NOTD - Zero Dark Thirty Inspired


Μπορεί η πρωταγωνίστρια να μην κέρδισε το πολυπόθητο αγαλματίδιο, αλλά η ταινία σίγουρα με ενέπνευσε να φτιάξω τα νύχια μου σε μιλιτέρ εκδοχή ;) Η διαδικασία απλή (απλούστατη θα έλεγα).
Αφού πέρασα με μια βάση τα νύχια μου, χρησιμοποίησα το χακί βερνίκι νυχιών της MUA που αγόρασα πρόσφατα μετά την υπερπροσφορά που είχαν με -50% και δωρεάν μεταφορικά. Το Haul θα το ετοιμάσω σύντομα μαζί με τη Νατάσα...


Τα βερνίκια της MUA έχουν πολύ καλή απόδοση χρώματος αλλά δεν έχουν μεγάλη διάρκεια. Χρειάζεται καλή βάση και top coat για να αντέξουν λίγο παραπάνω.


Αντί να επιλέξω απλά το χακί, χρησιμοποίησα ένα κρακελέ βερνίκι που είχα αγοράσει παλαιότερα από το και είναι της Jordana. Στεγνώνει γρήγορα, εύκολα, και με μια στρώση λεπτή (χωρίς πολύ προϊόν δηλαδή) μπορεί να δώσει άμεσα το κρακελέ αυτό εφέ.


 Το σταθεροποίησα με ένα top coat από πάνω και έτσι είναι έτοιμο αυτό το μιλιτέρ μανικιούρ για τις λίγο πιο τολμηρές ;)



Δεν είναι πανεύκολο; και μόνο με τα 2 αυτά προϊόντα (ή όποια άλλα παρόμοια εννοείτε) μπορείτε να δώσετε μια πιο στρατιωτική νότα στα νύχια σας.




  Σας άρεσε η τολμηρή μου πρόταση; Εσείς θα το τολμούσατε αυτό το μανικιούρ;




2 σχόλια:

  1. ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΟ!!!ΣΚΕΨΟΥ ΝΑ ΤΟ ΥΙΟΘΕΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ...ΠΟΛΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ.ΕΧΩ ΛΑΔΙ-ΧΑΚΙ ΠΕΡΛΕ ΚΑΙ ΚΡΑΚΕΛΕ ΣΚΟΥΡΟ ΜΠΛΕ.ΣΕ ΛΙΓΟ ΔΟΚΙΜΑΖΩ.ΦΙΛΙΑ ΙΩΑΝΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ πολύ καλό και όμορφο βγήκε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...