Unboxing Yologift και Διαγωνισμός

Σήμερα ανοίγουμε μαζί το Yologift Mystery Box που έλαβα πριν από λίγες ημέρες, ενώ σας έχω και ένα μικρό διαγωνισμό, καθώς μια τυχερή νικήτρια θα κερδίσει ένα Yologift Mystery Box.
Yologift Mystery Box

Καταρχάς να πω ότι το Yologift Mystery Box το βρίσκεις στα 10€ , περιέχει δύο προϊόντα σε κανονικό μέγεθος και ένα σε travel size, ενώ μπορείς να βρεις και καταπληκτικά προϊόντα στο eshop σε πολύ προσιτές τιμές.

Yologift Mystery Box

Εγώ άνοιξα το και βρήκα μέσα ένα κραγιόν σε υγρή μορφή από την MUA από την σειρά LUXE Velvet Lip Lacquer με βελούδινο τελείωμα και απίστευτη διάρκεια. Τα συγκεκριμένα τα αγαπώ γενικά, καθώς είναι όχι μόνο οικονομικά αλλά και πολύ ποιοτικά.

Το επόμενο προϊόν σε κανονικό μέγεθος είναι ένα set από λαστιχάκια, από την σειρά Exeis Ena Lastixaki και συγκεκριμένα τα banana leaves.
Επίσης, είχε μέσα ένα φυσικό χειροποίητο σαπούνι από Dana Myro με απίστευτο άρωμα και ένα λαδάκι Monoi tiki σε travel size. Αυτά τα λαδάκια τα αγαπώ και ένα μικρό σε travel size είναι ιδανικό για την τσάντα μου για την παραλία τώρα το καλοκαίρι. Έχει υψηλή περιεκτικότητα σε λάδι καρύδας και προσφέρει άμεση και διαρκή ενυδάτωση στην επιφάνεια της επιδερμίδας. Το απλώνω σε νωπή επιδερμίδα, μετά το μπάνιο και η επιδερμίδα παραμένει ενυδατωμένη και απαλή σαν μετάξι, ενώ το χρησιμοποιώ και για μασάζ, καθώς βοηθάει στην χαλάρωση.

Όμως εκτός από το Mystery Box στα χέρια μου έφτασε και μια μάσκα Quick Fix anti blemish mask HiRes. Είναι μια μάσκα ιδανική για λιπαρά δέρματα με τάση για σπυράκια και κοκκινίλες ακμής. Ότι καλύτερο για δέρματα με λιπαρότητα, φραγμένους πόρους και μεικτά δέρματα.  Περιέχει λάσπη από την Νεκρά Θάλασσα, βοηθά στην απορρόφηση και ρύθμιση της λιπαρότητας, ενώ είναι εξαιρετικά δροσερή και πιστεύω ότι θα την ευχαριστηθώ ιδιαίτερα το καλοκαίρι. Έχει επίσης, Σαλικυλικό Οξύ, το οποίο βοηθά στο να ξηραίνει τα σπυράκια ενώ συσφίγγει τους πόρους. Το Τεϊόδεντρο βοηθά στη θεραπεία των σπυριών και εμποδίζει την εμφάνιση νέων, χάρη στις αντισηπτικές του ιδιότητες.

Αν θέλεις να δοκιμάσεις και εσύ τα προϊόντα του Yologift Mystery Box δεν έχεις παρά να πάρεις μέρος στον διαγωνισμό. 

1. Like στην σελίδα μου The KM Projects στο Facebook
2. Like στην σελίδα Yologift.gr στο Facebook
3. Share (Κοινοποίηση δημόσια) την φωτογραφία του διαγωνισμού στο facebook (θα την βρεις εδώ) και tag τρεις φίλες σου.
4.Συμπληρώστε την φόρμα συμμετοχής

YOLOGIFT GIVEAWAY

Αν θέλεις να κερδίσεις περισσότερες συμμετοχές ακολούθησε το Yologift στο Instagram!!!
Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει μέχρι τις 19 Ιουλίου 2017 και είναι ανοιχτός μόνο για Ελλάδα. H νικήτρια θα ανακοινωθεί στο facebook Και σε αυτή την ανάρτηση μέσω της φόρμας. Η τυχερή θα πρέπει να έχει ακολουθήσει όλα τα βήματα. Θα πρέπει να μου απαντήσει εντός 48 ωρών αλλιώς θα επαναλάβω την κλήρωση. Το δώρο θα σταλεί από το Yologift.gr.



*PR samples. Διαβάστε το disclaimer μου εδώ

3 σχόλια:

  1. Eνα υπέροχο δώρο 💋💋 Ευχαριστούμε πολύ για την εκπληκτική προσφορά σας 💋💋 Εύχομαι πραγματικά να σταθώ τυχερη και να είμαι εγώ η υπερτυχερή του διαγωνισμού σας !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχαριστούμεεεεεε πολύυυυυυυυ!!!!!!💝🌼🌹.🌸 Δεν έχω λόγιααααα... ΘΕΙΚΟΟΟΟΟΟΟ 🌸😆💛💗💝🌹💟💜 ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ!!! 💖🌺🌻💙💚 💝🌼Ονειρεμένο δώρο !!!Μακάρι να είμαι η τυχερή!!!! Instagram: lemon_v_lemon fb:Lemonia Vola

    ΑπάντησηΔιαγραφή

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...