Review: Estee Lauder Take it Away Gentle Eye and lip Longwear Makeup Remover



Από καιρό τώρα έχω εμπιστευτεί το δύσκολο ρόλο του ντεμακιγιάζ στο Take it Away της Estee Lauder. Ένα διφασικό λαδάκι για ντεμακιγιάζ ματιών και χειλιών, ειδικά σχεδιασμένο για να αφαιρέσει το μακιγιάζ διαρκείας. Δεν το είχα συνειδητοποιήσει ότι τον τελευταίο μήνα το επιλέγω διαρκώς για να αφαιρέσω το μακιγιάζ των ματιών μου, μέχρι που χθες έκανα την σύνδεση. Είναι που τον τελευταίο μήνα φοράω μονίμως την μάσκαρα της Benefit They're Real η οποία αν και δεν είναι αδιάβροχη (ή τουλάχιστον δεν το γράφει επάνω) είναι μια πολύ σταθερή μάσκαρα και δυσκολεύομαι πολύ να την αφαιρέσω το βράδυ. Για αυτό και επιλέγω το συγκεκριμένο για να κάνει την δύσκολη αυτή δουλειά. 

Είναι πολύ απαλό και δεν με ενοχλεί καθόλου στα μάτια, ενώ αφαιρεί και το αδιάβροχο μακιγιάζ από τα μάτια και τα χείλη. Το έχω δοκιμάσει σε όλα τα κραγιόν μακράς διάρκειας που έχω και με έχει βγάλει ασπροπρόσωπη. 

Περιέχει μεταξύ άλλων και αλόη βέρα και αφήνει την περιοχή των ματιών καθαρή και μπορώ να συνεχίσω με το υπόλοιπο ντεμακιγιάζ. Συχνά το χρησιμοποιώ και στο τέλος για να καθαρίσω τυχόν υπολείμματα, αν δεν το έχω χρησιμοποιήσει πρώτο. 

Στην Ελλάδα θα το βρείτε γύρω στα 30€ και είναι στα 100ml.



The KM Projects
Not just another beauty blog

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...