MASTIC & VANILLA Hydra Day- Day Cream by MASTIC SPA


Πριν από ένα μήνα κέρδισα ένα υπέροχο Giveaway που διοργάνωσε η Αναστασία από το Anastasia Wall σε συνεργασία με τα Mastic Spa και με δώρο μια κρέμα ημέρας από τα Mastic Spa. Ήταν από τα ομορφότερα δώρα που έλαβα φέτος την Πρωτοχρονιά και ευχαριστώ πάρα πολύ την Αναστάσια και τα Mastic Spa για την ευκαιρία που μου έδωσαν να δοκιμάσω το προϊόν τους αυτό.

Ησυγκεκριμένη κρέμα ημέρας λέγεται MASTIC & VANILLA Hydra Day- Day Cream και πρόκειται μια ενυδατική κρέμα ημέρας για μικτές - κανονικές επιδερμίδες, με μαστίχα, βανίλια και shea Butter. Είναι στα 50ml ένα κανονικό μέγεθος δηλαδή και περιέχει :

Συστατικά: Aqua (Water), Dibutyl Adipate, Squalene, Triheptanoin, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Silica, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Oil*, Algae Extract (and) Carrageanan, Microcrystalline Cellulose, Glyceryl Stearate Citrate, Tocopherol, Cyathea Cumingii Leaf Extract (and) Stearic Acid, Parfum (Fragrance), Panthenol, Butyrospermum Parkii Butter*, Vanilla Planifolia Extract, Behenyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Tocopherol (and) Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Potassium Sorbate, Cellulose Gum, Lecithin, Pistacia Lentiscus (Mastic) Gum, Sodium Phytate, Xanthan Gum, Citric Acid, Aesculus Hippocastanum (Horse Chestnut) Seed Extract*, Prunus Armeniaca (Apricot) Kernel Oil*, Camellia Sinensis Leaf Extract*, Sodium Hyaluronate, Soybean (Glycine Soja) Sterol, Benzyl Cinnamate


Σύμφωνα με το site της εταιρείας: Τα βιολογικά εκχυλίσματα πράσινου τσαγιού και gingko έχουν ρυθμιστική δράση στο ξηρό δέρμα διατηρώντας την υδατική ισορροπία στους ιστούς με αποτέλεσμα να διαχέει και να σταθεροποιεί την υδάτωση, στις μεταξύ των κυττάρων περιοχές. Παράλληλα τα αιθέρια έλαια βερίκοκου πλούσια σε γλυκοσίδες και αμυγδαλίνη μαλακώνουν το δέρμα διατηρώντας την φυσική του ελαστικότητα. Οι αντιοξειδωτικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες της μαστίχας, του συμπλέγματος βιταμινών Ε, και των εκχυλισμάτων βανίλιας διατηρούν την επιδερμίδα νεανική και σφριγηλή. Το φυτικό εκχύλισμα Liftessence πλούσιο σε πολυσακχαρίδες επιτυγχάνει άμεση δράση λίφτινγκ ενώ το σογιέλαιο σε συνδυασμό με το εκχύλισμα σόγιας, τονώνουν και ηρεμούν το δέρμα, δίνοντας του βελούδινη και μαλακή όψη.
Αλλά ας μιλήσω καλύτερα λίγο πιο αναλυτικά για την συγκεκριμένη κρέμα. Αναλυτικά λοιπόν:

Τα υπερ:
Είναι πολύ ενυδατική κρέμα χωρίς όμως να είναι υπερβολικά λιπαρή. Απορροφάται γρήγορα και αφήνει μια ωραία υφή στο δέρμα αρκετά ματ ωστέ να μην γυαλίζει αλλά και αρκετά ενυδατωμένη για να μην την αισθάνεσαι ξηρή. Η συσκευασία της είναι αρκετά προσεγμένη, διαθέτει αντλία κάτι που βοηθάει στην πιο υγιεινή χρήση της και στην ορθότερη δοσολογία της. Δηλαδή η αντλία με άλλα λόγια βοηθάει και να έχετε την απαραίτητη δόση για το πρόσωπο σας χωρίς να γίνονται σπατάλες αλλά και στην πιο υγιεινή χρήση μιας και δεν χρειάζεται να βάζετε τα δάχτυλα σας σε όλο το προϊόν προκειμένου να πάρετε την καθημερινή ποσότητα κρέμας που χρειάζεστε.
Την χρησιμοποίησα γύρω στις 15 μέρες και την πήρα μαζί μου στο ταξίδι που έκανα στην Θεσσαλονίκη γιατί με βόλεψε πολύ η συσκευασία της. Όσον αφορά το δικό μου δέρμα αποδείχτηκε πολύ καλή αν και απλή ενυδατική. Δεν άφηνε περιττή λιπαρότητα και αποροφούταν εύκολα. Στις εντατικές ανάγκες της επιδερμίδες για όσο διάστημα ήμουν στην Θεσσαλονίκη, με υγρασία αλλά και πάρα πολύ κρύο δεν αισθάνθηκα καμία ενόχληση στο δέρμα αλλά ίσα ίσα που ένιωθα πολύ ενυδατωμένη την επιδερμίδα του προσώπου μου. Στην Αθήνα με πιο ξηρό κλίμα αν και μας έκανε πολύ υγρασία και βροχές είδα ότι επίσης ήταν πολύ ένυδατική χωρίς να είναι λιπαρή. Μου άρεσε επίσης η σύνθεση της, τα συστατικά της γιατί όπως μπορείτε να ξεχωρίσετε δεν περιέχει Parabens, Mineral Oil, προπυλενογλυκόλες, αιθανολαμίνες, τριεθανολαμίνες. Επίσης, μου άρεσε πολύ το άρωμα της μαστίχας που έχει. Στα συν θα πω και την τιμή της, μιας και κοστίζει 22,60. Σίγουρα υπάρχουν φθηνότερες αλλά θεωρώ ότι είναι value for money, αξίζει δηλαδή τα λεφτά της για αυτά που προσφέρει. Τέλος, το σημαντικότερο είναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ, και όσο μπορούμε καλό είναι να ενισχύουμε τις ελληνικές εταιρείες, πόσο μάλλον όταν το αξίζουν.
Τα κατά:
Προσωπικά, δεν ήταν η ιδανικότερη για το δικό μου δέρμα μιας και απευθύνεται σε ηλικίες πιο νεανικές δηλαδή 17-27. Θα ήθελα δηλαδή το κάτι τις παραπάνω για να την επιλέξω προσωπικά μια και οδεύω σταθερά προς τα 35 ;). Επίσης, επειδή έχω αρκετά λευκή επιδερμίδα και ο ήλιος της Ελλαδίτσας μας είναι πολύ πολύ δυνατός, προτιμώ ενυδατικές κρέμες με υψηλό δείκτη προστασίας. Η συγκεκριμένη δεν έχει καθόλου, επομένως και μικρότερη να ήμουν πάλι δεν θα με βόλευε γιατί θα έπρεπε να φοράω επιπλέον αντιηλιακό. Στα κατά προσωπικά θα πω και την συσκευασία, μιας και το συγκεκριμένο είδος όσα καλά και να έχει τα οποία και προανέφερα πιο πάνω έχει ένα μειονέκτημα, ότι αν το προϊόν φτάσει προς το τέλος του, αλλά δεν έχει τελειώσει και μπορεί να έχεις αρκετό για 10 μέρες ακόμα, δυστυχώς δεν μπορείς να το βγάλεις και θα πρέπει να πεδαιυτείς πάρα πολύ μέχρι να τα καταφέρεις και να εφεύρεις και πάρα πολλούς τρόπους για να το κάνεις ;) . Τέλος, να πω και κάτι που με μπέρδεψε. Αν και στα ελληνικά αναφέρει ότι είναι για κανονικές μικτές επιδερμίδες στα Αγγλικά και στα Γαλλικά αναφέρει κανονικές / ξηρές (normal/dry skin), όπως επίσης και στις αναλυτικές πληροφορίες του προϊόντος. Αυτό με μπέρδεψε λίγο μιας και έχω μικτή επιδερμίδα, αλλά και πάλι όπως προανέφερα την αισθανόμουν πολύ ωραία στο δέρμα μου.
Τι θα κάνω;Η κρέμα μου άρεσε πάρα πολύ και υπό διαφορετικές συνθήκες θα την αγόραζα σίγουρα, ωστόσο τόσο το γεγονός ότι δεν είναι η αρμόζουσα για το δέρμα μου αναφορικά με την ηλικία που απευθείνετε όσο και το γεγονός ότι δεν έχει αντιηλιακό δείκτη προστασίας με οδηγούν στο συμπέρασμα ότι μια άλλη κρέμα θα ήταν πιο ιδανική για τις δικές μου ανάγκες. Μπορώ όμως να την προτείνω σε όλες εσάς εφόσον θα είναι πιο σωστή για τις δικές σας ανάγκες. Σίγουρα όμως είμαι αρκετά ικανοποιημένη από αυτή ούτως ώστε να διαλέξω μια άλλη κρέμα από τις υπόλοιπες της εταιρείας αυτής.

Ευχαριστώ πάρα πολύ την Αναστασία και τα Mastic Spa για το δώρο του Giveaway και όλους εσάς που με διαβάσατε. Μέχρι το επόμενο Post, Φιλάκια πολλά!





2 σχόλια:

  1. Κατερίνα μου σε έκανα tag αν θες μπες να το δεις...http://marilialovesmakeup.blogspot.gr/ φιλιά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ω σε ευχαριστώ πάρα πολύ. Πριν λίγες μέρες το έκανα. Αλλά δεν ήμουν τόσο τυχερή να έχω μόνο 26 . Εγώ έβαλα 35 πφφφ. Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ και πάλι !

      Διαγραφή

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...