The Foundation Project: Golden Rose Liquid Powder Mineral Makeup



Θέλησα να δοκιμάσω το συγκεκριμένο foundation γιατί με τράβηξε το γεγονός ότι είναι Mineral, έχει βιταμίνες Α και Ε, δεν περιέχει parabens αλλά συνάμα είναι και πολύ οικονομικό. Όλες γνωρίζετε πλέον την Golden Rose, μια οικονομική μάρκα καλλυντικών και προϊόντων μακιγιάζ, η οποία έχει μπει δυναμικά στις προτιμήσεις μας τον τελευταίο χρόνο. Δεν θα μπορούσα λοιπόν να παραλείψω από το The Foundation Project το συγκεκριμένο makeup. Περιέχει Μίκα, διοξείδιο του πυριτίου, Kao - lin, ψευδάργυρος, χαλκός, μαγγάνιο και Magne-sium, τα οποία δημιουργούν ένα εμπόδιο ανάμεσα στο δέρμα και το περιβάλλον επιτρέποντας όμως την αναπνοή του δέρματος. Επίσης, περιέχει φυσικά έλαια, βιταμίνες και UV προστασία SPF15.

Η συσκευασία του σε κερδίζει απο την αρχή. Είναι σωληνάριο με αντλία, γεγονός που σου δίνει την δυνατότητα να χρησιμοποιήσεις όλο το προϊόν χωρίς να ανησυχείς για την ποσότητα που θα βγάλεις. Η αντλία είναι άριστος δοδομετρητής, ενώ σε περιορίζει από τυχόν μικρόβια αφού δεν "έρχονται τα χέρια μας σε άμεση επαφή" με το προϊόν. Είναι στα 35 Ml και μπορείτε να το βρείτε σε 6 αποχρώσεις στο beautytown αλλά και σε επιλεγμένα καταστήματα καλλυντικών. Στο beautytown το έχει στα 7,80€ όπως μπόρεσα να δω στο site γιατί δεν θυμόμουν πόσο είχε κοστίσει.

Η απόχρωση μου είναι η Νο4, όχι η πιο ανοιχτή αλλά μια από τις ανοικτές.(Η αλήθεια είναι ότι μου έκανε εντύπωση το 4, γιατί θα περίμενα το 1 άντε το 3.).
Έχει μέτρια προς υψηλή κάλυψη, μου κάλυψε άψογα τις δυσχρωμίες και τις πανάδες αλλά στα σημεία με σπυράκια χρειάστηκα λίγο περισσότερο κάλυψη την οποία πετύχαινα είτε με κάποιο Primer είτε με concealer. Έχει ανάλαφρη υφή και φυσικό τελείωμα στο δικό μου μικτό λιπαρό δέρμα. Κάποιες μέρες όμως, ανάλογα με το πως είχε ξυπνήσει το δέρμα μου μου ήταν σχετικά λιπαρό. Ειδικά τις μέρες που ήταν πιο λιπαρό το δέρμα μου συνήθιζα να το ταμπονάρω στην ζώνη Τ ελαφρά και να το σετάρω με μια πούδρα και ήμουν οκ. Η διάρκεια του με εξέπληξε, ήταν πάρα πολύ καλή και ειδικά με primer άγγιζε και τις 12-14 ώρες.

Αν έχετε μεγάλους πόρους συνιστώ την χρήση Primer με το συγκεκριμένο foundation γιατί έχει την τάση να τους τονίζει.
Με την πρώτη ευκαιρία θα σας φτιάξω ένα βίντεο Demo & review Με το συγκεκριμένο foundation.

Αναλυτικά: 

Με το Primer των Sephora και της Vivo απλώνονταν πολύ ομοιόμορφα και είχε την μεγαλύτερη διάρκεια, ενώ κάλυπτε άψογα τους πόρους και τις δυσχρωμίες ακόμα και τα σπυράκια.

Με τα primer της Oriflame και της MUA είχε καλή διάρκεια μεν , χωρίς να φεύγει για ώρες αλλά δεν μπορούσαν να κρατήσουν μακριά την λιπαρότητα από την ζώνη Τ.

Θα το συνιστούσα περισσότερο σε κοπέλες με κανονική επιδερμίδα προς ξηρή και όχι σε όσες έχουν λιπαρή και πιστεύω ότι θα τις ικανοποιήσει τόσο γιατί είναι πολύ καλυπτικό, με δείκτη SPF όσο και γιατί είναι πραγματικά ανάλαφρο στην αίσθηση και πολύ οικονομικό, ιδανικό για το καθημερινό μακιγιαζ.

Χωρίς Primer η διάρκεια του είναι πολύ καλή ανάλογα με τον τύπο δέρματος σας. Σε μένα άντεξε γύρω στις 6 ώρες χωρίς να εμφανίσει σημάδια ότι έφευγε το Makeup ¨εστω και στο ελάχιστο.

Εσείς το έχετε δοκιμάσει αυτό το foundation; Πως σας φάνηκε;


The KM Projects
Not just another beauty blog


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...