#Unboxing O Farmakopoios mou

Πριν λίγες μέρες ήρθε η παραγγελία μου από το ofarmakopoiosmou.gr , αλλά λόγω της τρέλας που επικρατούσε την προηγούμενη εβδομάδα δεν μπόρεσα να τα μοιραστώ μαζί σας. Τι λέτε λοιπόν να ανοίξουμε το κουτάκι που μου ήρθε και να δείτε τι πήρα;

#Unboxing O Farmakopoios mou


Όσες φορές έχω επιλέξει το συγκεκριμένο φαρμακείο για τις παραγγελίες μου έχω μείνει απόλυτα ευχαριστημένη με την ταχύτητα και την εξυπηρέτηση και φυσικά με τις τιμές. Έτσι χωρίς δεύτερη σκέψη παρήγγειλα μερικά πραγματάκια που ήθελα και αυτά κατέφτασαν μέσα σε μια εργάσιμη σε αυτό το καλά προστατευμένο, συσκευασμένο κουτί.

#Unboxing O Farmakopoios mou

Το πρώτο πράγμα που παρήγγειλα ήταν η οδοντόκρεμα Curaprox White is Black, η οποία ήρθε σετ με μια πολύ χρήσιμη μαύρη οδοντόβουρτσα, ιδανική για τις πρόσφατες αποδράσεις μου.  Βλέπετε, μου τελείωσε πρόσφατα η λευκαντική μου οδοντόκρεμα και έψαχνα να δοκιμάσω κάτι καινούργιο στο είδος αυτό. Πρόκειται για μια λευκαντική μαύρη οδοντόκρεμα με ενεργό άνθρακα που αποκαθιστά τον αποχρωματισμό των δοντιών με τον πλέον φυσικό τρόπο. O ενεργός άνθρακας χαρίζει στην οδοντόκρεμα το μαύρο της χρώμα και στο χαμόγελό μου το αστραφτερό λευκό, ενώ παράλληλα δεν περιέχει διαβρωτικές, λευκαντικές ουσίες. Η οδοντόβουρτσα CS 5460 ultra soft είναι ασύγκριτα απαλή και αποτελεσματική – και είναι πολύ δημοφιλής σε όλο τον κόσμο.

λευκαντική μαύρη οδοντόκρεμα cyraprox

Μαζί με την οδοντόκρεμα παρήγγειλα και δύο ενυδατικές κρέμες σώματος και οι δύο της εταιρείας Intermed. Η Intermed Luxurious Moisturizing Body Cream Icing Sugar είναι μια ενυδατική Κρέμα Σώματος με άρωμα ζάχαρης. Χάρη στη προηγμένη της σύνθεση που συνδυάζει εκχυλίσματα βοτάνων πλούσια σε άλφα υδροξέα (ΑΗΑ) και φυσικά ενυδατικά έλαια, δυναμώνει το δέρμα δημιουργώντας έναν πολυ-επίπεδο δίχτυ γύρω από τους ιστούς. Το δίχτυ αυτό διεγείρει τους ιστούς του δέρματος και «ελευθερώνει» την κόλα μεταξύ των νεκρών κυττάρων του δέρματος, προκαλώντας τη πτώση τους, αφήνοντας το δέρμα λείο και απαλό ενώ εμπλουτίζει τους φυσικούς μηχανισμούς αυτοάμυνας και κυτταρικής ανάπλασης.

Μαζί πήρα και την Intermed Luxurious Moisturizing Body Cream Vanilla Madagascar Ενυδατική Κρέμα Σώματος με άρωμα βανίλιας Μαδαγασκάρης για χαλάρωση και αισθησιασμό. Το ξωτικό, αγνό, αισθησιακό άρωμα από εκχύλισμα Βανίλιας Μαδαγασκάρης. Η αιθέρια μυρωδιά του αιχμαλωτίζει τις αισθήσεις, αφυπνίζοντας σώμα και πνεύμα.

#Unboxing O Farmakopoios mou

Και φυσικά δεν παρέλειψαν να στείλουν και μερικά δειγματάκια και για δωράκι την μικρή εργονομική βούρτσα μαλλιών της Aussie. Και για να λέμε την αλήθεια όλα τα δειγματάκια μου φάνηκαν εξαιρετικά χρήσιμα στο πρόσφατο ταξίδι μου αστραπή στην Αγγλία, στιγμιότυπα του οποίου μπορείτε να δείτε στο πιο πρόσφατο vlog μου. Ειδικά η ενυδατική κρέμα της Darphin μου άρεσε πάρα πολύ.

#Unboxing O Farmakopoios mou


Αυτά ήταν όλα τα πράγματα που παρήγγειλα από το ofarmakopoiosmou.gr . Σύντομα θα μιλήσω και πιο αναλυτικά για το καθένα από αυτά.  Εσείς τι έχετε παραγγείλει πρόσφατα;


*PR samples. Διαβάστε το disclaimer μου εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...