Review: Ecollagen Wrinkle filler από την Oriflame


   Θέλοντας να δώσω ένα boost στην επιδερμίδα μου , έχω εντάξει στην καθημερινή μου ρουτίνα και την χρήση τον ορών. Έτσι αποφάσισα να σας μιλήσω σήμερα για τον ορό της Oriflame από την σειρά Ecollagen. Το είχα πάρει σε έκπτωση πριν από αρκετό καιρό, αλλά για κάποιο περίεργο λόγο δεν τον είχα χρησιμοποιήσει ποτέ. Ένα σωληνάριο των 30ml είναι αρκετό να μου κρατήσει πολύ καιρό,αφού χρησιμοποιώ πολύ λίγη ποσότητα.

   Το εφαρμόζω τοπικά στην περιοχή γύρω από τα μάτια και τα χείλη, το βράδυ πριν την κρέμα νύχτας. Από τις πρώτες εβδομάδες παρατήρησα ότι ενισχύει την ελαστικότητα της επιδερμίδας και βοηθάει στην καταπολέμηση των ρυτίδων. Είναι κάτι που τελικά η επιδερμίδα μου το είχε περισσότερο ανάγκη απ' ότι ήθελα να πιστεύω, έτσι όχι μόνο την έχω βάλει στα υποχρεωτικά βήματα της βραδινής μου ρουτίνας , αλλά τολμώ να πω ότι την έχω λατρέψει.

    Γενικά η σειρά αυτή μου αρέσει πάρα πολύ και με χαρά είδα ότι την συνεχίζουν και την ανανεώνουν συνεχώς, προσθέτοντας νέα προϊόντα. Δυστυχώς όμως το συγκεκριμένο δεν το βρίσκω πλέον στην σειρά αυτή. Και έτσι είναι αδύνατον να σας το προτείνω. Αλλά πάλι ήταν αδύνατον και να μην σας μιλήσω για αυτό, αφού μου άρεσε τόσο πολύ. Αν το πετύχετε σε κάποια προσφορά από τους έξτρα καταλόγους τότε πάρτε το .


The KM Projects
Not just another beauty blog

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...