Προϊόντα μακιγιάζ που αξίζει να δοκιμάσεις από την Oriflame μέρος πρώτο

Αν με ρωτήσεις να μιλήσω ειλικρινά για τα προϊόντα της Oriflame θα σου πω με μια φράση ότι έχω σχέση αγάπης - μίσους μαζί τους. Πιο συγκεκριμένα, αγαπώ, αγαπώ, αγαπώ τα προϊόντα περιποίησης της εταιρείας, αλλά δεν μπορώ να πω το ίδιο για το μακιγιάζ της. Ή μάλλον δεν μπορούσα να πω. Γιατί πρόσφατα δοκίμασα μερικά από τα προϊόντα της νέας τους σειράς The One και έχω μαζέψει αρκετά που πιστεύω ότι αξίζει να δοκιμάσεις.
Oriflame



Make-up EverLasting The ONE

Αυτό που δοκίμασα πρώτα και μάλιστα με ανυπομονησία ήταν το νέο τους foundation, το The One Everlasting Makeup. Ομολογώ ότι στο παρελθόν είχα απογοητευτεί πάρα πολύ από τα foundation της Oriflame. Με έκπληξη διαπίστωσα ότι το συγκεκριμένο είναι εξαιρετικό. Προσφέρει μέτρια προς καλή κάλυψη, φυσικό τελείωμα και πολύ καλή διάρκεια στο μακιγιάζ. Το συγκεκριμένο το πήρα το καλοκαίρι από ένα περιοδικό, για αυτό και μου έκανε ακόμα μεγαλύτερη εντύπωση ότι είναι πολύ καλό. Σύντομα θα ανεβάσω και Demo & review video για το συγκεκριμένο στο κανάλι μου. Stay tuned!

Oriflame makeup


Ένα από τα αγαπημένα μου προϊόντα, το οποίο βρίσκω εξαιρετικά πρακτικό και παίρνω μαζί μου στα ταξίδια, είναι η τριπλέτα προσώπου, με ρουζ, τερακότα και highlighter της Oriflame, ένα Contouring Kit The ONE, που τα περιέχει όλα σε ένα, νοικοκυρεμένα. Ομολογώ ότι υπήρξα αρκετά τυχερή καθώς μου ταίριαξαν πάρα πολύ τα χρώματα. Αλλά σε κάθε περίπτωση, πρόκειται για ένα εξαιρετικό προϊόν, που μπλεντάρει πολύ καλά και είναι πολύ σταθερό.


Αν είστε λάτρεις τον υγρών ματ κραγιών αξίζει να τους δώσετε μια ευκαιρία, αλλά να έχετε υπόψη σας ότι είναι αρκετά ξηρά και καλό θα ήταν να φορέσετε ένα LIp balm από κάτω. Μιλώ φυσικά για τα υγρά κραγιόν Matt Lip Sensation. Έχουν εξαιρετική εφαρμογή και απλώνονται ομοιόμορφα. Το μόνο μείον που έχω είναι ότι είναι ξηρά. Είναι ωστόσο πάρα πολύ σταθερά και με πάρα πολύ καλή απόδοση. Εγώ τα συνδυάζω με το Colour Adapt Lip Balm The ONE, το οποίο κατά την εφαρμογή είναι διάφανο και στη συνέχεια αντιδρά με τη φυσική χημεία των χειλιών σας για να δημιουργήσει μία διάφανη έκρηξη χρώματος με διακριτική λάμψη και την προσωπική σας ροζ απόχρωση. Επιπλέον, έχει ενυδατική φόρμουλα που αφήνει τα χείλη σας ενυδατωμένα και πολύ απαλά.


Αλλά και τα μολύβια χειλιών Colour stylist αξίζουν την προσοχή σας. Super κρεμώδες μολύβια χειλιών με επαναφερόμενη μύτη και έντονες χρωστικές. Απλώνονται με μεταξένια ακρίβεια και παραμένεουν σταθερά για ένα όμορφο περίγραμμα. Με απαλυντικά κεριά και Υαλουρονικό Οξύ για ενυδάτωση, απαλότητα και άνετη εφαρμογή.

Αυτά είναι μερικά από τα προϊόντα μακιγιάζ που έχω ξεχωρίσει και αξίζει να τα δοκιμάσετε κι εσείς. Όμως μην απομακρυνθείτε γιατί ήδη σας ετοιμάζω και το δεύτερο μέρος, με όλα τα υπόλοιπα που έχω δοκιμάσει και έχω ξεχωρίσει.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...