Beauty news: Essence Mountain Calling

Ώρα να βγούμε στις πίστες! Τώρα τον χειμώνα «παίρνουμε» τα βουνά με τη νέα σειρά “mountain calling” της Essence. Ας πάμε για σκι ή πεζοπορία! Τα καλλυντικά προϊόντα σε αποχρώσεις άσπρου, μπλε, κόκκινου και σκούρου πράσινου δίνουν μία χειμωνιάτικη αίσθηση, καθώς και ένα cool αποτέλεσμα. Χάρη στη προστατευτική κρέμα χεριών και νυχιών, τα χέρια κάθε όμορφης έχουν όλη τη φροντίδα που χρειάζονται για να αντέξουν ακόμη και στις πιο χαμηλές θερμοκρασίες. Φαβορί της σειράς αυτής είναι η παλέτα σκιών με 6 χρώματα και οι κάλτσες με το νορβηγικό σχεδιασμό. Επίσης, το γυαλιστικό νυχιών με τις νιφάδες χιονιού δημιουργεί στυλ μανικιούρ με πραγματικό εφέ χιονιού. Τα βουνά μας καλούν.. παρέα με την essence!

Από την καινούργια σειρά λοιπόν αυτά που ξεχώρισα και έβαλα στην δική μου wish list είναι:

essence mountain calling – eyeshadow palette Υπέροχος χειμώνας! Η παλέτα σκιών για τα μάτια είναι εξαιρετική με το χειμωνιάτικο χρωματικό συνδυασμό του άσπρου, χρυσού και καφέ, καθώς και του ανοικτού και σκούρου μπλε. Υψηλός χρωματισμός και αποτελέσματα που κυμαίνονται από περλέ μέχρι ματ για να μαγνητίσετε όλα τα βλέμματα. Η συσκευασία είναι εκπληκτική, αφού οι σκιές περιβάλλονται από μία πραγματική χειμωνιάτικη χώρα των θαυμάτων! ∆ιατίθεται στον κωδικό 01 meet me @ the ski lodge. Περίπου στα €4,79*.

essence mountain calling – nail polish Ταιριάζει απόλυτα με το ντύσιμό σας στις πλαγιές! Με τα βερνίκια νυχιών σε κόκκινο, σκούρο πράσινο, άσπρο και ανοιχτό μπλε, οι trendy εμφανίσεις είναι εγγυημένες. Τα βερνίκια αυτά, τα οποία έχουν μεγάλη διάρκεια και υψηλή κάλυψη, θα είναι η καλύτερη παρέα στις εξορμήσεις σας στο βουνό. ∆ιατίθεται στους κωδικούς: 01 today is fun day, 02 we love winter holidays!, 03 let's climb mount beauty και 04 snow alert!. Περίπου στα €1.99*.


essence mountain calling – cream to powder blush Ρόδινα μάγουλα ακόμα και το χειμώνα… το ρουζ αυτό δίνει μία ευχάριστη νότα στους κρύους μήνες του χρόνου. Απλώστε το κρεμώδες ρουζ με τα δάχτυλα σας και αυτό θα γίνει αμέσως ένα με το δέρμα σας. Το αποτέλεσμα θα είναι σαν να χρησιμοποιήσατε ρουζ σε σκόνη. ∆ιατίθεται στον κωδικό 01 let's climb mount beauty. Περίπου στα €3.59*.

essence mountain calling – translucent powder Stay cool! Η πούδρα αυτή εξασφαλίζει ένα ματ, άψογο φινίρισμα που διαρκεί όλη την ημέρα. Όσο απαιτητικές κι αν είναι οι χειμερινές σας δραστηριότητες, το μέικ-απ σας θα παραμείνει αναλλοίωτο. Η διάφανη αυτή πούδρα είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος και προσαρμόζεται τέλεια σε κάθε τόνο επιδερμίδας. Το ανάγλυφο σχέδιο του βουνού στην επιφάνειά της, την κάνει να ξεχωρίζει! ∆ιατίθεται στον κωδικό 01 snow alert!. Περίπου στα €4.19*.


essence mountain calling – hand & nail balm Φροντίδα και θεραπεία! Η ενυδατική κρέμα χεριών και νυχιών εξασφαλίζει απίστευτα απαλά και περιποιημένα χέρια και νύχια, ακόμα κι όταν έξω έχει χιόνια και πολύ χαμηλή θερμοκρασία. Η ειδική σύστασή της απομακρύνει τη λιπαρότητα από τα χέρια σας. ∆ιατίθεται στον κωδικό 01 meet me @ the ski lodge. Περίπου στα €2,49*.



The KM Projects
Not just another beauty blog

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...