Dalon Snail Face Serum Total Botox, Ένας ορός μα τι ορός

Δεν ξέρω αν έχεις δοκιμάσει τον ορό Snail Face Serum Total Botox της Dalon Cosmetics με έκκριμα σαλιγκαριού, κολλαγόνο και υαλουρονικό οξύ, αλλά αν ακόμα το σκέφτεσαι, μάλλον πρέπει να διαβάσεις λίγο παραπάνω.


    Ποιος είπε ότι χρειαζόμαστε μια περιουσία για να είμαστε όμορφες; Όταν η Dalon Cosmetics δημιουργεί έναν ορό με έκκριμα σαλιγκαριού, υαλουρονικό οξύ και κολλαγόνο, ένα είναι σίγουρο, το αποτέλεσμα θα σε ανταμείψει. Ειλικρινά, αν σκέφτεσαι να αγοράσεις έναν ορό την συγκεκριμένη στιγμή, δεν χρειάζεται να ψάχνεις άλλο. Είναι ότι χρειάζεσαι για αντιγήρανση, σύσφιγξη και αντιρυτιδική προστασία. Και κάτι ακόμα... Έχει το πιο τέλειο άρωμα που μύρισα ποτέ.

Ενυδατώνει την επιδερμίδα σε βάθος και της δίνει λάμψη
   Ελαφρύς στην σύσταση του, νιώθεις να κάνει άμεσα σύσφιγξη. Ενυδατώνει και βοηθά στην αντιμετώπιση της γήρανσης και την μείωση των ρυτίδων. Το έκκριμα σαλιγκαριού είναι πλούσιο σε πολύτιμα συστατικά που το καθιστούν μοναδικό για την περιποίηση και αποκατάσταση προβλημάτων της επιδερμίδας του προσώπου και του λαιμού. Είναι πλούσιο σε πρωτεΐνες και πεπτίδια και ότι διαθέτει αυξημένες αναγεννητικές, κερατολυτικές και αναπλαστικές ιδιότητες για την ανθρώπινη επιδερμίδα. Περιορίζει σημαντικά και καταπολεμά τις καφέ κηλίδες, ακόμη και τις χρόνιες, δρώντας στις βαθύτερες στιβάδες της επιδερμίδας. 

Ο συγκεκριμένος ορός Snail Face Serum Total Botox όμως έχει και υαλουρονικό οξύ, το οποίο συγκρατεί την ενυδάτωση και διατηρεί τους ιστούς επαρκώς ενυδατωμένους, αλλά και κολλαγόνο που ενισχύει την ελαστικότητα και την υγεία της επιδερμίδας (και των οστών και γενικά του οργανισμού αλλά  στο θέμα μας τώρα).  Και το κυριότερο; Έχει ιδιαίτερα προσιτή τιμή, αφού δεν ξεπερνά τα 20€.



*PR samples. Διαβάστε το disclaimer μου εδώ

Διάβασε επίσης:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...