TOP 10 ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΠΟ BEAUTYJOINT & CHERRY CULTURE


Αυτά είναι τα ΤΟΠ 10 προϊόντα που δεν πρέπει να παραλείψετε να βάλετε στο καλάθι αγορών σας ότων ψωνίζεται από το beautyjoint ή το cherryculture.


Σκιές Wet n Wild





Οι σκιές της Wet n wild αλλά και τα ρουζ και τα κραγιόν της γενικά όλα τα προϊόντα της είναι ένα Must Have για μένα αλλά μόνο από Beautyjoint.


τα ρουζ της Milani




H Milani είναι μια από τις εταιρείες που δεν πρέπει να παραλήψετε να δοκιμάσετε. Προσωπικά λατρεύω τα ρουζ της.

Οι μικρές παλέτες με τις 6 σκιές από την La Colors









Η LaColors είναι μια εταιρεία που αγάπησα σχεδόν κεραυνοβόλα. Πολύ χαμηλές τιμές κα απίστευτη ποιότητα και χρωματική απόδοση. Πρέπει να τις δοκιμάσετε!
 
La Colors Σκιές
 


2 σχόλια:

  1. Κατερίνα μου ...πόσο χρήσιμο αυτό το post, για μένα δε φαντάζεσαι!
    Ερώτηση κρίσιμη....θέλω να κάνω μια παραγγελία από το beautyjoint, και είναι μεγαλούτσικη (γύρω στα 100 ευρώ). Θα έχω κάποιο πρόβλημα με το τελωνείο? Σε ότι αφορά την αποστολή των προϊόντων έχει κάποιες επιλογές παράδοσης, σκέφτομαι να επιλέξω τη φτηνότερη, έχεις να μου προτείνεις εσύ κάτι διαφορετικό?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ότι έχω παραγείλει από Αμερική ή Ασία δεν ήταν πάνω από 120$ και δεν είχα πρόβλημα με το τελωνείο. Λογικά ισχύει ακόμα αυτό γιατί τελευταία φορά που παρήγγειλα τόσο ακριβά ήταν τον Σεπτέμβριο. Από beautyjoint επέλεξα την φθηνότερη. Περιμένω εντυπώσεις :)

      Διαγραφή

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...