Summer Essentials #2

Summer Essentilas μέρος 2ο: Τι θα πάρω οπωσδήποτε μαζί μου στις διακοπές!
Σου έχω ήδη πει ότι έχω λατρέψει το άρωμα Bronze Goddess από +Estée Lauder Greece  . Είναι ότι χρειάζομαι για φέτος το καλοκαίρι , όχι πολύ βαρύ όχι πολύ φρουτένιο. Όσο χρειάζομαι καλοκαιρινό και δροσερό αλλά ταυτόχρονα ανατολίτικο και αισθησιακό λόγω του ότι έχει νότες από κεχριμπάρι και βανίλια, περγαμόντο και γαρδένια με καρύδα. 

Στην τσάντα μου ακόμα θα βάλω και το υγρό bronzer της Bronze Goddess  , το Luminous Liquid Bronzer το οποίο αναμιγνύω με την ενυδατική μου ή το λάδι σώματος και δημιουργό ένα ελαφρύ ψεύτικο μαύρισμα με λάμψη ηλιοκαμένης επιδερμίδας. Και αυτό γιατί όπως καταλαβαίνεις, ακόμα δεν έχω μαυρίσει. Πως να μαυρίσω άλλωστε με μόλις ένα μπάνιο στην θάλασσα;

Μαζί μου θα πάρω και το little black primer της +Estée Lauder Greece . Ένα primer για την μάσκαρα το οποίο συνδυάζω τώρα τελευταία με την μάσκαρα που χρησιμοποιώ της Lancome. Θα σου μιλήσω σύντομα και για τα δύο στα αγαπημένα του μήνα. Το καταπληκτικό με το συγκεκριμένο Primer πάντως είναι ότι μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και πάνω από οποιαδήποτε μάσκαρα για να την κάνεις αδιάβροχη!!!! Τι άλλο να ζητήσει κανείς αυτό το καλοκαίρι;

Γενικά είναι το καλοκαίρι της Estee Lauder αυτή την χρονιά  και όπως θα είδες και στα προηγούμενα Summer Essentials έχω πολλά από την Estee Lauder που έχω επιλέξει. Δεν φταίω εγώ. Αυτά με έχουν τρελάνει.

Και φυσικά με το μαύρισμα ήρθε η ώρα να χρησιμοποιήσουμε τις πέρλες!!! Ένα αγαπημένο bronzer εδώ και χρόνια. Έχω και από την Avon και από την Oriflame Και απο το Body Shop. Τις αγαπώ όλες εξίσου και τις χρησιμοποιώ συνέχεια, από την στιγμή που θα μαυρίσω. 

Εσύ τι θα πάρεις μαζί σου στις διακοπές;



Διάβασε επίσης:




The KM Projects
Not just another beauty blog
Advertisement

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...