Review: L'Oreal Elvive Fibralogy Σαμπουάν Πυκνότητας


Γενικά δεν κάνω review για σαμπουάν, τα βρίσκω λίγο περιττά. Άλλωστε τι παραπάνω μπορεί να έχει ένα σαμπουάν που να το κάνει αξιομνημόνευτο σε αυτό το blog; Γενικά, τα περιλαμβάνω στα αγαπημένα του μήνα και στα Empties videos, επομένως δεν υπάρχει κανένας λόγος να κάνω ξεχωριστό review για ένα προϊόν του οποίου η απόφαση αγοράς δεν διαρκεί παραπάνω από μερικά δευτερόλεπτα. Ωστόσο, το συγκεκριμένο σαμπουάν με κέρδισε και για αυτό και μόνο αξίζει να το αναφέρω.

Το πήρα από το zampple και αρχικά με εντυπωσίασε η συσκευασία του, τα χρώματα της αλλά και η υπόσχεση για πυκνότητα. Όταν το δοκίμασα πρώτη φορά ένιωσα χαρά γιατί μου άρεσε τόσο το άρωμα του, όσο και το γεγονός ότι αισθανόμουν να καθαρίζει καλά την τρίχα. Η συσκευασία του είναι στα 400ml και το κόστος του αν θυμάμαι καλά είναι γύρω στα €7,00. Βλέπετε δεν το αγόρασα αλλά το πήρα από το zampple πριν από 2 μήνες περίπου - ίσως και παραπάνω- οπότε είναι λογικό να μην την θυμάμαι ακριβώς την τιμή του.

Μετά από 2 μήνες περίπου συχνής χρήσης του, έχω προσέξει ότι αφενός δίνει περισσότερη πυκνότητα στα μαλλιά χωρίς όμως να τα βαραίνει αλλά ούτε και να τα ξηραίνει όπως κάνουν πολλά σαμπουάν που υπόσχονται όγκο. Κι όμως αυτό κάνει τα μαλλιά πιο πυκνά χωρίς την αντιαισθητική εμφάνιση του λιγδωμένου μαλλιού. Μάλιστα ο συνδυασμός με την μάσκα μαλλιών της Genera δεν το επηρέασε καθόλου και σε καμία περίπτωση δεν αισθάνθηκα τα μαλλιά λαδωμένα σε πιο σύντομο χρονικό διάστημα. Το αντίθετο μάλιστα.

Γενικά, είναι ένα σαμπουάν που σίγουρα θα επιλέξω να αγοράσω, ενδεχομένως αν το βρω σε προσφορά. Άλλωστε είμαι λάτρης των προσφορών. Εσείς; Το έχετε δοκιμάσει; Πως σας φάνηκε;

Not just another beauty blog

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...