Review: Elegant Touch Envy Wraps, Leopard pinks


Πριν από 15 μέρες περίπου αποφάσισα να δοκιμάσω τα Envy Wraps της Elegant Touch σε σχέδιο Leopard prints. Δεν είχα ξαναδοκιμάσει αυτοκόλλητα και η αλήθεια είναι ότι με ιντρίγκαρε η δοκιμασία. Νόμιζα ότι θα ήταν κάτι τρομερά δύσκολο, για κάποιον που δεν τα καταφέρνει στο μανικιούρ και ιδιαίτερα στο αυτο-μανικιούρ. Έκανα μέγα λάθος. Είναι ίσως ο πιο εύκολος τρόπος να έχεις υπέροχο μανικιούρ με nail art σε ελάχιστο χρόνο και χωρίς πολλά μπερδέματα. Και το καλύτερο; Με την πιο απίστευτη διάρκεια!

Η διαδικασία είναι απλή. Απλώνουμε μια διαφανή βάση (base coat) στα νύχια για να τα προετοιμάσουμε να δεχτούν τα αυτοκόλλητα. Από μια πληθώρα αυτοκόλλητων, 18 στο σύνολο και σε διαφορετικά μεγέθη, επιλέγουμε το αυτοκόλλητο που ταιριάζει στο κάθε μας νύχι. Εφαρμόζουμε την στρογγυλή πλευρά στην βάση του νυχιού μας και κόβουμε όσο αυτοκόλλητο περισσεύει από τις άκρες. Με μια λίμα - η οποία περιλαμβάνεται στο σετ - λιμάρουμε τις άκρες των νυχιών για ομοιόμορφο αποτέλεσμα. Και είμαστε έτοιμες. Αν επιθυμούμε μπορούμε να περάσουμε ένα top coat από πάνω. Πολλές κοπέλες το κάνουν, εγώ ωστόσο δεν χρησιμοποίησα για να δω την διάρκεια του στα δύσκολα. 

Έτσι λοιπόν χρησιμοποιούμε τα δέκα και μας περισσεύουν άλλα οχτώ για να τα χρησιμοποιήσουμε σε περίπτωση που κάτι χαλάσει ή για επόμενα μανικιούρ που ίσως θα θέλουμε να κάνουμε και κάτι ιδιαίτερο σε ένα μόνο νύχι στο κάθε χέρι.

Διάρκεια: Έμειναν στα νύχια μου γύρω στις 10 ημέρες και θα άντεχαν και περισσότερο αν εγώ δεν ήθελα να τα βγάλω γιατί απλά ήθελα να τα βάψω κάτι διαφορετικό. ακόμα και στα νύχια όπου εγώ δεν είχα εφαρμόσει σωστά το αυτοκόλλητο κι έκανε μια μικρή πτυχή η διάρκεια τους ξεπέρασε την εβδομάδα, ακόμα και αν δεν πρόσεξα καθόλου. 

Το κόστος τους είναι γύρω στα 9€ όπως τα βρήκα στα Hondos Center. Σίγουρα θα δοκιμάσω και άλλα σχέδια. Γιατί τώρα που ξεκίνησα, ποιος με πιάνει με τα envy wraps!

The KM Projects
Not just another beauty blog

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...