το χρησιμοποιώ ήδη πολλές μέρες για να καταλήξω στην άποψη μου αυτή, η οποία είναι και απόλυτα ειλικρινής. Είναι ένα σαμπουάν που μου άρεσε προσωπικά πολύ θα το έχω σίγουρα ως επιλογή αγοράς στο μέλλον και θα το συνιστούσα χωρίς ενδοιασμούς σε οποια φίλη μου έψαχνε κάτι αντίστοιχο και φυσικά σε όλες εσάς.



2 σχόλια:

  1. i timi prosforas ontws einai deleastiki . na rwtisw . itan polu reusto san proion? giati auto tha to ekane automata kai akrivotero. thanks gia to post.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δεν ήταν ιδιαίτερα λεπτόρευστο, θα έλεγα φυσιολογικό. και με λίγη ποσότητα (πχ. σαν ένα φουντούκι) έκανα καλό αφρό για τα δικά μου μαλιά ;)

      Διαγραφή

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...