BEAUTY NEWS: ΚΟΡΡΕΣ BEAUTY SHOTS

ΚΟΡΡΕΣ  BEAUTY SHOTS



ΚΟΡΡΕΣ BEAUTY SHOTS -μία συλλογή από λύσεις instant ομορφιάς που ανανεώνουν την επιδερμίδα, χαρίζουν απαλότητα, ελαστικότητα, φωτεινότητα και ακτινοβολία.


Εννέα νέες συνθέσεις άμεσης δράσης για κάθε ανάγκη καθημερινής φροντίδας προσώπου και ματιών –καθαρισμός, ενυδάτωση και λάμψη, σύσφιγξη και αναζωογόνηση. Η σειρά ΚΟΡΡΕΣ Beauty Shots -μάσκες & scrubs- εστιάζει στην εξειδικευμένη δράση φυσικών συστατικών, με φόρμουλες που καθιστούν άμεσα ορατά τα οφέλη τους.

                                                               
BEAUTY SHOTS/ Η ΣΕΙΡΑ/ 18ml

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ
ΣΤΑΦΥΛΙ SCRUB ΒΑΘΙΑΣ ΑΠΟΛΕΠΙΣΗΣ
ΑΚΤΙΝΙΔΙΟ SCRUB ΗΠΙΑΣ ΑΠΟΛΕΠΙΣΗΣ
ΦΥΣΙΚΗ ΑΡΓΙΛΟΣ ΜΑΣΚΑ ΓΙΑ ΒΑΘΥ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ

ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ & ΛΑΜΨΗ
ΝΕΚΤΑΡΙΝΙ ΜΑΣΚΑ ΕΝΤΑΤΙΚΗΣ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗΣ
GRAPEFRUIT ΜΑΣΚΑ ΑΜΕΣΗΣ ΛΑΜΨΗΣ

ΣΥΣΦΙΓΞΗ & ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗ
CRANBERRY ΜΑΣΚΑ ΑΜΕΣΗΣ ΣΥΣΦΙΓΞΗΣ
ΚΑΡΠΟΥΖΙ ΜΑΣΚΑ ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΗ ΟΨΗ
ΑΒΟΚΑΝΤΟ ΜΑΣΚΑ ΕΝΤΑΤΙΚΗΣ ΤΡΟΦΗΣ [COMING SOON]

ΜΑΤΙΑ
ΑΓΓΟΥΡΙ ΔΡΟΣΕΡΗ ΜΑΣΚΑ ΜΑΤΙΩΝ ΓΙΑ ΜΑΥΡΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ & ΣΑΚΟΥΛΕΣ


ΑΜΕΣΗ ΔΡΑΣΗ
§   8 στις 10 γυναίκες διαπίστωσαν άμεση μείωση του πρηξίματος στην περιοχή των ματιών και βελτίωση στους μαύρους κύκλους
§   97% των γυναικών διαπίστωσε, από την πρώτη εφαρμογή, ανανεωμένη εικόνα του προσώπου, εστιάζοντας στο αποτέλεσμα lifting, στη βελτιωμένη ελαστικότητα και υφή της επιδερμίδας
§   Μείωση έντασης δυσχρωμιών κατά 10%
§   Μείωση έκκρισης σμήγματος κατά 20%





ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ


ΣΤΑΦΥΛΙ SCRUB ΒΑΘΙΑΣ ΑΠΟΛΕΠΙΣΗΣ
Scrub με κρεμώδη υφή που καθαρίζει φραγμένους πόρους σε βάθος. Η επιδερμίδα ανανεώνεται και αποκτά μοναδικά απαλή υφή, χάρη στο αντιοξειδωτικό έλαιο των καρπών Σταφυλιού και την καταπραϋντική δράση της Aloe Vera. Το Ελαιόλαδο, η προβιταμίνη Β5 και το Αμυγδαλέλαιο συμμετέχουν με τις ισχυρά ενυδατικές και θρεπτικές ιδιότητές τους.

Το Αμπέλι [Vitis vinifera] είναι ιθαγενές του Καυκάσου και της ανατολικής Μεσογείου. Σε ευρωπαϊκό έδαφος καλλιεργήθηκε πρώτη φορά από τους Μινωίτες, ενώ, χάρη στον ελληνικό αποικισμό, η τέχνη της αμπελουργίας μεταφέρθηκε μέχρι τη σημερινή Γαλλία και Ιταλία. Υπάρχουν περίπου έξι χιλιάδες ποικιλίες αμπελιών, ανάμεσα στις οποίες περίπου τριακόσιες ελληνικές ποικιλίες. Η ωφέλιμη επίδραση των Σταφυλιών στην υγεία οφείλεται στην ισχυρότατη αντιοξειδωτική δράση ορισμένων ουσιών τους, όπως η ρεσβερατρόλη και οι προανθοκυανιδίνες.


ΑΚΤΙΝΙΔΙΟ SCRUB ΗΠΙΑΣ ΑΠΟΛΕΠΙΣΗΣ
Απαλό, δροσιστικό gel-scrub που καθαρίζει και απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα, χωρίς ερεθισμούς και χωρίς να ξηραίνει την επιδερμίδα, αφήνοντάς την απαλή. Το Ακτινίδιο προσφέρει αντιοξειδωτική δράση, συμβάλλοντας, παράλληλα, στο τονωτικό μείγμα με Πορτοκάλι και Μήλο, «ξυπνώντας» την επιδερμίδα. Η καταπραϋντική Aloe Vera, η προβιταμίνη Β5 και το Αμυγδαλέλαιο ενισχύουν το ενυδατικό και θρεπτικό προφίλ του scrub.

Ο Άγγλος κυνηγός φυτών Ε. Η. Wilson, εξερευνώντας στα τέλη του 19ου αιώνα την κινέζικη ενδοχώρα, ενθουσιάστηκε τόσο με τη γεύση του Ακτινίδιου [Actinidia deliciosa], ώστε έστειλε μια μεγάλη ποσότητα σπόρων του στο Λονδίνο. Τη δεκαετία του ‘60 το Ακτινίδιο ξεκίνησε τη διεθνή καριέρα, αλλάζοντας το όνομά του από Chinese Gooseberry [ακατάλληλο λόγω των ψυχροπολεμικών συνθηκών που επικρατούσαν στον πλανήτη] σε Kiwi, όπως το νυκτόβιο πουλί-εθνικό έμβλημα της Νέας Ζηλανδίας. Λόγω της υψηλής περιεκτικότητας του Ακτινίδιου σε βιταμίνες, ιχνοστοιχεία και άλφα υδροξυ-οξέα, θεωρείται ιδιαίτερα αποτελεσματικό μέσο απολέπισης και αναγέννησης της επιδερμίδας.


ΦΥΣΙΚΗ ΑΡΓΙΛΟΣ ΜΑΣΚΑ ΓΙΑ ΒΑΘΥ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ
Μάσκα με Λευκή Άργιλο –φυσικός πηλός που απομακρύνει αποτελεσματικά ρύπους, σμήγμα και νεκρά κύτταρα, καθαρίζοντας σε βάθος την επιδερμίδα και καταλήγοντας σε ένα φρέσκο πρόσωπο. Ο Ψευδάργυρος και το εκχύλισμα από Κανέλα ρυθμίζουν την έκκριση σμήγματος, το εκχύλισμα Φασκόμηλου έχει στυπτική δράση, ενώ το εκχύλισμα Willowherb, φυσική πηγή σαλικυλικού οξέως, μειώνει την ερυθρότητα.


Η Άργιλος [Al2O3.2SiO3.2H2O] είναι ένα ιζηματογενές πέτρωμα, μαλακό, εύπλαστο και χωρίς συνοχή, με ιδιαίτερη σημασία για τον άνθρωπο, καθώς καλύπτει το 80% της επιφάνειας της γης. Τα πρωιμότερα κεραμικά θραύσματα εντοπίζονται στην Ιαπωνία και χρονολογούνται το 14.000 π.Χ., ενώ το πρώτο γνωστό μέσο όπου εφαρμόστηκε η σφηνοειδής γραφή, ήταν πίνακες από Άργιλο. Λόγω της μεγάλης δυνατότητας απορρόφησης που χαρακτηρίζει την Άργιλο, είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική στην αποβολή του σμήγματος και των ρύπων από την επιδερμίδα.



ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ & ΛΑΜΨΗ


ΝΕΚΤΑΡΙΝΙ ΜΑΣΚΑ ΕΝΤΑΤΙΚΗΣ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗΣ
Μάσκα με βελούδινη υφή που ενυδατώνει και καταπραΰνει την επιδερμίδα. Το εκχύλισμα από Νεκταρίνι έχει τονωτικές και αντιοξειδωτικές ιδιότητες. Το μείγμα βιταμινών και μετάλλων αναζωογονεί την επιδερμίδα, αναπληρώνοντας και διατηρώντας τα κατάλληλα επίπεδα ενυδάτωσης. Η ελαστικότητα και υφή του δέρματος βελτιώνονται, χάρη στο εξαιρετικά θρεπτικό Shorea Βutter και στους εστέρες Ελαιόλαδου. Την εντατική δράση της μάσκας ολοκληρώνουν η προβιταμίνη Β5, το έλαιο Macadamia και το Αμυγδαλέλαιο, καταπραΰνοντας, ενυδατώνοντας και θρέφοντας την επιδερμίδα.

Το Νεκταρίνι, με περισσότερες από 100 ποικιλίες, προέρχεται από την οικογένεια Rosaceae -η οικογένεια των ρόδων. Πηγή έμπνευσης για το όνομά του η γλυκιά τροφή των θεών, το νέκταρ. Το Νεκταρίνι αποτελεί μία διατροφική υπερδύναμη -έχει μόνο 60 θερμίδες και είναι πηγή βιταμινών, όπως Α, C και Ε, και αντιοξειδωτικών, όπως η λουτεΐνη και η
β-κρυπτοξανθίνη. Χάρη στην αντιοξειδωτική του δράση και τις βιταμίνες που περιέχει, το Νεκταρίνι έχει επουλωτική δράση, θρέφει και ενυδατώνει το δέρμα, ενώ βοηθά στην αποκατάσταση της κυτταρίνης.


GRAPEFRUIT ΜΑΣΚΑ ΑΜΕΣΗΣ ΛΑΜΨΗΣ
Μάσκα για λάμψη και φωτεινότητα από την πρώτη κιόλας χρήση. Ένα λαμπερό cocktail με οξέα φρούτων -Γκρέιπφρουτ, Πορτοκάλι, Μήλο- και μία ισχυρή δόση Βιταμίνης C που χαρίζει μοναδική ακτινοβολία στο πρόσωπο. Η φροντίδα της επιδερμίδας παραμένει σε πρώτο πλάνο, χάρη στο έλαιο Argan και το Βούτυρο Karite –προστασία, θρέψη, απαλότητα και ελαστικότητα.

To αειθαλές δέντρο του Grapefruit [Citrus × paradise] είναι φυσικό υβρίδιο, προέκυψε δηλαδή από τη διασταύρωση ανάμεσα στην πορτοκαλιά και ένα σπάνιο στη χώρα μας εσπεριδοειδές, τη φράπα. Εμφανίστηκε πρώτη φορά στα μέσα του 18ου αιώνα σε μια καλλιέργεια ξινόδεντρων των νήσων Μπαρμπάντος. Είναι τέτοια η ζωτικότητα του Grapefruit που αρκετές φορές οι σπόροι του αρχίζουν να φυτρώνουν μέσα στον ώριμο καρπό, ακόμα και όταν αυτός έχει κοπεί από το δέντρο. Με την τακτική επάλειψη του χυμού Grapefruit στην επιδερμίδα, η όψη βελτιώνεται, καθώς καταπολεμά τις δυσχρωμίες και επαναφέρει τη λάμψη του προσώπου.



ΣΥΣΦΙΓΞΗ & ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗ

CRANBERRY ΜΑΣΚΑ ΑΜΕΣΗΣ ΣΥΣΦΙΓΞΗΣ
Πλούσια μάσκα για άμεση σύσφιγξη και ελαστικότητα. Ορατά ανανεωμένη επιδερμίδα με την αξιοποίηση των μοναδικών αντιοξειδωτικών ιδιοτήτων του Cranberry και του instant lifting effect που προσφέρουν οι Ολιγοσακχαρίτες [προϊόν βιοτεχνολογίας], καθώς η φόρμουλα συμβάλλει στη συνολική βελτίωση της υφής και ελαστικότητας της επιδερμίδας. Πλήθος ενυδατικών και θρεπτικών συστατικών, όπως Σησαμέλαιο, Αμυγδαλέλαιο, βούτυρο Karite, κεριά από Jojoba, Ηλίανθο και Mimosa, συμπληρώνουν τη σύνθεση της μάσκας.

Το Cranberry πήρε το όνομά του από τους Ολλανδούς και Γερμανούς εποίκους, οι οποίοι το ονόμασαν crane berry [μούρο του πτηνού γερανός], επειδή την άνοιξη τα άνθη του στο φως μοιάζουν με το κεφάλι και το ράμφος του γερανού. Πρόκειται για τους καρπούς ενός χαμηλού θάμνου [Vaccinium macrocarpon] που απαντάται σε ψυχρές και άγονες περιοχές της Βόρειας Αμερικής. Χάρη στα ένζυμα που σε αφθονία περιέχουν τα Cranberries, όταν εφαρμόζονται τοπικά, απομακρύνουν τα νεκρά κύτταρα της επιδερμίδας, ενώ λόγω των οξέων τους επιδρούν στυπτικά και επιφέρουν σύσφιγξη.


ΚΑΡΠΟΥΖΙ ΜΑΣΚΑ ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΗ ΟΨΗ
«Χυμώδης» μάσκα αναζωογόνησης για άμεση ενυδάτωση και αίσθηση δροσιάς. Το Καρπούζι, το έλαιο Macadamia, το Αμυγδαλέλαιο, η προβιταμίνη Β5 και το cocktail, ζωτικών για την επιδερμίδα, ιχνοστοιχείων ενυδατώνουν, τονώνουν και προσφέρουν εντατική θρέψη.

Η πρώτη καταγεγραμμένη συγκομιδή του Καρπουζιού μας οδηγεί 5.000 χρόνια πριν στην Αίγυπτο. Σπόροι γλυκού Καρπουζιού έχουν βρεθεί σε αιγυπτιακούς αρχαιολογικούς χώρους ηλικίας περίπου 4.000 χρόνων, ενώ στην Ελλάδα σε οικισμούς του 1.000 π.Χ. Σπανίως πάντως συναντάμε αναφορές στο Καρπούζι μέχρι την Αναγέννηση, όταν λόγω των έντονων χρωμάτων του γίνεται ιδιαίτερα δημοφιλές στους ζωγράφους. Η καλλυντική χρήση του Καρπουζιού εστιάζει στην αποκατάσταση των λειτουργιών της επιδερμίδας και την καλύτερη ενυδάτωσή της.



ΑΒΟΚΑΝΤΟ ΜΑΣΚΑ ΕΝΤΑΤΙΚΗΣ ΤΡΟΦΗΣ [COMING SOON]
Πλούσια, κρεμώδης μάσκα που προσφέρει άμεση ενυδάτωση και θρέψη. Το έλαιο Αβοκάντο με ισχυρές θρεπτικές ιδιότητες συνδυάζεται με δύο τύπους Υαλουρονικού οξέως -χαμηλού και υψηλού μοριακού βάρους- για ενισχυμένη ενυδατική δράση από την επιφάνεια έως τα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας. Το βούτυρο Karite, το έλαιο Jojoba και το Αμυγδαλέλαιο ενισχύουν τη φόρμουλα, που αναλαμβάνει να «επαναφέρει» ακόμα και την πιο ξηρή επιδερμίδα. 


Ένα ενήλικο δέντρο Αβοκάντο [Persea americana] παράγει μέχρι και δυο εκατομμύρια άνθη, αλλά συνήθως όχι περισσότερους από πεντακόσιους καρπούς. Για να διατηρήσουν την ομορφιά τους, γυναίκες των αρχαίων πολιτισμών του Μεξικού άλειφαν το πρόσωπό τους με την πολτοποιημένη σάρκα του Αβοκάντο, αξιοποιώντας έτσι την ισχυρή ενυδατική του ιδιότητα.  Όταν τα πρώτα Αβοκάντο έφτασαν στην Ευρώπη, στα μέσα του 16ου αιώνα, λατρεύτηκαν από την ευρωπαϊκή αριστοκρατία ως θρεπτικός και εύγευστος καρπός.
Στις τροπικές και υποτροπικές περιοχές του πλανήτη όπου ευδοκιμεί το Αβοκάντο, καλλιεργούνται σήμερα εκατοντάδες ποικιλίες του με σημαντικές διαφορές στο σχήμα, στην όψη της φλούδας και στη γεύση του καρπού. Πρώτη στις προτιμήσεις του κόσμου βρίσκεται η ποικιλία Hass.
 


ΜΑΤΙΑ

ΑΓΓΟΥΡΙ ΔΡΟΣΕΡΗ ΜΑΣΚΑ ΜΑΤΙΩΝ ΓΙΑ ΜΑΥΡΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ & ΣΑΚΟΥΛΕΣ
Μάσκα ματιών, σε μορφή gel, που φροντίζει για την υγιή όψη της ευαίσθητης περιοχής των ματιών μέσω της ενυδάτωσης και αποτοξίνωσης. Το Αγγούρι, γνωστό για την παραδοσιακή του χρήση ως ενυδατικό και αναζωογονητικό συστατικό, συνδυάζεται με μείγμα φυσικών δραστικών, μεταξύ των οποίων Υαλουρονικό οξύ υψηλού μοριακού βάρους, Βεταϊνη, Χαμομήλι και Guarana, που ενισχύουν τη μικροκυκλοφορία, τονώνουν, βελτιώνουν την όψη μαύρων κύκλων και το πρήξιμο στην περιοχή.

Η βασίλισσα της Αιγύπτου Κλεοπάτρα έτρωγε τακτικά Αγγούρια, διατηρημένα στην άλμη, για να συντηρεί νεανική την όψη της. Όταν η περίφημη γαλλίδα ηθοποιός Σάρα Μπερνάρ ετοιμαζόταν για τις περιοδείες της, έπαιρνε μαζί δεκάδες βάζα με κρέμα Αγγουριού, ώστε να παραμένει αψεγάδιαστη η επιδερμίδα της. Το Αγγούρι περιέχει περίπου 95% νερό,
2% υδατάνθρακες, 0,6% πρωτεΐνες, ελάχιστο λίπος και άφθονη βιταμίνη C. Με τοπική εφαρμογή ο χυμός του Αγγουριού ενυδατώνει την επιδερμίδα και ανακουφίζει από ερεθισμούς, ενώ οι φέτες Αγγουριού προσφέρουν σπουδαίες υπηρεσίες στα κουρασμένα μάτια ή τα πρησμένα βλέφαρα.


*Από το Δ.Τ.




The KM Projects
Not just another beauty blog




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...