Προετοιμασία για το καλοκαίρι με αντηλιακά από το Pharmacylife & Giveaway

Το αντηλιακό είναι το σημαντικότερο βήμα στην προστασία της επιδερμίδας μας και δεν πρέπει να λείπει ποτέ από την καθημερινή μας ρουτίνα. Άλλωστε η Ελλάδα μας είναι μια από τις πιο ηλιόλουστες χώρες στον κόσμο. Ειδικά το καλοκαίρι η ανάγκη για αντηλιακή προστασία είναι επιτακτική. Στο Pharmacy Life βρήκα όλα όσα χρειάζομαι για το φετινό καλοκαίρι και όχι μόνο.
Pharmacy Life

Αντηλιακή προστασία:

Ο ήλιος είναι ο σημαντικότερος παράγοντας που το δέρμα μας αφυδατώνεται και γερνάει και δυστυχώς δεν κάνει διακρίσεις. Η ηλιακή ακτινοβολία μπορεί να προκαλέσει πανάδες και κηλίδες στο δέρμα μας οι οποίες μπορεί να εμφανιστούν και μετά από χρόνια.  Για αυτό είναι καλό να εφαρμόζουμε καθημερινά μια αντηλιακή μετά την ενυδατική μας, σε όλο το πρόσωπο και το λαιμό.


Pharmacy Life Vichy Ideal Soleil

Η Vichy Ideal Soleil είναι μια αντηλιακή κρέμα προσώπου με SPF50, με ελαφριά σύσταση και βελούδινη υφή, η οποία δίνει βελτιώνει την όψη της επιδερμίδας. η Vichy Ideal Soleil είναι μια αντηλιακή κρέμα κατά της γυαλάδας και διαθέτει ένα σύστημα φίλτρων με βάση το Mexoryl για προστασία ευρέος φάσματος UVA-UVB με μεγάλη φωτοσταθερότητα. Προστατεύει την επιδερμίδα και είναι υποαλλεργική , χωρίς Paraben και δερματολογικά ελεγμένη σε ευαίσθητες επιδερμίδες. Δεν είναι καθόλου βαριά για την επιδερμίδα μου, ενώ περιέχει καταπραϋντικό και τονωτικό Ιαματικό Νερό της Vichy. Με την Vichy Ideal Soleil η επιδερμίδα προστατεύεται από τον ήλιο και τη φωτογήρανση, 


Pharmacy Life Vichy BB


Pharmacy Life Vichy Ideal Soleil BB


Η Vichy Ideal Soleil BB είναι μια αντηλιακή Κρέμα με Χρώμα SPF50. Είναι ιδανική για όσες θέλουμε ένα προσεγμένο αλλά ελαφρύ μακιγιάζ κατά την διάρκεια της ημέρας αλλά δεν θέλουμε να κάνουμε εκπτώσεις στην αντηλιακή μας προστασία. Αφήνει ματ αποτέλεσμα, ενώ προσφέρει πολύ υψηλή προστασία από τον ήλιο. Είναι ιδανική για ευαίσθητες, μικτές-λιπαρές επιδερμίδες. Έχει ελαφριά κάλυψη ενώ η απόχρωση της είναι λίγο πιο σκούρα από την επιδερμίδα μου και για αυτό πιστεύω ότι θα με βολέψει ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες που θα έχω πάρει λίγο χρώμα αλλά δεν θα θέλω να φοράω makeup. Χάρη στην υφή με χρώμα το Ideal Soleil SPF 50 με χρώμα και ματ αποτέλεσμα προσφέρει ομοιόμορφο και φυσικό αποτέλεσμα. Δεν περιέχει Paraben και είναι υποαλλεργική. Είναι ιδανική για την φωτοευαίσθητη επιδερμίδα μου. 
Pharmacy Life Vichy Ideal Soleil


Πέρα από την αντηλιακή μας προστασία είναι σημαντική η ενυδάτωση της επιδερμίδα μας από την κορυφή ως τα νύχια.

Στο Pharmacy Life βρήκα τα δύο παραπάνω αντηλιακά σε προσφορά με δώρο την ενυδατική κρέμα νύχτας και μάσκα 2 σε 1, Aqualia Thermal Night Spa, με δροσερή υφή. Είναι ιδανική για γυναίκες κάθε ηλικίας με αφυδατωμένη επιδερμίδα που εμφανίζει σημάδια δυσφορίας και κόπωσης. Περιέχει ευεργετικά συστατικά της Aqualia Thermal Night Spa τα οποία πηγάζουν από τα ωφέλιμα στοιχεία του Ιαματικού νερού συνδυασμένα με διπλάσια ποσότητα υαλουρονικού οξέος, 40% περισσότερη γλυκερίνη** και 3% φυτικά έλαια – μια σύνθεση που ενισχύεται με Aquabioryl για βαθιά αίσθηση ενυδάτωσης και άνεσης. Μπορείτε να την εφαρμόσετε σαν κρέμα νυκτός, απλώνοντας την στο πρόσωπο και στο λαιμό με ανοδικές κινήσεις για λείανση ή σαν μάσκα, εφαρμόζοντας μια πιο παχιά στρώση μία ή δύο φορές την εβδομάδα για 5-10 λεπτά και αφαιρώντας την απαλά με βαμβάκι.

Ενυδάτωση:

Επίσης, πήρα το Korres Pure Greek Olive. Ένα θρεπτικό λάδι 3 Σε 1 για Πρόσωπο, Σώμα και Μαλλιά. Είναι ένα πολυτελές λάδι χωρίς σιλικόνες για εντατική θρέψη, πλούσιο σε εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο και ενισχυμένο με μείγμα βιταμινών C, E, F και ω-6 λιπαρών οξέων. Το πολυχρηστικό λάδι είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος και χαρίζει λαμπερά, απαλά μαλλιά, εμποδίζοντας το σπάσιμο και αντιμετωπίζοντας το φριζάρισμα ενώ ενυδατώνει σε βάθος την επιδερμίδα χωρίς να την αφήνει λιπαρή. Ενυδατώνει, θρέφει, προσφέρει αντιοξειδωτική δράση, αναζωογονεί και θωρακίζει την επιδερμίδα. Η μη-λιπαρή υφή του λαδιού συμβάλλει στην άμεση απορρόφησή του, αφήνοντας ένα διακριτικό άρωμα. 


Και ήρθε η ώρα για τον διαγωνισμό! Για να είμαστε έτοιμες για το καλοκαίρι μια τυχερή νικήτρια θα κερδίσει τα προϊόντα της φωτογραφίας από το Pharmacy Life, δηλαδή της 2 αντηλιακές της σειράς  Vichy Ideal Soleilω και το θρεπτικό λάδι του Κορρέ. Το μόνο που χρειάζεται είναι:
  1. Να κάνετε Like στην σελίδα του Pharmacy Life στο Facebook
  2. Να κάνετε Like στην σελίδα μου The KM Projects στο Facebook
  3. Να μοιραστείτε στο facebook την φωτογραφία του διαγωνισμού που θα βρείτε εδώ και να κάνετε tag 3 φίλες σας.
  4. Να συμπληρώσετε την φόρμα συμμετοχής 


Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει μια εβδομάδα και θα λήξει την Παρασκευή 19 Μαΐου 2017 στις 12:00 το βράδυ. Η νικήτρια θα ανακοινωθεί στο facebook Και στο blog μου θα πρέπει να απαντήσει εντός 48 ωρών στέλνοντας τα στοιχεία της για να της στείλουμε το δώρο. Ο διαγωνισμός είναι ανοικτός για Ελλάδα και το δώρο θα σταλεί από το Pharmacy Life .


*PR samples. Διαβάστε το disclaimer μου εδώ

6 σχόλια:

  1. Yπέροχααααααααα Ευχαριστουμε πολύ!!!!
    Μακαρι να σταθω τυχερή αυτη τη φορά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχαριστούμεεεεεε πολύυυυυυυυ!!!!!!💝🌼🌹.🌸 Δεν έχω λόγιααααα...ΘΕΙΚΟΟΟΟΟΟΟ 🌸😆💛💗💝🌹💟💜 ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ!!!💖🌺🌻💙💚 💝🌼Ονειρεμένο δώρο !!!Μακάρι να είμαι η τυχερή!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ευχαριστούμε πάρα πολύ.......🌸🎀

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Απίθανο δώρο!! Ευχαριστούμε πολύ!! Facebook: Πετρούλα Φιλίππου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...