HAIR X Volume Boost Leave in Conditioner by Oriflame

Για όσες βλέπετε βιντεάκια μου στο Youtube πιθανότατα θα το πήρε το μάτι σας σε παλαιότερο Oriflame Haul. Όσες δεν το είδαν μπορούν να με απολαύσουν και να δουν το αντίστοιχο Post εδώ. Μεταξύ άλλων είχα αγοράσει το συγκεκριμένο Leave in conditioner της σειράς HAIR X Volume Boost, μαζί με το αντίστοιχο σαμπουάν. Αν και ακόμα δεν έχω δοκιμάσει το σαμπουάν γιατί ακόμα δεν μου έχει τελειώσει το προηγούμενο, δεν κρατήθηκα και είπα να δοκιμάσω το leave in conditioner. Αν και ήξερα ότι θα ήταν πραγματική πρόκληση για μένα ένα leave in conditioner αφού έχω λιπαρά μαλλιά τα οποία έχουν ανάγκη από λούσιμο μέρα παρά μέρα. Έτσι, έπρεπε να προσέξω ιδιαίτερα την εφαρμογή του. Όσες έχουμε λιπαρά μαλλιά δεν χρειάζεται να ψεκάζουμε κοντά στις ρίζες αλλά το αντίθετο να προσπαθούμε να τις αποφύγουμε όπως ο διάολος το λιβάνι. Εφόσον πρόκειται για σπρέυ μπορούμε να στοχεύσουμε με αποτελεσματικότητα στο ύψος που θέλουμς. Στην προκειμένη περίπτωση από το ύψος του αυτιού και κάτω (περίπου) προσπαθώντας να αποφύγουμε την ρίζα. 
Επίσης πρέπει να προσέξουμε την ποσότητα. Ενδεχομένως, επειδή είναι σπρέυ μπορεί να μας δώσει την ψευδαίσθηση ότι δεν έχουμε βάλει αρκετό, γεγονός που πραγματικά δεν ισχύει.  Δεν χρειάζεστε να το ψεκάσετε πολλές (πάντα ανάλογα με το μάκρος των μαλλιών σας βέβαια). Υπολογίστε από τα δικά μου ότι με τρεις φορές είναι ΟΚ για να ξεμπερδευτούν κιόλας. Και τα μαλλιά μου είναι πολλά, με λεπτή τρίχα και σχετικά μακριά. 

Εφαρμογή:
Χωρίστε τα μαλλιά σας σε τρία τμήματα και ψεκάστε από μια φορά σε κάθε τμήμα φροντίζοντας να πάει αρκετό προϊόν στα μαλλιά. Αν χρειατεί επαναλάβετε ή αν έχετε μακριά μαλλιά πιθανότατα θα χρειαστεί να ψεκάσετε περισσότερες φορές. Αν έχετε πιο κοντά μαλλιά λιγότερες.

Τι μου άρεσε;
Δεν βαραίνει τα μαλλιά και βοηθάει πολύ να αποκτήσουν όγκο. Πιθανότατα σε συνδυασμό με το σαμπουάν του να λειτούργεί ακόμα πιο τέλεια αλλά και χώρια μπορεί να ξεμπερδέψει τα μαλλιά, χωρίς να τα βαρύνει αλλά να τους δώσει όγκο.

Τι δεν μου άρεσε;
Το άρωμα του. Δεν είναι άσχημο, απλά δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο. Απλά τα μαλλιά μου μυρίζουν καθαρά μαλλιά.... αυτό.... θα ήθελα κάτι πιο ιδιαίτερο.

 Είναι σίγουρα πολύ βολικό για εμάς τις βιαστικές, και γλυτώνω πολύ χρόνο όταν βιάζομαι το πρωί και δεν μπορώ να απλώσω το παραδοσιακό conditioner  ή μάσκα. Είναι λοιπόν και πολύ πρακτικό.

Το ξαναγόρασα ήδη και σκοπεύω να σας το δώσω (το καινούργιο εννοείται ) σε μελλοντικό giveaway εδώ ή στο Youtube. Stay tuned...




The KM Projects
Not just another beauty blog


1 σχόλιο:

  1. δεν έχω δοκιμάσει ποτέ προϊόντα για τα μαλλιά από την Oriflame :(
    αν θές πέρνα μια βόλτα από το blog μου, τρέχει διαγωνισμός :)
    http://dtmakeupgirl.blogspot.gr/2012/11/giveaway-shea-d-afrique-only-for-greece.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...