GBB Coffee break Φεβρουάριος - Αθήνα

Χθες το απόγευμα, Κυριακή 24 Φεβρουαρίου, είχε προγραμματιστεί το GBB Coffee break Φεβρουαρίου σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας. Δυστυχώς, στην Θεσσαλονίκη δεν πραγματοποιήθηκε αυτό το μήνα γιατί δεν υπήρχαν συμμετοχές, στις υπόλοιπες πόλεις όμως τα ραντεβού ίσχυσαν και όσες είχαν δηλώσει συμμετοχή "θεωρητικά" παρευρέθησαν στο GBB Coffee break στην κάθε πόλη.

Αυτή την φορά είχα δηλώσει συμμετοχή και ήθελα πολύ να πάω. Άργησα βέβαια να φτάσω αλλά τα κατάφερα. Δυστυχώς όμως όταν μπήκα μέσα δεν υπήρχε καμία γνωστή φατσούλα πουθενά. Όταν ρώτησα τον υπεύθυνο στο μπαρ δεν ήξερε ακριβώς να μου πει και λίγο νευριασμένη μια άλλη κοπέλα μου απάντησε ότι το σεμινάριο είναι στις 6???? Μάλλον λάθος κάνετε εγώ δεν έχω έρθει για κανένα σεμινάριο αλλά για την 2η συνάντηση των GBB στην Αθήνα. - Α, έχει και κάτι στις 4. Είναι επάνω. Ωραία λέω (Αθάνατη ελληνική συνεννόηση) και ανεβαίνω στον επάνω όροφο. Να μην σας τα πολυλογώ, δεν είχε καθόλου προσέλευση αυτή την φορά το GBB Coffee break . Μόνο 2 blogs δώσαμε το παρόν, αλλά κι αυτό είναι ΥΠΕΡΟΧΟ. Γνωριστηκα με την Πόπη και την Βασιλική από το blog beauty my life. Αφού κάναμε τις απαραίτητες συστάσεις, γρήγορα έσπασε ο πάγος και μιλήσαμ για διάφορα θέματα ομορφιάς και μη που μας απασχολούν στον κόσμο του  Blogging.


Ο χώρος πολύ όμορφος και εγώ ήπια έναν υπέροχο latte όπως πάντα.




Ίσως αν είχαν έρθει περισσότερες κοπέλες να μην είχαμε μπορέσει να πουμε όλα αυτά που είπαμε αλλά σίγουρα μας έμεινε ένα μικρό παράπονο για την τόσο περιορισμένη προσέλευση. Φαντάζομαι ότι κάτι θα έτυχε και στις υπόλοιπες που είχαν δηλώσει συμμετοχή και δεν κατάφεραν να έρθουν
:(  


Ίσως την επόμενη φορά να είναι μεγαλύτερη η προσέλευση και να μπορέσουν να έρθουν όλες.... Μην ξεχνάμε ο Ερμής είναι ανάδρομος αυτές τις μέρες ;)





Μέχρι το επόμενο coffee break Λοιπόν... Φιλάκια από μένα <*




Διάβασε επίσης:

3 σχόλια:

  1. Απογοητευτικο το οτι ησασταν μονες χωρις καποια αντιπροσωπο και που δεν υπηρξε ενημερωση οτι ακυρωνεται λογο ελλειψης συμμετοχης.
    Αν και ποιος ξερει τι πραγματικα συνεβη- μπορει να υπαρχει μια αλλη εξηγηση.
    Τουλαχιστον γνωριστηκατε με τα κοριτσια και ειχατε την ευκαιρια να τα πειτε λιγο πιο πριβε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλημέρα κρίμα που εισασταν λίγες , την προηγούμενη φορα είμασταν αρκετές , θα ήθελα να έρθω στην άλλη συνάντηση , δυστυχώς δεν μπόρεσα να έρθω λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων , την επόμενη φορα λοιπόν !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ηθελα πολυ ν ερθω αλλα ντραπηκα γτι δν ξερω καμια απο κοντα κ θα ενιωθα σαν την μυγα μεσα στο γαλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...