5 λόγοι για τους οποίους λατρεύω το scrub & τη μάσκα της Yves Rocher


Αν και τα έχω στα χέρια μου εδώ και πολύ καιρό, δεν τα είχα χρησιμοποιήσει πολύ - ειδικά το scrub - καθώς είχα έντονο θέμα με τα σπυράκια μου και δεν ήθελα κάτι έντονο να τα τραυματίσει περισσότερο. Μόλις όμως καθάρισα με το θέμα, άρχισα να τα χρησιμοποιώ και διαπίστωσα ότι υπάρχουν 5 λόγοι για να τα αγαπήσεις και τα δύο, τόσο το scrub όσο και την μάσκα.

  1. Το Gommage Gourmand Abricot είναι ένα scrub αρκετά "χοντρόκοκκο" ώστε να κάνει πολύ καλή απολέπιση χωρίς να τραυματίσει το δέρμα. Ότι ακριβώς χρειάζεται η λιπαρή μου επιδερμίδα.
  2. Είναι μόλις 50ml αλλά μια μικρή ποσότητα αρκεί για να καλύψει το πρόσωπο σου στην εβδομαδιαία σου περιποίηση.  
  3. Είναι ένα κρεμώδες scrub με υπέροχο άρωμα αλλά δεν έχει parabens
  4. Η 3 min. Cranberry Cooling Effect mask είναι μια πολύ δροσερή μάσκα με απαλό άρωμα cranberry
  5. 3 λεπτά αρκούν για να ενυδατώσει και δροσίσει την επιδερμίδα επιδερμίδα μου, αφήνοντας την απαλή και έτοιμη για την υπόλοιπη περιποίηση.

Τα συγκεκριμένα προϊόντα μου τα έστειλε για δοκιμή η Άννα η οποία είναι αντιπρόσωπος της Yves Rocher. Αν θέλεις να επικοινωνήσεις μαζί της θα την βρεις στην σελίδα της στο facebook πατώντας εδώ.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...