Review: Castalia Sensial Gel Nettoyant Surgras


Τους τελευταίους 2 μήνες ταλαιπωρήθηκα αρκετά από κάποια δερματικά προβλήματα κυρίως στο σώμα. Χρειάστηκε να πάρω αντιβίωση για 12 μέρες να πάρω αντιβίωση ενώ για τον καθαρισμό του προσώπου και του σώματος επέλεξα το Castalia Sensial Gel Nettoyant Surgras. Είναι στα 200Ml σε πρακτική συσκευασία σωληνάριου με καπάκι και πιστέψτε είναι σωτήριο.

Είναι ένα καθαριστικό προσώπου χωρίς σαπούνι, ιδανικό για ευαίσθητα και αφυδατωμένα δέρματα. Καθαρίζει το δέρμα χωρίς να διαταράσσει τα επίπεδα ενυδάτωσης της επιδερμίδας μας. Κάνει αρκετά καλό αφρό και καθαρίζει το δέρμα χωρίς να το τραυματίζει. Μου έκανε τρομερή εντύπωση η αίσθηση καθαριότητας που αφήνει ειδικά στο πρόσωπο. Αισθανόμουν το μάγουλο μου καθαρό χωρίς όμως να έχει αφυδατωθεί. Είχα τον καλύτερο καθαρισμό χωρίς να επηρεάζεται η ισορροπία της επιδερμίδας μου. Σε συνδυασμό με μια ενυδατική κρέμα ιδανική για το μικτό λιπαρό δέρμα μου, ήταν το καλύτερο δώρο για το δέρμα μου, ακόμα και τις πολύ κρύες μέρες του χειμώνα.

Η συσκευασία του είναι στα 200ml, θα σας διαρκέσει τουλάχιστον 2 μήνες και μπορείτε να το βρείτε στα φαρμακεία από €7,50 περίπου.

The KM Projects
Not just another beauty blog

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...