Be the Summer Goddess


Άργησε το καλοκαίρι να μπει αλλά ποτέ δεν είναι αργά για να ξυπνήσεις την θεά που κρύβεται μέσα σου. Με την βοήθεια της +Estee Lauder φυσικά και την σειρά Bronze Goddess.


 Ίσως φταίει ο καιρός, ίσως οι εξελίξεις αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν είχα συνειδητοποιήσει πόσο πολύ είχε προχωρήσει το καλοκαίρι μέχρι πολύ πρόσφατα που κοίταξα το ημερολόγιο. Και τώρα; Έχω κάνει μόλις ένα μπάνιο στην θάλασσα και δεν έχω μαυρίσει καθόλου. Όχι ότι το επιδιώκω βέβαια. Αλλά λίγο μπρούτζινο χρωματάκι θα το ήθελα. 

Ήρθε η ώρα να αναλάβω δράση και σύμμαχος μου θα είναι η σειρά της Estee Lauder Bronze Goddess. Από το άρωμα που είναι αγαπημένο χρόνια τα τελευταία καλοκαίρια μέχρι το λάδι σώματος και προσώπου με ελαφρύ μπρούτζινο χρώμα. Στο άρωμα θα βρεις ένα αισθησιακό μείγμα από περγαμόντο, θερμό κεχριμπάρι, βανίλια και άνθη γαρδένιας σε συνδυασμό με κρέμα καρύδας. Ότι πιο θηλυκό και καλοκαιρινό έχω μυρίσει. Σε συνδυασμό με το Shimmering Oil της ίδιας σειράς το οποίο προσφέρει ένα ελαφρύ χρώμα με λάμψη είναι ιδανικό ακόμα και αν έχεις μαυρίσει ελάχιστα, αρκεί όμως να σου δώσει την λάμψη που χρειάζεσαι για τις ζεστές καλοκαιρινές βραδιές, ενυδατώνοντας ταυτόχρονα την επιδερμίδα.

Στο πρόσωπο χρησιμοποιώ ως concealer & highlighter το  Brush On Glow BB Highlighter για το οποίο έχω κάνει αναλυτικό demo & review εδώΠροσφέρει λάμψη στα μάτια αλλά και σε άλλα σημεία του προσώπου μας, ενώ ταυτόχρονα προσφέρει μέτρια κάλυψη.

Ενώ για το μακιγιάζ, υπάρχει επίσης και το υγρό bronzer της Bronze Goddess  , το Luminous Liquid Bronzer το οποίο στην φωτογραφία θα το δείτε και στην παλαιότερη μορφή του σε μπουκάλι αλλά και στη νεότερη του σε σωληνάριο. Μπορείς να το αναμίξεις με το foundation για ηλιοκαμένο Look ή απλά να το εφαρμόσεις τοπικά σαν bronzer. Θα χρειαστείς ελάχιστο και θα το βάλεις στα σημεία που συνήθως σε "πιάνει" ο ήλιος περισσότερο. Εναλλακτικά μπορείς να το αναμίξεις και με την ενυδατική σου για να δημιουργήσεις το δικό σου fake tanner και να έχεις γρήγορα ηλιοκαμένη επιδερμίδα σε όλο σου το σώμα. Σε αυτή την περίπτωση καλό είναι να περιμένεις να στεγνώσει η ενυδατική πριν φορέσεις τα ρούχα σου. 

Αυτά είναι τα δικά μου μυστικά για καλοκαιρινή ηλιοκαμένη λάμψη Bronze Goddess , εσύ τι χρησιμοποιείς για να δώσεις στην επιδερμίδα σου ηλιοκαμένη όψη;


Διάβασε επίσης:


The KM Projects
Not just another beauty blog


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...