Youth Lab CC Cream Demo & Review ( video )

Η CC Complete Cream SPF 30 Oily Skin της Youth Lab είναι μια πολυδραστική κρέμα με χρώμα, νέας τεχνολογίας, που εξασφαλίζει ομοιόμορφη κάλυψη και ρυθμίζει τη λιπαρότητα. Κατά την άποψη μου δίνει περισσότερο φυσικό τελείωμα και όχι ματ, ωστόσο μου ρύθμισε την παραγωγή σμήγματος και τα σπυράκια μου περιορίστηκαν αρκετά από τότε που την χρησιμοποιώ. Τα σπυράκια που θα δείτε στο βίντεο έχουν περιοριστεί κατά πολύ από τότε που το γύρισα (περίπου μια εβδομάδα) και κατά ένα μεγάλο ποσοστό το οφείλω σε αυτήν. 


Έχει ελαφριά προς μέτρια κάλυψη, καλύπτει δηλαδή κοκκινίλες και δυσχρωμίες αλλά ίσως χρειαστείτε να επιμείνετε με κάποιο concealer αν έχετε κάποιο επίμονο σπυράκι. Ωστόσο είναι πολύ ελαφριά και δεν βαραίνει καθόλου την επιδερμίδα μου. 

Παρέχει αντηλιακή προστασία καθώς έχει SPF 30, ιδιότητα που αναζητώ σε όλα τα προϊόντα καθημερινού μακιγιάζ και περιποίησης, καθώς ο ήλιος στην χώρα μας μπορεί να γίνει πολύ επικίνδυνος. 
Περιέχει δερματολογικά ελεγμένη και μη φαγεσωρογόνα σύνθεση, χωρίς parabens, με χρωστικές ορυκτής προέλευσης, ιδανική για το λιπαρό δέρμα.. Ωστόσο η εταιρεία διαθέτει άλλη μια CC Cream ειδικά σχεδιασμένη για κανονικό /ξηρό δέρμα.

Η ενισχυμένη σύνθεση της περιέχει το φυτικό εκχύλισμα Uniluchent, που δίνει λάμψη και φωτεινότητα στην επιδερμίδα, βιταμίνη PP για ενυδάτωση και ρύθμιση των επιπέδων μελανίνης και φυσικά, υψηλή προστασία από τη UV ακτινοβολία και τις ελεύθερες ρίζες.

Στα μείον της είναι το γεγονός ότι δεν έχει πολλές αποχρώσεις. Η ειδική σύνθεση της προσαρμόζεται στο χρώμα της επιδερμίδας μας, αλλά κατά την γνώμη μου δύσκολα θα βολέψει πολύ ανοιχτές ή πολύ σκούρες επιδερμίδες. Αν και προσωπικά αυτή η CC cream με καλύπτει απόλυτα χρωματικά, ιδανικά θα ήθελα τουλάχιστον άλλες δύο αποχρώσεις.

Είναι στα 50ml και κοστίζει €26,40 και μπορείτε να την βρείτε απευθείας από την εταιρεία εδώ ή από το αγαπημένο μου Academia Fresh. Επίσης, μπορείτε να τη βρείτε σε online φαρμακεία εδώ

Δείτε εδώ το βίντεο εφαρμογής:



 Λίγα λόγια για την εταιρεία Youth Lab

Η ιδρυτική ομάδα της YOUTH LAB. με εμπειρία πάνω από 20 χρόνια στο χώρο της Ιατρικής-Αισθητικής και μέσα από το απόσταγμα της προσωπικής τους εμπειρίας, αποφάσισαν να δημιουργήσουν μια σειρά ελληνικών καλλυντικών που να λειτουργεί σαν πυξίδα, μέσα από απλά λόγια και χωρίς υπερβολικές υποσχέσεις, να βοηθήσει τον καταναλωτή να κατανοήσει τις πραγματικές ανάγκες του δέρματος του και να τις καλύψει με το βέλτιστο τρόπο.

Σε συνεργασία με αναγνωρισμένους Έλληνες επιστήμονες του κλάδου από ανεξάρτητα ερευνητικά εργαστήρια, αναπτύχθηκαν τεχνολογικά προηγμένες φόρμουλες από φυτικά, βιοτεχνολογικά και συνθετικά ενεργά συστατικά, με στόχο να ενισχύσουν τις μεταβολικές λειτουργίες των ζωντανών στοιβάδων της επιδερμίδας, μέσα από μια σύγχρονη οπτική, όπως είναι η αποκατάσταση και το «χτίσιμο» της νεανικότητας του δέρματος! 

Τα YOUTH LAB. είναι καλλυντικές συνθέσεις υψηλής κοσμητολογικής αξίας,  με στόχο την ενδυνάμωση των βασικών μεταβολικών λειτουργιών της επιδερμίδας που σταδιακά προάγουν το «χτίσιμο» ενός νεανικού δέρματος.  

Όλα τα προϊόντα YOUTH LAB. είναι δερματολογικά ελεγμένα, χωρίς parabens, κατάλληλα για κάθε τύπο δέρματος και περιλαμβάνουν καθαριστικές και ενυδατικές συνθέσεις, αντιρυτιδικές προτάσεις προσώπου και ματιών, προϊόντα φροντίδας σώματος και αντηλιακά



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...