Review: Olay Regenerist CC


Μια CC από την Olay Regenerist έχει μπει τον τελευταίο καιρό στην καθημερινότητα μου. Είναι στα 50ml, σε μια πλαστική πολύ όμορφη διαφανής συσκευασία, από την οποία φαίνεται το δίχρωμο σπιράλ που δημιουργεί ο ορός με το ελαφρύ foundation. Έχει αντλία, κάτι που το κάνει ιδιαίτερα αγαπητό σε μένα, αφού είναι πιο υγιεινό, γιατί δεν βάζουμε τα χέρια μας στο προϊόν και δεν το "μολύνουμε" με βακτήρια. Παρέχει προστασία UVA & UVB με SPF 15. Έχει ελαφριά κάλυψη και περισσότερο απαλύνει τις δυσχρωμίες και τις κοκκινίλες παρά καλύπτει τυχόν ατέλειες όπως πχ σπυράκια. Είναι ιδανικό για κανονικές προς ξηρές επιδερμίδες. Εγώ που έχω μικτή την επιλέγω για τις ημέρες εκείνες που έχει πιο πολύ κρύο και νιώθω ότι το δέρμα μου έχει ανάγκη από λίγο περισσότερη ενυδάτωση. Ωστόσο, δεν κάνει για λιπαρές επιδερμίδες. 

Οι αντιγηραντικές ιδιότητες του ορού κάνουν την CC της Olay τον τέλειο σύμμαχο για τις μεγαλύτερες ηλικίες και την ιδανική επιλογή για ένα ελαφρύ μακιγιάζ το πρωί. Αν δεν έχετε πολλές ατέλειες θα την λατρέψετε, αν όμως επιθυμείτε περισσότερη κάλυψη τότε μάλλον δεν είναι για εσάς.

Έχει ικανοποιητική διάρκεια, γύρω στις 6 ώρες, χωρίς να παρουσιάσει κανένα πρόβλημα (ενδεχομένως λίγη γυαλάδα στην ζώνη Τ) ειδικά αν έχετε κανονικό προς ξηρό δέρμα. Είναι πολύ ανάλαφρη και δεν αισθάνεστε ότι φοράτε κάτι βαρύ, κάτι το οποίο για εμένα είναι πολύ σημαντικό.

Το μοναδικό μειονέκτημα της (αν και εφόσον είναι για τον δικό σας τύπο επιδερμίδας βέβαια) είναι η υψηλή της τιμή. Κοστίζει €39,90, αντίτιμο το οποίο θεωρώ πάρα πολύ υψηλό για ένα προϊόν ευρείας. Προσωπικά την είχα πάρει από το Zampple και όταν είδα την τιμή, ομολογώ ότι σοκαρίστηκα. Το είχα δει και σε προσφορά 1+1 δώρο, αλλά αν δεν το αγοράσετε με αυτήν την προσφορά νομίζω θα συμφωνήσετε μαζί μου στο θέμα της τιμής. Άλλωστε με €40 μπορείτε να βρείτε CC σε High End σειρές.

Σας ετοίμασα και ένα demo & review στη συγκεκριμένη CC κρέμα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...