Jurlique Love Balm Giveaway

 Καλημέρα αγαπημένη μου. Σου έχω διαγωνισμό!
Jurlique Love Balm Giveaway


Είναι μικρό, αξιαγάπητο και γεμάτο αγάπη. Μιλάω για το Love Balm της Jurlique. Ενυδατικό, μαλακτικό και προστατευτικό, το Rose Love Balm, ανακουφίζει το ξηρό και αφυδατωμένο δέρμα. Αρωματισμένο με το φυσικό άρωμα τριαντάφυλλου, ενυδατώνει σε βάθος και παρέχει αντιοξειδωτική προστασία. Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις στα χείλη, τους αγκώνες ή σε οποιαδήποτε ερεθισμένη ή αφυδατωμένη περιοχή. Εγώ τώρα που είμαι κρυωμένη το χρησιμοποιώ στα χείλη και γύρω από την μύτη μου που έχει ανάγκη από φροντίδα και ενυδάτωση. Προσφέρει άμεση ανακούφιση, παρέχει άνεση στο δέρμα και προστατεύει από την απώλεια υγρασίας, διατηρώντας την επιδερμίδα τέλεια ενυδατωμένη.

Εγώ δοκίμασα το Love Balm με μανταρίνι. Για σένα φύλαξα αυτό με το τριαντάφυλλο. Αρκεί να λάβεις μέρος στο Giveaway μου. 

Και τα δύο περιέχουν στα βασικά τους συστατικά ελαιόλαδο, έλαιο Safflower Και φυσικό κερί μέλισσας. Επίσης έχουν βιταμίνη Ε, λάδι σόγιας (που έχει αντιοξειδωτική δράση, και bisabolol ιδανικό για να αντιμετωπίσει την ερυθρότητα και τους ερεθισμούς. 

Jurlique Love Balm Giveaway

Πάμε να δούμε πως θα το κερδίσεις;

Like στην σελίδα Jurlique Greece
Like στην σελίδα μου Thekmprojects

Κέρδισε επιπλέον συμμετοχές αν με ακολουθείς και στο Blog μου www.thekmprojects.gr μέσω του GFC
Συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα συμμετοχής. Συμμετοχές δεν θα γίνονται δεκτές αν δεν έχεις συμπληρώσει τη φόρμα.

Jurlique Giveaway

Ο διαγωνισμός θα λήξει στις 22 Μαρτίου στις 23:59. H νικήτρια θα ανακοινωθεί εδώ στο facebook και θα πρέπει να μου στείλει τα στοιχεία της εντός 48 ωρών, αλλιώς θα επαναλάβω την κλήρωση. Το δώρο θα σταλεί από εμένα ταχυδρομικώς.

Καλή επιτυχία !!!


Διάβασε επίσης:

5 σχόλια:

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...